Ramirez Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) gojazni smo zato shto nemamo para za zdravu 'ranu... naravno ja nisam gojazan, jebem ti metabolizam. nikako da dobijem par kila. :< inache, telefon mi je u out-u pa tjuti celo jutro... i onda "bum", 20 poruka odjednom. sad se stabilizovalo pa dolaze jedna po jedna. :] chitam tako chestitke od ljudi sa kojima se chujem ili vidim par puta godishnje, a koji su mi pritom prilichno kul i imamo super odnos, i pitam se shto nam je kontakt tako sporadichan :/ Edited November 20, 2007 by Ivan_ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 OTJESH I JA DA TI POSHALJEM SMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 smorio sam se gledajuci film charli i fabrika chokolade :) lal ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 i ja krenuo da ga gledam i raspao se :) onda sam presao na californication....mozda odem do ortaka po 12tu kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 deveta nece da strajkuje, mnogo smo vredni, ostajacemo u skoli u 7 sati dnevno ako treba... evo vec druga zamena profesora likovnog za 2 nedelje :( a svideo mi se onaj prvi... sutra test iz likovnog... 7 pitanja sa ponudjenim odgovorima, kao da smo u americi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pa to je tako oduvek bilo, ako devetra shtrajkuje onda znash da je izbilo neko mega sranje. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pogledao sam slagalicu...gospode onakav okrshaj iztremiranih retarda odavno nisam video...znachi uganuli su mi mozak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 deveta nece da strajkuje, mnogo smo vredni, ostajacemo u skoli u 7 sati dnevno ako treba... evo vec druga zamena profesora likovnog za 2 nedelje :( a svideo mi se onaj prvi... sutra test iz likovnog... 7 pitanja sa ponudjenim odgovorima, kao da smo u americi :( pa zaboga, u devetoj su profesori uvek prvo mislili na djake, a tek potom na svoje plate... LOL zar larisa vise ne drzi likovno? ih, kod nje je uvek bila laganica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 kad smo kod strajka,kod mene je najgora situacija. Neki strajkuju,neki ne. Tako i da te pusti 15 minuta ranije blejis do sledeceg casa i opet si u isto vreme gajbi :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Razbolela se koksaki :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pogledao sam slagalicu...gospode onakav okrshaj iztremiranih retarda odavno nisam video...znachi uganuli su mi mozak... hahaha, ja sam cak dobio i telefonski poziv koji potvrdjuje ovo gore izreceno :)) Znachi one spojnice ... i kasnije moj broj, majko mila :) hahaha, evo i sad se smejem :) Odgledao sam heroje, pa cu sad kroz mailove, standardna shema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 larisa predaje, tj trenutno ne jer je bolesna, ali ona je zakazala taj test... i bice prelak, naravno, samo mi je glupo to na zaokruzivanje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 sto volim one petice koje dobijes na neko logicko pitanje i sl. ono, ne otvorim knjigu a dobijem 5. woohoo! :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 NE DAJ SE NEO, MI CEMO TE STITITI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ti sto i dalje ne dajesh tabula rasa doggie-tags nemash pravo da ucheshtvujesh u toj raspravi ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 dosao cimerov brat blizanac pa pijemo piva i gorka lista... samo rejv! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 bio do ortaka uzo seriju i nfs, ne smem da ostajem do kasno sutra rano ustajem, al moram da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 ne mogu da zaspim pre 5 opet :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) Otisao do crkve, platio za kolac i sad gledam da spavam. Sretna slava svima koji slave i da ima dan prodje u veselju. Onima koji idu u goste da se lepo provedu i najedu posne hrane ... :( *kako zelja gubi na jacini kad znas da je u pitanju hrana koja moze da se jede na tone a da nema efekat ni jednog jedinog hamburgera* Edited November 21, 2007 by Seth Fix Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 razmishljam da izbushim sebi novi nos, jedno 5 cm vishe i konachno ochistim sinuse ko chovek :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 sta radish budan ovako rano, tjile ?!? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) jel to kao nesto novo sto se desava nakon Imperija uzvraca udarac ili posle Povratka dzedaja? Edited November 21, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Deste drustvo! Srecna slava svima koji slave, i srecno jedenje onima koji ce da idu na slavu u danima pred nama :) Malo je u'vatio led napolju, pa se pazite, vec sam video jedno 2-3 ljudi koji su uspeli da se okliznu u rasponu od 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Napolju je ladno za sve pare. tipa nesto -3. Evo me sada na poslu imam zustru raspravu sa kolegom da li je bolja nes ili turska kafa... Sto su ti problemi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 napolju je +2, ali ova magla me nervira...kad se digne i stovre uslovi za molovanje idem da premazhem antenu poliuretanskim lakom i sutra je spremna za montazhu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts