Jump to content

novi auto za ~12k

Doolio

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ono, svima se svidja kolko sam ja skonto, bas su uboli sa modelom:)

@hejteri:

brate, nisam izdao hardkor, ucinio sam ga dostupnijim, recimo, sad mogu kolima da dodjem do studenjaka ili vojvode vuka, ili kruga u bloku i da pijem pivo iz plastike sa pijanim drugarima [:D]

uuu, dule kupio fensi kola, izdao je hardkor. sad cu dodjem u blok da ih grebnem kljucem torima :D

brate nisi to trebo da kazes, znacu da si ti!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 3 weeks later...

Ej vlasnici Ceed-a, dajte josh utisaka, proslo je neko vreme, aj da cujemo kako stvari stoje?

BTW, evo na B92 jedna recenzija Ceed-a pa reko da kazete iz prve ruke kolko su pristrasni ti sto su radili taj txt?

http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?nav_id=325512

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

'' Hajde da okrenem ključ. Ubacivanje u brzinu, meko kvačilo, tvrd, precizan menjač. Puštam kočnicu, dodajem gas - šta je sad ovo??? ''

OMG KOLA SU KRENULA??

clanak kao clanak mi se ne svidja,ali je realno opisao situaciju. inace,nije mi jasno sto sad testiraju ceed-a kada se pojavio odavno. a sto je najgore na ovom topicu se najvise prica o pro_ceedu :) tako da ovaj clanak i nema neke preterane veze sa temom :)

Bjukenon Mitch

Ukratko, Kia Cee'd je od "šta da radim, posao je posao, mora sve da se testira" naglo skočila u sam vrh moje lestvice najpoželjinih četvorotočkaša C segmenta.

Smekeru. :)

Sta bre citate konkuretske stranice bre - sve to ima na Speed-u!!

Kia Cee'd 1,6 CRDi - 10.3.2007. omg!

Kia Pro_cee'd 1,6 EX Leather - 27.6.2008.

facebook.com/speed.rs

14k je prosid sa solidnom opremom, najjeftiniji je 13500, a i taj ima okej opremu cak. sid klot je 13k, ali nema nista bas, sid za 15k mu dodje so-so opremljen. prosid za 15k ima skroz gotivnu opremu. e sad, sva tri sida su na konstantnom popustu od tipa 2-3 iljade.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 4 weeks later...

lol sveca ocesala avto na parkingu:)

napred je maaaaalkice ulubila, al to se ni ne vidi, ali je onaj kurac od blatobrana ulubila i malo zglulila farbu, pa bih ipak morao da intervenisem zbog hrdje, je li. e sad, jel da ga furam u ovlasceni servis de ce verovatno da mi kazu 'a da da, mora da se menja krilo, a i hladnjak zbog onog napred, a i ne bi bilo lose tockove da promenimo, to je 345473546745678 evra' ili da odem kod cika limara da zamala? mislim, zbog garancije i tih sranja?