Atelas Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ali stvarno mi ne ide u glavu da nije bilo apsolutno nikakvog obezbedjenja,pa trebalo je sve da vrvi od policije,onako da budu naslonjeni na zidove ambasada :p ali verovatno su se uplasili :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Pa nemam pojma,mozda tripujem ali mislim da sam cuo nesto tipa nisu se jos izjasnili al najverovatnije nece priznati nezavisnost... Nema pravde ni malo,sve zemlje koje su navodno stale na nasu stranu su stale samo zbog svojih licnih interesa a to znaju i deca u obdanistu,bezveze se ja lozim "au brate Spanija stala na nasu stranu ono ovo" a ne stale su zato sto su dobre a ove za nezavisnost zato sto su zle :D pa sve se radi iz interesa i sa nekim razlogom :D dobrodosao u stvaran svet :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 slovenacka ambasada je za razliku od ove 2 od pocetka bila cuvana, od strane policije. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Nema pravde ni malo,sve zemlje koje su navodno stale na nasu stranu su stale samo zbog svojih licnih interesa a to znaju i deca u obdanistu,bezveze se ja lozim "au brate Spanija stala na nasu stranu ono ovo" A ovi ostali su stali na stranu Shiptara zato shto ih vole a ne iz svog interesa? =P Srbi opet spalili Americku ambasadu...josh malo pa ce to postati nacionalni sport . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ha najjaci je lik koji je pored onolikih zastava radikalne stranke demokratske zastava srbije bla bla imao transparent JEBEM VAM MATER !!! haahahahahahaha Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Zna li neko da li je preziveo RAF u Knez mihajlovoj :P? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Pa s obzirom da je na 6om spratu ne verujem da mu nishta fali...a i zashto bi dirali fax majke ti? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ha najjaci je lik koji je pored onolikih zastava radikalne stranke demokratske zastava srbije bla bla imao transparent JEBEM VAM MATER !!! haahahahahahaha Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) ma nema veze Edited February 22, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 bilo je ludo veceras ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 a jbte sad kad pochne domaca kinematografija da snima bljuvotine o ovom desavanju... tja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 jos primedbi: Otkud prvom studentu koji je govorio PRAVO da kaze kako govori U IME SVIH STUDENATA BG univerziteta ????? e sad je stvarno PREVISE... prepisuje od aktivista ldp-a koji tvrde da je njihov protest studentski... ocekujem da u ovih nekoliko strana koje nisam procitao napusis i bodirogu i djokovica... verovatno su to za tebe nikad_ne_bih_uspeo_u_NBA-u i treci_sam_na_svetu_zato_sto_tapkam_lopticu_40_puta... pre dve nedelje, dodik je bio faca sa tadicem na bini, ali sada je sa kostunicom, to znaci - idiot... prvi si kad treba da se postavi pitanje o tome ko je kod mamice i tatice i ko je sta postigao u zivotu... e pa, onaj koga ti nazivas pogrdnim imenima je DOKTOR VOJISLAV KOSTUNICA, PREMIJER SRBIJE... i mozes komotno da crknes od besa i mrznje, posto da volis ne umes... a da je mutav, neobavesten i nesposoban ne bi mogao da jebe sa 10% podrske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ^ hahahh ajme, a sada Kusturitza: GDJE SU SVI ONI MALI DOMACI MISHEVI..............? TU SMO, O VELIKI MISHU !!!!!! Jebote, kakva ogavna pojava, od prvog dana, bio i ostao je! Uostalom, kome on sme da drzhi slovo, govnar koji je promenio veru jer ovde ima par ludaka koji ce ga za takve stvari i placati jer, prirodno, izlapeli ludak ne ume da snimi posten film od kojeg bi zaradio i ziveo posteno... Muska verzija Sladzane Milosevitj... evropski covek, sa evropskim nagradama jadnice pateticni... umes da snimis bolji film??? kan samo tebe ceka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 slazem se sa niggerom, kusturica jeste odvratna pojava, ne znam koji im je on kurac trebao. A za njegove filmove me zabole kurac, svi su o ciganima, pokazao se koliko je veliki reziser kad je "sahranio" die hard serijal.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Kusturica je bolid Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) OSIM gomile patika i jednog beznacajnog LJUDSKOG ZIVOTA. taj izgubljeni zivot te je bas potresao??? a desetine hiljada iracana... a kolateralna steta??? bas je bedak paliti suverenu teritoriju USA, ali gadjati kinesku ambasadu u srbiji je uber cool... uostalom verovatno je izgoreo neki huligan... a ti si ih toliko pljuvao da im nista manje od smrti i ne zelis... slazem se sa niggerom, kusturica jeste odvratna pojava, ne znam koji im je on kurac trebao. A za njegove filmove me zabole kurac, svi su o ciganima, pokazao se koliko je veliki reziser kad je "sahranio" die hard serijal.. apsolutno mi se ne svidjaju kusturicini filmovi... ali moje misljenje nije merodavno... ja sam quote uradio zbog onog dela: ne ume da snimi posten film... nagradjivan je onda bio zbog zabranjenog pusenja... Edited February 22, 2008 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Sta god mlatili o Kusturici (nemam ni ja mnogo visoko misljenje o njemu), Otac Na Sluzbenom Putu i Secas Li Se Doli Bel ostaju kao klasici Jugoslovenske kinematografije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Kusturica se proslavio u svetu zbog njihove trenutne fascinacije ciganskim zhivotom i muzikom ... iz istog razloga zashto je bregovitj mega trazhen po zapadu ... To zbog chega se masa lozhi na nekoga je retko kad kvalitetno ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ali stvarno mi ne ide u glavu da nije bilo apsolutno nikakvog obezbedjenja,pa trebalo je sve da vrvi od policije,onako da budu naslonjeni na zidove ambasada :p ali verovatno su se uplasili :p shta kao, ispred americhke ambasade su poslali pandure pichke, a ispred francuske bash zhestoke momke? :] shta prichate? dobili su naredjenje da se skone, i to je to. to je isto kao da je koshtunjavi naredio da se zapali americhka, i sve ostale ambasade. shto bi velja ilitj rekao, "i t je demokratija!1" a kusturica je mentolchina teshka oduvek. sticajem okolnosti mu znam i tjerku, bio sam chak pozvan na zhurku na broditju nekom, koju je on napravio maradoni kad je ovaj bio u poseti (da da, stegao sam bozhju ruku:). znam celu tu njegovu prichu, i tvrdim da je nalozheni, neizdrkani mentol. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) Koliko zelenog i zutog curi iz vas promenicete mi default temu foruma u te boje. Bas lepo sto su se snasli lopovi da opeljese patike, lepo rece voodoo_ *vec sam ga prijavio kao moguceg inicijatora btw :)* mada meni sumljiv Mr.Charcoal . Ambasada treba da je prazna vec neko vreme zar ne ? Sve u svemu jad i beda. Em sto razbijanje i ostalo nije imalo nikakve veze sa KiM vec se naslo 100+ pijanih incestoidnih kreacija i lopova da haraju dok im murija daje zeleno svetlo em sam opet dobio validaciju o Beogradu kao gradu gde svako svakog zna i niko o nikome ne brine. Ovde neko da krene onako da hara ... evo primer, meni da neko krene da demolira lokal jedan komsija bi izleteo sa necim automatskim a troje sa dvocevkama da vide sta je problem. Ko da se mrzite *evidentno ako citam sta pise nigger* pa dok vama ne zakucaju na vrata boli vas patka. Jedan da je pripucao u vazduh kroz prozor okolinih zgrada razbezali bi se oni narkomani samo tako. Jebo ih fudbal. Treba sad zabraniti klubovima ciji su ti navijaci da imaju navijace na stadionima jedno 3-4 godine. Edited February 22, 2008 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jebo ih fudbal. Treba sad zabraniti klubovima ciji su ti navijaci da imaju navijace na stadionima jedno 3-4 godine. Sad zvučiš ko da si se doselio iz EU juče :P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ali nikolicev govor...tuga Nemoj da mi odemo na Kosovo u ovom broju. Jebote Zivot. Na foru, da vide ovi iz Evrope kako se Srbin bori. ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Lako je njemu. Njemu komshije rade u ''zastava oruzije'' pa su dobijali robu umesto plate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 kusturica je bolid? forumasi vama treba jedan reality check, mnogo teshke komplekse vucete :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts