Jump to content

interventna

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a to sa kerovima,sto im se dobacuje mi nikad nece biti jasno.imam ortaka (navijach lol) i kad vidi zandare odma " u jebote,kerovi,mamu im jebem" i onako uspaniceno ide sa kapuljacom,kao da ga prate preko satelita..

hahahahahahahahahhahahahahahaha

kao sto neko rece i treba da budu takvi,u nekim situacijama naravno.mene su do sad zaustavljali par puta uvece da pretresaju kola i samo radis kako ti kazu i to je to,bez suvisnih odgovora i ostalo.i nikada ali nikada ne pokusavaj da se pravis pametan.sa saobracajnom i mozes :)

taj fazon, jos nisam cuo da je nekog iznabadao saobracajac :)

imam trip da pocnem da bezim interventnoj, i kontam da bih pobegao ali sta posle toga? da li bi mogli da me nadju ili nesto slicno?

oooo da, pobegao bi ... :)

policajci steram vam ga majci!1

u kratkim crtama svi panduri su budale. budale treba izbegavati. kad ih vidish tjutish/ne radish nishta dok ne prodju, ne prodjesh ih. to je to. oni nisu tu da chuvaju tebe oni su tu da chuvaju drzhavu!1

ROFLMAO za lika koji citira zakon .. ti mora da si neki prvak u sisanju vesla [roflmao] a ne zaboravio sam ti si pravnik pa da se pokazhesh carry on!1

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ja bi ga iznabadao da sam cuo da mi kaze "kerovi".

mislim koliki moras da budes retard?

mozda deca jos uvek ne znaju sta znaci ta interventna... secam se kad sam ja jos kao klinja vozio GSI-ja nabudzenog, prvi dan voznje ulecu mi dzipom sa rotacijama "u putanju", ono, na haubu bato, rasiri noge i ostale stvari.. sa sve oruzjem and so. krejzi staf

velika je sreca sto vas nisu privodili sinoc, gde bi ti mama saznala da pijes u kajblou sa retosima koji prozivaju interventnu.

facebook.com/speed.rs

ja bi ga iznabadao da sam cuo da mi kaze "kerovi".

mislim koliki moras da budes retard?

mozda deca jos uvek ne znaju sta znaci ta interventna... secam se kad sam ja jos kao klinja vozio GSI-ja nabudzenog, prvi dan voznje ulecu mi dzipom sa rotacijama "u putanju", ono, na haubu bato, rasiri noge i ostale stvari.. sa sve oruzjem and so. krejzi staf

haha, pa ne cudi me s obzirom da su to bile devedesete, i da su tog gsi-ja vozili uglavnom "losi momci" :)

Hm...

Dakle, načelo (koje je ovde većinsko) je, izgleda, ćuti, povij repinu i jedi šta ti je servirano.

Sa druge strane, čini mi se da su neki, koji su ovde postovali, zagovornici prilično radikalnih i hrabrih stavova kada je u pitanju npr.Kosovo i međunarodno pravo i mera koje treba preduzeti (dakle, teritorija koja je daleko, rat koji je neizvestan i "omražena" neprijateljska Amerika i EU čije vojnike nisu videli), a kada je u pitanju primena i poštovanje zakonom propisane procedure (pa makar to bilo i za sitne prekršioce) od strane domaće policije, onda su vrlo oštri zagovornici načela oportunizma.

Možda, zaista, u životu treba slediti takve primere, jak na rečima kada je u pitanju daleka i neizvesna opasnost i odbrana svetskih ideala, a uvlačenje glave u ljušturu, kad je u pitanju konkretna situacija kada imaš priliku da, zaista, ispadneš hrabar, pa i da uradiš nešto za svoju zemlju (primoravajući organe iste da se ponašaju u skladu sa zakonom, kojim su i oni vezani, i to više od ostalih "smrtnika").

U redu, ali to samo ide u prilog onima koji kažu da ovde još jedino kokoške imaju jaja!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ala si nam rekao pravniche svaka dala!

uvek su mi ljudi koji zhive u theoryland-u bili zanimljivi al ni jedan nije uspeo da dosegne ovolike visine kao ti sada [:D]

josh i elokvencija, pa vidi se da si pravi pravnik, sa pravnog fakulteta gde se studira pravo.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

OK :)

Mada, i pitanje je bilo više pravne prirode.

Samo, još jedna stvar, ja sam isao u zatvor zbog dugog jezika i popio po p...i, i nije mi krivo zbog toga, ja nisam theoryland čovek!

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

OK :)

Mada, i pitanje je bilo više pravne prirode.

Samo, još jedna stvar, ja sam isao u zatvor zbog dugog jezika i popio po p...i, i nije mi krivo zbog toga, ja nisam theoryland čovek!

Bice dobar pravnik od tebe... :D jeb ga treba osetiti na sopstvenoj kozi kako je to biti optuzen i kako je to biti u tjuzi :D da bi branio nekoga :P ili tuziti! :P

Pijete pivo,razbijate flashe i jos neko dobaci "kerovi"...ajde realno gledano sta su trebali da rade?

Jednom je izbila neka tucha na zurci gde sam bio pa su nas pretresali,to je jedini kontakt sa interventom sto se tice mene :p

Ali vise puta dok sam bio u gradu kasno,dodje tako par policajaca koji se setaju i kao "sta radis u ovo doba,blalbal" ali meni je to normalno,i trebaju to da rade,ne znam kako iko moze da se ljuti za to?

Jednom sam se samo smorio kada su mi rekli "isprazni dzepove" izvadim ja mobilni a on me pita "odakle ti mobilni?" i sta da mu kazem jbte? "pa imam mobilni" najgluplje pitanje ikada :)) ali i to treba da rade po meni samo bez pitanja "odakle ti mobilni" :p

wow bio si u tvorza .. pa onda je josh smeshnije da iz perspektive choveka koji je video da zakon nema veze sa realnoshtju dodjesh ovde i citirash zakone, al dobro to je zato shto studirash pravo, na pravnom fakultetu si pravnik. i josh dodjesh kao i spustish nam svima sa onom prichom wow koji si ti pravnik aplauz!

pravnik pravnik pravnik!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ja sam u fazonu da oni ta glupa pitanja sipaju da bi se neko napravio pametan, da bi mogli da mu daju preko pichke

ortaku su otvorili mobilni, izvadili bateriju i pitali "a sta je ovo, a?". lik iskulirao, rekao baterija, i gotovo. posle mi pricao da mu je prvi instikt bio da kaze "ne, bojler" ali je imao dovoljno mozga da skonta situaciju

meni je samo uvek bio problem da izvagam celu tu prichu u svojoj glavi koja je ovde bila u crtama provuchena, a to je dal je okej da panduri budu budale zato shto ima isto budala sa druge strane .. pa po logici "za budale je potrebno biti budala". mislim teshko mi je da izvagam sa aspekta shto nisam (valjda [:D]) budala, al ne mogu da kazhem da budala nema .. zajebano.

//PA TO JE ZATO SHTO SI NEZHAN PRAVNIK!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

wow bio si u tvorza .. pa onda je josh smeshnije da iz perspektive choveka koji je video da zakon nema veze sa realnoshtju dodjesh ovde i citirash zakone, al dobro to je zato shto studirash pravo, na pravnom fakultetu si pravnik. i josh dodjesh kao i spustish nam svima sa onom prichom wow koji si ti pravnik aplauz!

pravnik pravnik pravnik!

Mislim da si me potpuno porazio, povlačim se uvređen i napušten od celog sveta, sa vetrom u lice. :)

Ja nikad nisam imao problema, jednom su hteli da me privode, smarali me 25 minuta, da bi saznali da mi je tadashnji komshija bio pandur. Mada tada sam imao onu tarzanku /shivers

Edited by Nikita

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

pa da, ali bi oni trebalo da se ponasaju shodno situaciji (mada je pitanje da li imaju dovoljno CPU-a za tako nesto :)

sa normalnim ljudima normalno, a sa budalama tvrdo. a nekako je obrnuto, sto me i nervira

pa ovde je problem usushtini shto su oni taj nivo intelegencije (chak i inspektori) da bi pregoreli u takvoj operaciji :) i aspekt da se razumeju sa budalama po principu "ti meni serdare, ja tebi vojvodo" [:D]

vetj duzhe vreme imam prichu o nekom uzhasnom mestu u sredishtu zemlje gde po 2 - 3 kalupa mali zli goblini prave ove domatje pandure, samo ih shtancuju od kamena, blata i onda pljunu unutar lobanje kad izadje iz kalupa uz rechi "evo dodali smo i mozak" ajde sad zapakuj ga i poshalji na ulicu!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Sve neki zajebani zestoki, urbani momci koji su imali iskustva sa interventnom. Izgleda samo ja nikada nisam imao problema sa policijom (osim sto su me obarali na vozackom)

jebes mi mater kad bi neko na ruru pitao kako je na mesecu i tad bi se javilo 20 likova koji bi rekli bio sam ili je neko njihov bio :D

Нема  будућности без истине.

vetj duzhe vreme imam prichu o nekom uzhasnom mestu u sredishtu zemlje gde po 2 - 3 kalupa mali zli goblini prave ove domatje pandure, samo ih shtancuju od kamena, blata i onda pljunu unutar lobanje kad izadje iz kalupa uz rechi "evo dodali smo i mozak" ajde sad zapakuj ga i poshalji na ulicu!

jevrejska rech golem bi odlichno opisala neke nashe policajce (glupo mi da generalizujem, kapiram da ipak postoje neki inteligentni primerci kod nas) posto je to sinonim i za chauru, glupu osobu a i za "raw material"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad