Jump to content

Beovizija!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ima sam prilike da chujem ove pesme i ranije i slozicu se sa boletom, drum ima ubedljivo najbolju pesmu tamo, tj jedinu posle koje moze da ti ostane neka melodija u ushima shto ej veoma bitnoz a sam izbor, shta meni seva paja shto jelena tomasevic iam fantastichan raspon glasa kada je pesma krsh.

sad shto su ovi imali nastup kao da su pali sa marsa, jbg.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

betty boop ne ostaje u usima

ali bome u ocima... :)

mada s'obzirom da su evrovizija = pederi

treba da posaljemo nesto kao sto je bila ova Marija "OMG ZENSKO JE A IZGLEDA KAO MUSKO AJDE DA GLASAMO ZA NJU SIGURNO JE GEJ" Serifovic

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

18. Ognjen i Prijatelji ----- Edukativna pesma za ucenje pomocnih glagola za potrebe futura moze da bude predlozhena osnovnoskolskim ustanovama, ali za Beoviziju svakako ne.

da jbt, i ladno je ovo proslo u finale omg?? toliko o ovogodisnjoj beoviziji...

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

aha! naishao sam na ovo sada sto ide

vdeo sam

- agonalno ruzhne likove u rastegljenim biciklistichkim helankama - dunav je moje more - zlo loshe

- lik sa nacrtanom ogromnom roze kravatom na tufne preko odela - zvuchi kao nesto sto bi holandjani poslali na eurosong 87me

- riba u nekoj leprshavoj 'aljini sto se lepo uvija dok peva na plejbek - pesma nije losha ali ni ne ulazi u uvo

- tip i riba...*khm* "dragane beli jablane" - strasno nesto, mada ovo bi uslo u top10 na jurovizhnu samo tako (pochinje tip koji se gejishe uz pop onda ovaz mini-riba-sa-niskim-centrom-gravitacije koja skrece na folk i na kraju ove etno narikache)

- nadrndana riba i gudachice sa trakama umesto kose - 'besh mi sve meni se ovo svidja...malo je previshe urbano i g92 ali ulazi u uvo ipak ;o)

javljam dalje utiske kad se nakupe ;o))

edit

upravo mi je objashnjeno da je leprshava riba kao i ovaj gej bez glasa sa stapom i sheshirom da su oni zapravo voditelji koje ubacuju sa pesmama koje nisu u konkurenciji izmedju ovih pesama koje jesu...dabljutiefmejt? sta kao loshe pesme izmedju prosechnih pa kao ove prosechne izgledaju bolje? ;o(

edit2

- neka zhenska+bora dugitj izvode pesmu "oro" zheljka joksimovitja = lane moje v1.83...ne vata na keca ali "elektabilo je" ;o)

- ognjen i cu cesh ce cemo cete ce - nije loshe, simpa je zbog stupidnog refrena...also zvuchi kao pesma koju smo vec chuli...tipa pre 10 godina u izvodjenju des'ree ili tasmin archer...

edit 3

verovatno poslednji edit jer su ove dve kao bile poslednje pesme u konkurenciji mada

- pre njih ovo 4oro voditelja se muchilo sa "beograd moj" vishe nego da neko undeaduje preleta i stavi ga na binu...lol

- neki tamo u zemlju nechega - polu-kalipso vajb neki...dobro zvuchi ,nije loshe, ali scenski nastup je omfg - riba nashminkana ko neko (tipa viktorija i sestre barudzhija u askama ;o)) iz ranih 80ih

- lejla hot - lol - pesma nije losha i ona ima ok glas ali pesma je totalno neupadljiva tako da ostaje samo to sto njeno ime "zhulja"

mislim da nisam chuo 3-4 takmichara, no od ovih sto su bili - ova kalipso riba nije losha samo da ju srede za scenu, onda nadrndana sa chelistkinjama (i njih malo scenski da artikulishu ;o)) i lane moje aktuelni patch - bilo koja od te 3 i ne moramo da se blamiramo =o)

veoma neophodni edit#4

u rubrici "budite sretjni sto nismo doveli bajoneta" - zabavlja vas dejan cukitj!...please...

nadrndana sa chelistkinjama (i njih malo scenski da artikulishu ;o))

Nemoj tako, ipak je to Cveta Majtanovic :)

veoma neophodni edit#4

u rubrici "budite sretjni sto nismo doveli bajoneta" - zabavlja vas dejan cukitj!...please...

I jos mu dali nagradu kao comeback prosle godine, a njemu album izlazi za 20 dana....L O L

A nisi prokomentarisao Bjuti Kvins? Ili jesi, samo ja ne mogu da se snadjem u tvojim metaforama? :D

ova pesma sakuje, bolje da daju neki solo bori, da oplete.

kazna za ushi jbt, nije ni pevljiva.

morace bash da se pomuche sa arazmanima da bi to lichilo na neshto.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pobedi partchovana verzija laneTA mojeGA...ne znam...totalno je blah...ono, safe bet - nece biti blam nikoga da nas ovo predstavlja ali niti je provokativno niti upadljivo da bude ni na jednom kraju tabele kada se glasanje zavrshi....bolje da je isla cveta ili "riba sa trepavicama od po' metra u zemlji chegavetj"....

ale ne znam koji su bjuti kvins - pogledah sad na tjubu - ok izgledaju al ne zvuche nista posebno ni one...ista liga ko ovo sto je proslo....

also nakon sto su cukitju dali nagradu izveli su i bilju krstic, pa onda, zato sto ljudima uopste nije neugodno kad gledaju nesto ovako - nekog pevacha u inv. kolicima , pa raspalog boru chorbu i naravno oldskul gubljenje mikrofona u cilju skratjivanja/eliminacije zahvaljivanja bogu i sponzorima...sve u svemu tuzhan mnogo taj drugi sat chekanja na rezultate....

a margi cukitja treba u istu ghasnu komoru sa bajagom i odvrnuti slavinu punog srca zbog uchinjene usluge ovom narodu...