Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

uglavnom kfc u evropi su sranje (kao i burgerking, tj nije bk sranje nego nije kao u americi, a u evropi je kao mcdonalnd) tako da ne znam chemu ta chezhnja za istim svaki put kad se spomene mogutjnost otvaranja kod nas.

vishe ochekujem od bioskopa, tj konachno neki pristojan i sa ove strane reke.

Izvin'te Džejmi Olivere.

Doduše ja sam ga krljao u Pekingu, moguće da će biti lošije.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Imam svirku u cetvrtak u skcu :) dodjite :***

\o/ I am there!

Što nema najave na yumetalu?

edit: aha evo ga, Samhain.

Jesi ti ovde:

Awaiting Fear, Death Metal bend sa ženskim scream vokalom, u kojem sviraju gitaristi iz Azazela i Krampa i bubnjar iz More-a.

lol?

Ništa, idemo da gledamo pevaljku ololo :)

Oće još neko od rurovaca? Ja častim dvolitarsko pivo!

Edited by voodoo_

pa zamisli da jedesh piletje batake koji su suvi kao papir, sa vishe nekog poha nego mesa (iskustvo iz shpanije). kad sam na nz-u hasao isti prvo shto dozhivish kad zagrizesh batak jeste da ti pocuri mast niz bradu, a onda i voda zato shto im je poh ukusniji od mesa zbog ko zna kakvih zachina. razlika je huge.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Lol,da chitao sam danas u novinama da ovim seljoberima iz skupshtine planiraju da kupe 270 laptopa?!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ajde de sto su celu stvar pokusali premazati sa "za vecu efikasnost", i sto niko nema uvid u trenutnu efikasnost tih ljudi, ali da se ne lazemo, da su ih progurali jos jedan krug kroz osnovnu (moz' da bira: Darvin ili Svevisnji) plus alko test na ulazu, e to bilo bi efikasnije. Pojedini bilmezi, rodom iz nedodjije, koji se ne upustaju u svakodnevno zasedanje hejta, nisu u stanju da pricaju.

Igrom slucaja sam poslednjih par dana trazio neke papire. Od Suda do Opstine, sve rucno s papiri, treba im dan-dva-tri da bi napisali obicnu potvrdu. Da su njima dali kompove, pa da covek jos i shvati.

\o/ I am there!

Što nema najave na yumetalu?

edit: aha evo ga, Samhain.

Jesi ti ovde:

lol?

Ništa, idemo da gledamo pevaljku ololo :)

Oće još neko od rurovaca? Ja častim dvolitarsko pivo!

Ma ja sam Scream a ona je Growl :D

ajde pa da pijemo ispred skca :)

btw mi sviramo prvi nemo zakasnis.

Svenevideći

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...