Mitch Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 auu neizvesno do samog kraja! ali pisaj u usta svajcarcu! :)) tako treba... a tsongu necemo potcenjivati naravno,ipak je stigao do finala,ali novak dobija! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 definitivno ce ga nole samarati.. Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 "one hit wonder" kao Hanson i M-Bap ahahahahahah to je taj trademarkovan lakijev humor! odlichno =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ne, to je zato sto mu Novak nije dao da ovaj igra bolje! Nikako da to naucimo na ovom topicu :) btw, ne znam sta oko Tsonge, nisam gledao puno kako ovaj igra, ali jednostavno, gledao sam protiv Nadala malo i mnogo se folira, zbog cega mislim da ce ga ovaj isprashiti i nadam se da je ovaj lik "one hit wonder" kao Hanson i M-Bap, i da nećemo morati još dugo da ga gledamo. Na kraju krajeva, crnac je, šta će on u tenisu? najiskrenije se nadam, jer mi deluje isfolirano crnja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Bravo Nole bre!!! Nego, jeste skontali kako je Nole namerno obukao crnu majicu i to par brojeva manju, isto kao i federer, mislim ferderer je i na nekim proslim turnirima nosio to isto, kontam da je Nole hteo malo da ga isprovocira na taj nacin i uspelo mu je :D Na kraju krajeva, crnac je, šta će on u tenisu? hahaha to laki rasisto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 koliko sma ja to gledao enshto malo, nadal se u tom mechu bash bananisao, nije mogao teren da pogodi. ovaje s druge strane sve pogadjao i to je bilo to. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 jel ovo neki reverse psychology fazon zemljache ili jednostavno zhelish da te neko bije? ;o) pa ne, nego jednostavno osecaj. nekako mi ti anonimusi kada stignu do finala bude ili ili, znaci ili sabija ili gubi lagano 0-3.. ako se udje u neku neizvesnu zavrsnicu tsonga sigurno dobija. a i nekako mi ovaj australijen oupen odgovara za tipovanje, pitajte peru za to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Bravo Noleeeeeeeeeeee Nijednom se nisam iznervirao tokom mecha, igrao je bash kako treba!! BRAVOO!! Nedelja, 09:30, Tsole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nekako mi ti anonimusi kada stignu do finala bude ili ili, znaci ili sabija ili gubi lagano 0-3.. ako se udje u neku neizvesnu zavrsnicu tsonga sigurno dobija. Ne znam da li si svestan, ali upravo si rekao da: a) ili novak dobija lagano b) ili tsonga dobija lagano c) ili tsonga dobija neizvesno Fali ti jo samo "novak dobija neizvesno" da popunish sve moguce scenarije osim Cunamija ili bombashkog napada :) Nego, jeste skontali kako je Nole namerno obukao crnu majicu i to par brojeva manju, isto kao i federer, mislim ferderer je i na nekim proslim turnirima nosio to isto, kontam da je Nole hteo malo da ga isprovocira na taj nacin i uspelo mu je :D Koliko ja znam njima sponzori daju sta ce da obuku za vreme meca. Zato se i deshava da teniseri i teniserke nose skoro identicne autfite (nekad i razlicite naravno), posebno ako je ista marka sponzor za oba igraca. @ Kole - Znamo se ;) @ Neecola - Ja? To je nemoguce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 dobra mu je bila porodica : N O L E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 He ended Federer's reign of 10 consecutive Grand Slam finals reached, also becoming the first person to beat Federer in straight sets in a Grand Slam tournament. uh Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Laki je u pravu, nije mu Nole dozvolio da igra bolje, vracao mu je servise vrhunski od pocetka, vec tada se ovaj malo iznervirao Dobija Nole i finale bez problema Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ali kako je u par navrata ''ledeni'' ispizdeo :)) i ne znam da li ste primetili sto se nole izdrao na ove jadnike sto nose peskire.. zao mi ih bilo. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Koliko ja znam njima sponzori daju sta ce da obuku za vreme meca. Zato se i deshava da teniseri i teniserke nose skoro identicne autfite (nekad i razlicite naravno), posebno ako je ista marka sponzor za oba igraca. ne znam za muski, al za zhenski one same biraju pred pochetak turnira dizajn i color combo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ^^ - Pa moguce, al' bas se par puta desilo da apsolutno iste komboe izaberu, pa mi je bilo cudno. i ne znam da li ste primetili sto se nole izdrao na ove jadnike sto nose peskire.. zao mi ih bilo. Izvalio sam da je to radio vec par puta i to me licno smara. Nije u redu da tako pizdi na te sto donose peskire/lopte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Koliko ja znam njima sponzori daju sta ce da obuku za vreme meca. Zato se i deshava da teniseri i teniserke nose skoro identicne autfite (nekad i razlicite naravno), posebno ako je ista marka sponzor za oba igraca. Ma nebitno, poenta je bila u tome da je Nole namerno obukao majicu broj manju kao i federer, e sad zasto to ne znam. Mislim ranije je Novak uvek nosio majice normalne velicine. Sto se tice finala, jedno od retkih gde je Novak favorit, po mom misljenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 to je bzvze, mislim da to ranije nije radio? i ono kad ga je sudija opomenuo za vreme, bas nije bilo fer, otkad gledam tenis ne znam da li sam video jednu ili dve takve opomene, tim pre sto nole stvarno nije razvlacio nesto bice zajebano sa tsongom nije on razvlacio,nego je publika vristala na sav glas...covek je cekao da se smiri situacija na tribinama da bi servirao... ali zato je posle toga takva dva servisa lupio,da Federeru nije bilo dobro...nastrada ledeni ni kriv ni duzan... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 vrhunski tenis, kao i na us openu između njih dvojice. zaista su dve klase iznad ostalih, i nadam se da će se to videti u finalu. zapravo, jedini način da tsonga dobije je da novak ima baš loš dan. svaka čast i rts-u što su u studio doveli nekoga ko zna o čemu priča, mada se lik izblamirao onim za mirku i dijetu. PISHAJ U OCI MRTVOM GADU PISAJ ! :) koji retardirani navijački komentari, eno vam ga fudbalski topik tamo (odnosi se na sve koji su postovali prostakluke). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) Sto se izdrao na ove sto donose peskire? Nisam gledao ceo mech...sad ce nas nole da se nafura i postane baja i zaboravi na Srbiju kmeee :( Edited January 25, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 @laki- pa kako drugo, u 3 od 4 slucaja dobijam i ispadam pametan!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Nisam gledao,bio sam u skoli...ali se pratilo preko livescore-a,oce biti repriza? btw gg Nole Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 znachi GG nole!!! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Imam neki utisak da ce ga Novak poniziti kao coveka i kao igraca. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 svaka cast noletu nasamarao ga samo tako Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Upravo sad je repriza na drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts