Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

definitivno ce ga nole samarati..

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Ne, to je zato sto mu Novak nije dao da ovaj igra bolje! Nikako da to naucimo na ovom topicu :)

btw, ne znam sta oko Tsonge, nisam gledao puno kako ovaj igra, ali jednostavno, gledao sam protiv Nadala malo i mnogo se folira, zbog cega mislim da ce ga ovaj isprashiti i nadam se da je ovaj lik "one hit wonder" kao Hanson i M-Bap, i da nećemo morati još dugo da ga gledamo. Na kraju krajeva, crnac je, šta će on u tenisu?

najiskrenije se nadam, jer mi deluje isfolirano crnja :)

Bravo Nole bre!!!

Nego, jeste skontali kako je Nole namerno obukao crnu majicu i to par brojeva manju, isto kao i federer, mislim ferderer je i na nekim proslim turnirima nosio to isto, kontam da je Nole hteo malo da ga isprovocira na taj nacin i uspelo mu je :D

Na kraju krajeva, crnac je, šta će on u tenisu?

hahaha to laki rasisto :D

jel ovo neki reverse psychology fazon zemljache ili jednostavno zhelish da te neko bije? ;o)

pa ne, nego jednostavno osecaj.

nekako mi ti anonimusi kada stignu do finala bude ili ili, znaci ili sabija ili gubi lagano 0-3.. ako se udje u neku neizvesnu zavrsnicu tsonga sigurno dobija.

a i nekako mi ovaj australijen oupen odgovara za tipovanje, pitajte peru za to :))

nekako mi ti anonimusi kada stignu do finala bude ili ili, znaci ili sabija ili gubi lagano 0-3.. ako se udje u neku neizvesnu zavrsnicu tsonga sigurno dobija.

Ne znam da li si svestan, ali upravo si rekao da:

a) ili novak dobija lagano

b) ili tsonga dobija lagano

c) ili tsonga dobija neizvesno

Fali ti jo samo "novak dobija neizvesno" da popunish sve moguce scenarije osim Cunamija ili bombashkog napada :)

Nego, jeste skontali kako je Nole namerno obukao crnu majicu i to par brojeva manju, isto kao i federer, mislim ferderer je i na nekim proslim turnirima nosio to isto, kontam da je Nole hteo malo da ga isprovocira na taj nacin i uspelo mu je :D

Koliko ja znam njima sponzori daju sta ce da obuku za vreme meca. Zato se i deshava da teniseri i teniserke nose skoro identicne autfite (nekad i razlicite naravno), posebno ako je ista marka sponzor za oba igraca.

@ Kole - Znamo se ;)

@ Neecola - Ja? To je nemoguce!

He ended Federer's reign of 10 consecutive Grand Slam finals reached, also becoming the first person to beat Federer in straight sets in a Grand Slam tournament.

uh

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Koliko ja znam njima sponzori daju sta ce da obuku za vreme meca. Zato se i deshava da teniseri i teniserke nose skoro identicne autfite (nekad i razlicite naravno), posebno ako je ista marka sponzor za oba igraca.

ne znam za muski, al za zhenski one same biraju pred pochetak turnira dizajn i color combo.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

^^ - Pa moguce, al' bas se par puta desilo da apsolutno iste komboe izaberu, pa mi je bilo cudno.

i ne znam da li ste primetili sto se nole izdrao na ove jadnike sto nose peskire.. zao mi ih bilo.

Izvalio sam da je to radio vec par puta i to me licno smara. Nije u redu da tako pizdi na te sto donose peskire/lopte.

Ma nebitno, poenta je bila u tome da je Nole namerno obukao majicu broj manju kao i federer, e sad zasto to ne znam. Mislim ranije je Novak uvek nosio majice normalne velicine.

Sto se tice finala, jedno od retkih gde je Novak favorit, po mom misljenju.

to je bzvze, mislim da to ranije nije radio?

i ono kad ga je sudija opomenuo za vreme, bas nije bilo fer, otkad gledam tenis ne znam da li sam video jednu ili dve takve opomene, tim pre sto nole stvarno nije razvlacio nesto

bice zajebano sa tsongom

nije on razvlacio,nego je publika vristala na sav glas...covek je cekao da se smiri situacija na tribinama da bi servirao...

ali zato je posle toga takva dva servisa lupio,da Federeru nije bilo dobro...nastrada ledeni ni kriv ni duzan... :D

2ch4bup.jpg

vrhunski tenis, kao i na us openu između njih dvojice. zaista su dve klase iznad ostalih, i nadam se da će se to videti u finalu. zapravo, jedini način da tsonga dobije je da novak ima baš loš dan.

svaka čast i rts-u što su u studio doveli nekoga ko zna o čemu priča, mada se lik izblamirao onim za mirku i dijetu.

PISHAJ U OCI MRTVOM GADU PISAJ ! :)

koji retardirani navijački komentari, eno vam ga fudbalski topik tamo (odnosi se na sve koji su postovali prostakluke).