Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pre tje biti igi:tiramisu 0:1 kotao je prevreo krenula ti rosa na chelo :D

tnx igice uskochio si u pravom trenutku :*

s.h.t.a? pojeo sam... i josh nisam morao da naruchujem vodu sa ledom da mi lakshe padne u zeludcu..

Suadaaaa

http://youtube.com/watch?v=wDUhkf3qYww -kako mega stvar i mega glass.zasto vishe nema ovakvih pevacica.

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa kako bez gej foa kad je ovo penal godine :[

Ti glasash za LDP, tako dok je za mene gej seks atrakcija, za tebe je destinacija. :*

i pazi o chemu pricash, mojne mi kvarish savrsheno posh masno veche

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ja sam poceo da volim da idem ponedeljkom ujutru u skolu...jednostavno,jer znam da me posle skole ceka krevet,i onda se radujem tome...

a ovako,znam da sutra moram da ustanem u 9,da ucim,pa idem u skolu...blah :S

:)))

edit: umalo da zaboravim...LAKU NOC! ;)

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

evo, sad sam proveo i pola chuke u telefonskim razgovorima sa neverovatno shirokim spektrom osoba, koje su mi pokretale potpuno razlichite misaone procese u glavi. treba mi privremena lobotomija, kad bi bila mogutja :p

Pazi ne znam kako je sad, ali uglavnom i dalje su govorni aparati na tim hotlajnovima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Deste ljudi dobri i dragi, shta se radi?

Fino sam spav'o al' sam ust'o nesto sav bezveze, ali me je srecom vrlo brzo popustilo pa sam sad ok. Pijem Cedevitu i nekakav "Brain power" chaj, sta god to bilo (da, da, znam, ne moz' to meni pomoci ;)) i tako. Smorilo me malo sto ce sutra kao padati kisha, ali sta da radim.

ijao... koje pijanstvo sinoc...

dovoljno je reci da kad smo dosli gajbi cimer poceo da mumla sebi u bradu

"cimeruuuuu donesi mi casu vodeeee

cimeruuuuuuuu donesi mi casu vodeee

ti si PICKA!

zekooooo donesi mi casu vodeeee

ma vi ste picke obojica"

hahahahhahahah

havarija

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Dobro jutro....

Posle kise dolazi sunce....

Hvala Lucky za ponudjenu pomoc oko lapa!

Nasao sam i sam na netu (teze je bilo naci oznaku istog, pa sam sa neki pcdoctorom jedva uspeo, da bih na kraju video da ista pise u desnom uglu monitora:)))) sta, kako i gde treba! Ima cak i filmic na youtoube kako se menja....Posle dobre doktrinarno-teorijske obrade, ove nedelje krecem u sprovođenje akcije dopune rama....

btw...konacno lepo vreme naposlju...videcemo koliko ce da potraje...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

africhka prashina i panchevska industrija ftw!

ja nesto radukam od jutros...treba d'odem da poplacam neke rachune, a kad izadjem necu se vratiti gajbi duzhe vreme jer kutji treba da radim dok je napolju vreme mnogo ubavo... ;o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...