Kal1mero Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 vi sto pusite 3 pakle kad izadjete :D gde bre drzite te paklice !?!?!?!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Dosho s faxa. Pao sam s nogu. Smorio se kao morz na livadi. I josh mi profanka danas rekla da ucenici koji su zavrshili elektro shkolu ne bi trebali da studiraju?! /spit ffs [:(!] Reci joj da žene koje su glupe ne treba puštati van kuhinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @lale & dovla - jesu dosli na top 10 da se ukljuchim ili i dalje isu "masovne" epizode? Nope, josh uvek je top 12 + top 12. Sutra idu po 2 tako da ih ostaje po 6 od cega se pravi "glavni" Top 12 musko/zenski, sto je ok prilika za pocetak pracenja. btw, vec treci dan za redom vidim na prvom u jutarnjem programu neke stare epizode Pere Detlitja ali kao da su "remasterovane" tj. deluje dosta cisto slika i sve. Nije mi to bas bilo najjasnije, medjutim, onda pogledam i sinhronizacija je skroz nova, novi glumci itd. Nije doduse najbolje odradjena. Ona epizoda kad pera detlic ode na mesec pocinje tako sto pera detlic nosi zhutu kovertu i kazhe liku "koverta je plava, to nije shala" (ili tako nesto). A da je definitivno nova sinhronizacija skapiras kad ono pera dodje na Mesec pa umesto "Sta si ocekivao, Merlin Monro?" sad je - "Sta si ocekivao, Andjelinu Dzoli?" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Reci joj da žene koje su glupe ne treba puštati van kuhinje. Hahahaha, hvala voodoo sad si mi ulepshao dan hahahaha I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Upucavanje na poslu, pa prezentacija... Uzivanje Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Što je žalostan bulevar onako posečen... bash,odvratno deluje ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Polozio voznju! :)))) At last, 300D is mine!!! :)) Josh malo pa odoh na koncert Djordja Balashevica sa dragom...jeeeee :) Edited March 6, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Josh malo pa odoh na koncert Djordja Balashevica sa dragom...jeeeee :) Au. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 koliko sam se danas smorio u skoli,ovo nije fizicki zdravo... sad imam neki mec u ligi,to moramo da dobijemo,i posle blejkanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Isla sam danas na intervju za neko volontiranje u Nemackoj u Gete Institut i pricala sam sa nekom babom na nemackom,a ne secam se kad me je drmnula veca trema... i tako zavrsavamo mi razgovor i ona meni "drzim Vam palceve,nadam se da rezultati biti pozitivni..blabla" a ja " jao hvala hvala ... " i umesto da kazem "dovidjenja" na nemackom ja kazem "Deutschland" i zatvorim vrata :D ispala sam kao SS-ovac.. pred Hitlerom :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 i umesto da kazem "dovidjenja" na nemackom ja kazem "Deutschland" i zatvorim vrata :D ahahah, ovo je genijalno, odavno se nisam ovako smejao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ahahahahahahahaah, placem, svima pricam ovde i svi se smeju, bravo Shejn, hvala ti. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 HIIITLLLERRRRR You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @sheyn roflmao, nego nema te ovih dana:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ahahahah sjajno zaista :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 hahahahaha,genijalno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Olololololol I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 haha kakva shejn scena :) odvalili nas neki fuzbaleri ali sam opet srecan, falio mi fuzbal ovih 7 dana, zato i jesam bio pomalo smoren :) jbte ima neki lik svaki fubal mi jednom kroz noge probaci, popizdeh :) ali i pored svega zadovoljno trchim u zagrlja beksu... olololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Tvoj je život Švicarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Aaaaaaaaaaaaaa, Ivane, sto pusti download, zadnja partija u areni da popravimo rating, zastoooooo ?! Zasto je moj zivot tako okrutan :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 chekajbre, ne kapiram sta je smeshno? otkad je pogreshno tako se pozdraviti sa nekim? mislim, nije kao da je devojka usred intervjua podigla ruku i rekla "halt! hammerzeit!" ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ma dobro je sve dok ne pochne sa halter... brushalter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 chekajbre, ne kapiram sta je smeshno? otkad je pogreshno tako se pozdraviti sa nekim? mislim, nije kao da je devojka usred intervjua podigla ruku i rekla "halt! hammerzeit!" ;o) ili da je rekla deutschland! uber alles! odvezao kevu do firme gde ju je pokupio autobus za izlet u Budimpestu. Cetiri dana suve hrane. Uspeo sam nekako jutros kada sam isao do faksa (btw video sam iz busa Vudua u Beloj Jakni) da se okliznem i uganem levo stopalo. Isprva me nije nesto bolelo ali kako vreme prolazi, pochinje da me odvaljuje.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 znachi koliko sam bio slomljen pre 2h sada sam toliko pun energije da ne znam shtatju. jurim neke recepte za miso soup ;) bash sam se istripovAo na kujnu od kako sam solo .. ne znam dal sam spremio isto jelo 2x :) sad samo josh da se dobro ozhenim!1 sjurio i novi album od missK perverzija koliko otkidam na nju i koliko volim taj electro bezobrazan zvuk :) odoh da izdjuskam album po kutji! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts