fatboy Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Da malo prekinem ovo spoilerisanje pitanjem: U KOM BIOSKOPU u BGu valja gledati Hobita 3D, delta city cineplexx, kolosej u Uscu ili Takvud.....? Kapiram da ipak nije sve jedno.....? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Срба је рекао 3д само у делти !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 3D samo na novom groblju!111 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Yep, Delta ima dobar 3D - pasivne naochare RealD, a ne ono strob sranje od Xpanda... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 ua 3d! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 I možeš da ukradeš iste te naočare posle projekcije... koje pritom ne znam za šta da koristim :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 (edited) Delta ili čak Roda (nisam bio lično, al' kažu da je stvarno ok) Ja gledah u Delti i sasvim je dobro, ne zamara ni malo. Edited December 20, 2012 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 To za zamaranje očiju i bol u glavi, kada se gledaju 3D filmovi, je prilično individualna stvar. Ima ljudi koji ne mogu da igraju 3DS duže od 10 minuta, a ima i onih kojima ne smeta ni višesatno igranje. Takođe, većina onih koji su odlgedali Hobita su izgledali opušteno kada su izlazili iz bioskopa, ali je bilo par ljudi koji su kukali da ih boli glava ili oči... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Мени је филм срање :) Као да сам гледао неки мјузикл :) Има превише задржавања на неким сценама... 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Људи и даље не капирају поенту минуса и плусева... Што се мене тиче, ја ћу да гледам после нове год'не, капирам да неће бити ниједно дете:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Oslepeh sinoc u Domu sindikata od onog 3d-a kojeg zaista ne bih gledao ali 2d je u svakom kasno i tesko je uhvatiti bus posle :c Ja i nisam previse odusevljen,verovatno jer sam imao ogromna ocekivanja na pocetku ali opet ne mogu reci da nije dobar film,kapiram da bi mi bilo bolje da sam gledao u 2d-u jer sam dosta vremena proveo odmarajuci oci da ne oslepim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 2д у Делти је био у 6 и 20 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 (edited) Znam nazalost odgovaralo nam oko 8 zbog mog kolokvijuma,zaboravih to da naglasim :D a i ja sam nestrpljiv mogao sam sacekati dan dva,svako ko planira da ide po mom misljenju nikako u 3d-u,ima scena kada je 3d odlicno iskoriscen ali nije to to edit: a i onaj Dom sindikata,u pola 11 pocela neka zurka pored ono zidovi bruje moze da se prepozna pesma :D Edited December 22, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 odgledao sam u NS u Areni i to 3d koji je za mene ocajan bio gledao sam vise 3d filmova i ovoje prvi od kojeg me boli glava evo vec par sati nakoj gledanja film mi je dobar, ali kao da fali nesto :| a nisam izanalizirao tacno sta, da li veca dinamika, ili mi je nekako glavna prica maglovita, ili je tempo slab... ili mi je 3d toliko smeta da nisam stigao da gledam kako treba.... a mozda je i to sto su nakon snimanja kasno odlucili da bude 3 a ne dva dela filma... voleo bih da odgledam i dobar 2d natenane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Vidim da nam je ovo oficijelni topic ... pogledao sam sinoć film, nemam pojma, mene je malo smorio :( Ajde što je bio u 3D-u koji baš ne volim, nego je iovako nekako "flat". Naravno, treba uzeti u obzir da ja nisam baš posebno veliki fan pa možda i to igra ulogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Мени је и први био сморкаст, али визуелно бруталан, зато ћу вероватно и овај пут због тога отићи у биоскоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Pa ono, vizuelno je ok, ima tu šta da se vidi, ali mene smara 3D i onda ne mogu ni da "uživam". Pogledaću 2D kad se pojavi dobra kopija neka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Што ниси сачекао 2д у биоскопима ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Ima već i sada 2D ali masa hoće 3D! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 ja bih se složio. nekako kao da je fazon "ok, srednji film, daj malo da ga smrljamo, specijalni efekti na +milion, tuče, legolas koji ne postoji ali ćemo ga iskoristiti neviđeno mnogo jer skoro pa mož da leti i bije se mnogo bolje nego u LOTR". I tako ceo film Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Дакле подлегао си притиску ! :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 nije los film, mozda je bilo previse klanja sa orcima. neki delovi koreografije su kul, ako je to moguce za jacksonova pg-13 izdrkavanja :). najveci smor je cliffhanger a la grr martin na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 braco moja, idete da se zezate, uzivate u lepoti predela, zezate kojota i prosto da budete deca malo. To treba occekivati :=) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts