pilauda Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Baba mi je u lošem stanju, nadam se da neće da umre :| @topic bleja sa ortacima iz kraja, pikali pes u dvoristu milina, spremanje pa u zivot sad sam raskinuo sa devojkom :( tuzan dan u porodici voodooica Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Life is a bitch ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 sad sam raskinuo sa devojkom :( Izvadi visu internet, ti gamecardovi uvek puknu kad ne treba :) Trebalo bi da je nesto ispod 300 evra, oko 270 na primer. Fascinantno, hw kosta 50 eura, prodaju za 270, a opet mi idu balice da ga kupim. Sprava je potpuno beskorisna u prvoj iteraciji. A opet jao jao :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Izvadi visu internet, ti gamecardovi uvek puknu kad ne treba :) Fascinantno, hw kosta 50 eura, prodaju za 270, a opet mi idu balice da ga kupim. Sprava je potpuno beskorisna u prvoj iteraciji. A opet jao jao :) ahahah :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Spavao 3 sata sad u zatvorenoj sobi totalno, ugushio sam se u sopstenom odoru :P, narucio picu preko puta, hasao, skinuo caletu neki program sa neta, I odoh pravim neku muzikicu. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 sad vecherao jaja & slaninica i malo krvi (poshto mi ishla krv na nos i slivala se u usta) satju gledam neki film i da grickam suncokret... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Isho do Kruza na nbgd, optimista, ono tamo prepuno ljudi vec u deset. Posle bleja u gradu uz Lav 7 i neobaveznu spiku. U medjuvremenu gledao Cloverfield, pomesana su mi osecanja o istom. Zato sledece subote na vspla i seljaniju, jedva cekam. Nisam dugo. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 razbija me glava... neka bagra sa IRCa me ubedila da je to zbog promene pritiska i slicno... a ja im kao verujem... isti mi q kad me glava i dalje boli, znao ne znao razlog Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Bilo fino veche, popilo se dosta vina :) Sad jedem, pa na spavanje, valja danas uchiti shtogod xD Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 bio sa drugarima i ono omg kakav su trip oni imali posle razlaza bacili mi poruku u kojoj kazu da su ih srtartovali sa belim dzipom neki namrgodjeni likovi i da su trazili da im sutra donesu 4.000 evra u tom i tom kaficu ?!?!?! jbte kao da se vratilo slobino vreme kada su otimali nike patike na ulici sada samo traze malo vise..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 roflcopter ? to kao skroz ozbiljno ?? mislim sta, su ih slikali, uzeli licne ili.. kako misle da ih trackuju ako ih "ispale" ?? ili pucaju random u nadi da ce naleteti na nekog noob-a ? sve u svemu, sekira. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 srbija :D do jjaaja vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 odo da spavam, jebes sve. uzivajte :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 probudio se i ono sada bleim na netu iz kreveta, mega stvar ovaj lap :P ne znam zasto ali juce sam se ceo dan tripovao da je nedelja a ne subota tako da mi je danasnji dan cist bonus \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 jebote sto je lep dan, mogao bi i neki basket da se opali...al valjda uciti za jebeni ispit, jedva cekam sredu da se razvalim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Bio sinoc na festu,gledao sam no country for old man.odlichan film..dovoljno istripovan da bude zanimljiv. jedino shto mi je smetalo to je shto je film kasnio jedno 40 minuta:S sad pokupio pare od kladze...lep dan,al mora da se uchi:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Isho do Kruza na nbgd, optimista, ono tamo prepuno ljudi vec u deset. koktel bar cruise? ja bio tamo 2h pre tebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 omg, raspadam se, juce neka seda, pivo i to, kuntao sam sat vremena, znaci najgore nesto na svetu, onda po prevozu ko magare kuci...naravno, sad ne mogu da kuntam, a umoran sam i spava mi se, jebem ti organizam hahah:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ustao, opet čaj + cedevita, kuckam po forumu i slušam radio ... strava je vreme, biće bezveze ako ne odem negde malo u grad, nadam se da je neko izvukao pokoji sto ispred svog lokala ili tako nešto. A mogao bih i da se bacim na spremanje bajsa, nisam ga vozio od prošlog leta, ko zna na šta sad liči. koktel bar cruise? ja bio tamo 2h pre tebe :) Kako si mog'o tamo da budes dva sata pre 22h kad si se meni javio oko pola devet na msnu da ides da spavash! A-HA! Lies, all lies! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 pa do 20h :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Bio sinoc na nekoj svirci i prisetio se kako mi takvi eventi bash "nedostaju" NOT...Dusha mi je smrdela na dim :\ Malo pre ustao, sad cu d'edem neshto pa u teretanu... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ustao namerno ranije, da ne bi ostao opet do, 3,4 izjutra, danas gledam brdo filmova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ako se bavish filmovima legni popodne pa posle gledaj oskare uzhivo =o) a ja se nakljukao lekovima pa odo' napolje lep je dan =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ustao, cirno casu kisele i panadol... glavobolja fading away.. cenim ceo dan D2 LoD Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 uf krenuo sam da se raspadam kapiram da tju da se razbolim every second now! samo josh kad bih se iscimao do prodavnice pre toga bilo bi super :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts