iguana Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 "drustvo, ajmo u akciju" "najbolja hrana u gradu" ne znam koliko bih morao da budem ocajan da smatram da je najbolja hrana u beogradu u okviru nekog supermarketa....i uopste kult shopinga mi je ogavan. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 sto pitas, nadas se da ce ti mara jednog dana dati injekciju u guzu? Nije to mara bre, to je lejzi*!! :) Sto se tice Delta City-ja i mene zanima nasta ce to da lici, ali sam licno za varijantu da se prvo malo smiri guzhva, pa onda na miru da se razgleda... Aj organizujemo neku kolektivnu rur posetu? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ja imam grozan animozitet prema tom mestu iz istih razloga kao troodoo, plus gledam hype kod mojih vrsnjak-drugara kao da ce im to znaciti ulaz u japi krugove. Mrzim ja to. Ali nece me ni mrznja spreciti da propadnem u KFC-u. i "jesi skupio društvo za <nešto>". U pitanju je neki homojapi oblik sporta ako se secam. Ili vreme je da probas nesto novo...sushi...umrite metrosexualnigejevi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Doooobro jutro, yeah right, čaj, kafa, ućebana govna, jaganjac forever... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Sto se tice Delta City-ja i mene zanima nasta ce to da lici, ali sam licno za varijantu da se prvo malo smiri guzhva, pa onda na miru da se razgleda... Aj organizujemo neku kolektivnu rur posetu? :) e pa da, bice tamo kuglana :) (ovo je ujedno i odgovor na voodoo-ov post "jesi skupio drustvo za...") For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Omg upravo sam nazvao core RUR-a homojapijima echo goodbye world /echo Edited October 30, 2007 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Omg upravo sam nazvao core RUR-a homojapijima echo goodbye world /echo To htedoh napisati ;) btw, ako sam dobro video, trebalo bi da ima i onaj laser-drom ili kako se vec zove, ono kao paintball samo laserima, sto je izaslo iz mode osamdesetih i sto jos igra samo Barni iz How I met your mother ;) ali kod nas mozda ne bude losha zabava, to bih probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Mada realno delta city ce imati jednu dobru osobinu. Bolje je da devojcice kad pobegnu iz skole odu u delta city da se setaju, nego da vise ispred Ivanove gajbe i da ga vrebaju. Pored laserdroma, bilo bi kul da imaju ono kao planetariju gde ide psihodelicni rok a po plafonu razni oblici, kao i disko na rolsulama. Edited October 30, 2007 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) ma mozhete vi da prichate shta god hotjete.. al na kraju tjete zavolet to chudo.. LOL.. chitala sam shta tje sve biti.. chist sex! (perv) videh na youtubeU i da tje biti i na autokomadi.. <=link, a muzika je bash.. oO .. yey podsetja me na simse.. =/ Kompanija Delta najavila je da će u četvrtak 1. studenog otvoriti prvi shopping centar u Srbiji Delta City, u koji je investirano 74 milijuna eura. Delta City će otvoriti 1.500 novih radnih mjesta, izgrađen je za 18 mjeseci na ukupnoj površini od 85.000 kvadratnih metara, a planirano je da se investicija isplati u roku od sedam godina. Generalni direktor Delta nekretnina Dejan Racić rekao je da shpping centar obuhvaća prodavaonice, restorane, banke i mjesta za zabavu (Multipleks kino, kuglana i igraonice). U okviru Delta City centra bit će otvoren i prvi hipermarket Super Maxi, s 26.000 artikala, koji će uposliti 190 radnika. (Ekonomist, Beta) @topik.. vecheras idem u mmp na vrele ochi.. (bojim se) edit: typo.. Edited October 30, 2007 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 - jeste čuli, možete mrzeti delta siti koliko hoćete, ali na kraju ćete ga zavoleti! - igore, apiš me za mudo - da živim u blokovima ili široj okolini, počeo bih već sada da smišljam način kako da se prve dve nedelje novembra vraćam kući iz grada, pošto nešto kapiram da će gužva biti epska. - ići ću u delta siti jer mi treba jebena jakna a nigde ne mogu da nađem nešto normalno - inače izbegavam mega mall-ove, centar grada je prirodno okruženje za nas buržuje (je l tako, hajli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 jesi skupio drustvo za bowling. blam me pojeo kad sam cuo reklamu. mi kao iskusni bouleri jednostavno moramo otici i u delta city, ali kad splasne guzva ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 - inače izbegavam mega mall-ove, centar grada je prirodno okruženje za nas buržuje (je l tako, hajli) amen, brother 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 naspavao sam se samo tako ..spreman sam za nove ratne pobede don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 - da živim u blokovima ili široj okolini, počeo bih već sada da smišljam način kako da se prve dve nedelje novembra vraćam kući iz grada, pošto nešto kapiram da će gužva biti epska. Bas sam o tome razmisljao. Imam 2 opcije prva je preko buvljaka i delte. A druga je pored ideje i rodica, u svakom slucaju me docakaju kinezi :/ zomg a pre 3 dine su bila 2.3 automobila na ulici :/ Inace oticicu tamo, ali tek tamo oko januara kada prodje ludilo oko otvaranja i nove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ali nece me ni mrznja spreciti da propadnem u KFC-u. omg bice kfca u delta sitiju?!?!jujujuj salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Nisam siguran ... mislim da je KFC nesto odlozio otvaranje jer ne mogu da nadju piletinu kvalitetnu :) Trebalo je jos u septembru da se otvori tamo na Terazijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 uglavnom kfc u evropi su sranje (kao i burgerking, tj nije bk sranje nego nije kao u americi, a u evropi je kao mcdonalnd) tako da ne znam chemu ta chezhnja za istim svaki put kad se spomene mogutjnost otvaranja kod nas. vishe ochekujem od bioskopa, tj konachno neki pristojan i sa ove strane reke. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 uglavnom kfc u evropi su sranje (kao i burgerking, tj nije bk sranje nego nije kao u americi, a u evropi je kao mcdonalnd) tako da ne znam chemu ta chezhnja za istim svaki put kad se spomene mogutjnost otvaranja kod nas. Ne znam, ja jednostavno volim Twister iz KFC-a i skroz ga gotivim. McRoll mu nije ni prineti, tako da mi to bash nedostaje :) Ovo drugo djene-djene, stvarno nije nista toooliko mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 nikad nisam probao taj twister, verovatno zato shto imam odbojnosti prema tortilji. cela poenta kfc su bucketi. problem u evropi je shto (valjda) zbog zdravlja oni nisu masni kao drugde, a onda su sranje. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Imam svirku u cetvrtak u skcu :) dodjite :*** Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Jbt,juche obidjem ceo grad u potrazhnji za telefonom i nishta... ceo grad sam obishao crkO sam... i nisam nashao shta sam trazhio... i danas idem o5 ,pa cu da uzmem drugu opciju :| ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 gde vi geldate sve te reklame. btw. http://www.izvlakac.com/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) zanimljive stvari se dogadjaju ovde u BG-u! Ljudi su bre mnogo nervozni :D Autobusi kasne... tramvaji voze 2km/h. Devojke na trenerku i suskavu jaknu sa krznom nose kaubojske cizme, kacket i zlatnu D&G torbu... Klinci od 7 godina furaju Nokiu N70... Zemunci se polako odricu spopadanja po mracnim coskovima... Sve je manje teta koje came ispod Zelenjaka i prodaju donji ves za 80 dinara... Mozes naci skejterke za 2000 dinara... i sako od somota, nema sta... Dosla je ovogodisnja jesenja kolekcija u prodaju, a ne proslogodnisnja... @topik.. odoh! edit: jurim susam po tanjiru! Edited October 30, 2007 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Bas sam o tome razmisljao. Imam 2 opcije prva je preko buvljaka i delte. A druga je pored ideje i rodica, u svakom slucaju me docakaju kinezi :/ zomg a pre 3 dine su bila 2.3 automobila na ulici :/ kontam da će i omladinskih brigada biti zakrčena zbog delte, ipak je na blok odatle, a i ovi što dolaze iz zemuna i sa severnog nbg-a moraju da idu tuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 uuu al ste se raspisali od jutros bowling u delta sitiju i u ovoj novoj niskoj zgradi PC ushtja = bitje josh alternativa = yay ne nameravam da odem u isti bar par nedelja dok ne prodje malo sav hype oko istog mada ko sto kazhe barni - Lasertag is awesome! ;o)) odgledao dno od omaceg filma - cetvrti covek (da igore i bole, ima jebanja opet usputnog i nichim izazvanog ;o))) sad idem kao antidot da gledam finale sezone caifornicationa pa posle heroje also pazario novi sat, po prvi put da nije u pitanju nesto za sta mi nije frka da ga izgubim/whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts