voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Nisam ja zatucan nego znam šta mi se sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 A valjda ce te neka i zatucati :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) lol :) Edited November 14, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Nisam ja zatucan nego znam šta mi se sviđa. I zemlja je plocha. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabijamZivot Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 offtopic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 jel bilo wankovanje ili kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 I i i i i i i i i i i i i kako je bilo ? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 bas me zanima dal je neko bio omgomgomgomg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 RIJANA JE OBJASNILA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Smarali su mnogo prvo da se pomere nazad ljudi. Kao i obicno nisu barijeru postavili na mesto. Sva sreca, ja sam sa drustvom bio na stepenicama, sto je bilo najbolje resenje. Kad je pocelo, sishli smo u parter. Mogao sam da primetim da je na nekim mestima bilo malo playbacka, ali inace je koncert super odradjen. Pevala je samo 7 ili 8 pesama, ali i nema vise:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 A kako je tih 7 ili 8 pesama ubacila u sat ipo vremena? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 nikako pise u blicu da je koncert trajao 1 h i 5 min :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 au ja se napih pred koncert startovala nas neka devojcice u pravom smislu te reci i nisu nam verovale da studiramo lol bila guzva na ulazu u parter kad smo usli unutra nastavili da pijemo dok smo cekali da napaljen tinejdzeri isprazne deo ispred bine posto su probili barijeru kad je poceo cert svetla su bila upaljena..i ostala su upaljena do kraja sve u svemu zanimljivo ali svetla su bas smorila Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 butt pics please Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 margi, ownovao te mohi :) devojka mi kaze da je bila puna hala :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Rijana htela da otkaže nastup Preksinoćni koncert pop pevačice Rijane u „Beogradskoj areni“ pamtićemo po njenom odličnom nastupu, ali i nizu organizacionih propusta koji su pokvarili celokupni utisak. Koncert je kasnio skoro dva sata zbog toga što je pukla zaštitna ograda ispred bine, bezbednost posetilaca je bila ozbiljno ugrožena zbog čega je čak postojala mogućnost da se nastup otkaže! Takođe, koncert je skraćen, a fotoreporterima je bilo zabranjeno da slikaju razmaženu pevačicu sa Barbadosa, navodno zbog toga što ona nije izgledala lepo! - Po dogovoru sa Rijaninim menadžmentom, zaštitna ograda je bila postavljena dva i po metra od bine. Međutim, kada su u 18 časova otvoreni ulazi, deca su uletela unutra, počelo je guranje, i ograda je pukla na sredini. Budući da su ograde međusobno povezane, bilo je skoro nemoguće na oštećeno mesto ubaciti naknadno ojačanje. Verovatno je delom i naša greška što obezbeđenje nije reagovalo na pravi način, zbog čega je situacija izmakla kontroli. Rijanini menadžeri su insistirali na bezbednosti posetilaca, koja im je najvažnija, i rekli su nam da koncert neće početi dok se taj problem ne reši. Zbog svih ovih dešavanja koncert je kasnio skoro dva sata, i umesto u 20.30 počeo je tek u 22.20 časova - kaže za „Blic“ Maja Koen, direktorka produkcije „Skaj mjuzika“, firme koja je organizovala koncert, i dodaje: - Znate, deca su nezgodna, neće da slušaju, i jedino rešenje bilo je da deo posetilaca iz prvih redova premestimo na tribine i tako smanjimo gužvu u parteru. Nećete verovati, ali devojčice iz prvih redova su plakale kada smo im objasnili da moraju da se pomere odatle. Da podsetimo, isti problem sa zaštitnom ogradom bio je i na prošlogodišnjem koncertu Fifti Senta, koji je takođe organizovao „Skaj mjuzik“, a Koenova kaže da su tada imali mnogo manje iskustva sa organizacijom velikih koncerata, kao i da je publika na Fitiju bila „agresivna“. - Sada smo angažovali mnogo više radnika obezbeđenja, ali ipak se desilo to što se desilo - priča Maja Koen. Publika u „Areni“ je bila veoma nezadovoljna zbog kašnjenja koncerta, a kada su organizatori zamolili posetioce da se iz partera premeste na prazne tribine iza bine, zviždala je cela hala, a protesti su dostigli vrhunac kada je jedan od Rijaninih tehničara publici poručio da će koncert biti prekinut ako se opet napravi gužva ispred bine. Takođe, ljude je posebno iritiralo svetlo koje je stalno bilo upaljeno u „Areni“. - Kao da smo u nekom Domu kulture, a ne na koncertu - čulo se u publici. Na naše pitanje da li je tačno da je postojala mogućnost da se Rijanin koncert otkaže, kao što se pričalo, Koenova je odgovorila: - Ne, nastup nije mogao da se otkaže, možda samo da se pomeri. Ali, da je bilo gusto, bilo je. Rijanini menadžeri su bili veoma nestrpljivi, vladala je velika tenzija. Kada nastanu ovakvi problemi, više nisi u situaciji da pregovaraš, i zato smo morali da pristanemo na sve njihove zahteve. U „Areni“ je iz bezbednosnih razloga tokom koncerta bilo upaljeno svetlo, a na njihovo insistiranje fotoreporterima i kamermanima nije bio dozvoljen pristup ispred bine takođe zbog bezbednosnih razloga. Međutim, od kada je Rijana stigla u Beograd, bilo je jasno da ona ne želi da je snimaju, navodno zbog toga što je umorna i što ne izgleda lepo - priča Koenova. Razmažena zvezda sa Barbadosa je u „Areni“ pevala samo sat i deset minuta, iako je bilo najavljeno da će njen nastup trajati najmanje sat i po, a po rečima Maje Koen, koncert je skraćen zato što je Rijaninom basisti pozlilo posle treće pesme (počeo je da se guši, pa je morala da reaguje ekipa Hitne pomoći). Posle nastupa, Rijana, kojoj je ovo bio najveći koncert na turneji, bila je oduševljena prijemom publike i nekoliko puta je ponovila: „Jedva čekam da ponovo dođem u Beograd. Nikada u životu nisam na koncertu imala ovakvu atmosferu“. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 muzička industrija = sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 hahaha suptilni vicevi na rachun basista ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Pa taj fazon. Odma' sam se setio kako se uvek nekom muzicaru nesto desi na koncertu kod nas :) Sutra (tj. danas) ce u Berlinu sigurno da peva dva sata i to sa basistom na infuziji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 glupa kurva sa Barbadosa lepo Vudu reche,do juce kljucala zrnevlje na Barbadosu,a sad se tu kurchi kao shatro zbog bezbednosti posetilaca,a osecam ona nas zamisljala ko kanibale. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 do juce kljucala zrnevlje na Barbadosu Pacija govna, da budemo precizni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 olololo ja sam isao zbog jedne stvari, sto bi moj brat rekao bicuri:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 lol koliko je ovo samo tuzan dogadjaj 90% ljudi tamo su isli da bi bili vidjeni 10% su ljudi koji drkaju na nju svaki dan i preko svega toga iskonpleksirana chamuga koja misli da je boginja svega lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Da, sta se desilo na kraju sa tih 100kg kokica? Jesu pojedene? :) Stoka jedna, i treba da jede pacja govna.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 svi su mi govorili da je kurva ja im nisam verovao Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts