Buda_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Celo jutro ganjao pasos.Sad sam sav pokisao i sve na meni je mokro i nemam sta da obucem. Eto meni razloga da ne idem u skolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Mene nesto ganja ta prehlada vec par dana, a ja se kao ne dam, pa tako bijemo bitku. Nedelja je bila izgleda kritichna za to, sad mislim da samo treba da se smiri to malo. Kljuc je u dosta technosti, chajeva i supa! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 iako do maksija imam nekih 200m pokisao sam do gole koze! ko me jebe kada ne nosim kisobran.. al ajde da ce mi to biti jedan izlazak iz kuce danas, ne! moram da se cimam i do grada, pa po kartu a na kraju shlag na tortu, posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 sticajem nesrećnih okolnosti juče i danas vozim raspalog službenog keca, i ljudi moji, ono je toliko loše da treba izmisliti novi jezik da bi se opisalo. star je dve godine i kada bih krenuo da nabrajam, pa, možda bih se setio tri stvari koje se nisu pokvarile. još pada ova kiša, a ja prelazim s jednog na drugi kraj grada... ma horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 omg totalno sam zakrechio, mislim jedno kucam drugo meni je ok kukuruz varijanta za neke salata kombinacije javili mi stigla mi kola u ns!! sreca sreca radost , sad samo josh naplatim potrazivanja i sredstva uplatim njima i wuhu :), taman skoknem do sajma kola u ns-u i da se pomolim da stara ne stanu za ovih par dana btw hvala rur dizajnerima, ali uz duzno postovanje iskreno mi muka od tih varijanti daj da vidim sta ti treba - samo me intertesuje (jer je poslovni prostor oko 400 m2, desetak kancelarija sa ulaznim holom, na dva nivoa bla bla ....) minimalna cena, koju ce ti neko uzeti za tu kvadraturu (ne govorim sada o meni niti pesmi) je oko 15 evra po kvadratu, dakle oko 600 evra It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 moja matematika kaze 15*400=6000 eur . mnogo, a i meni ne treba resenje svega, vishe neko uklapanje boja, sa par reshenih sitnica npr plochice, parket, stepenice, neko cvece :) i tako to... recimo vrata su vec izabrana i kupljena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ivane ta vozhnja je bila josh jer sa tobom nije ishao "lol direktorov sin" ;o))) a ja zavrshish 2/3 textova koji mi lezhe na kitschmi za ovaj mesec...josh samo malo i gotovo...pa se bacam na extremno gledanje serija od prosle nedelje =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 I ja isto, naskupljalo se serija ne znam koju cu pre ... :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 moja matematika kaze 15*400=6000 eur . mnogo, a i meni ne treba resenje svega, vishe neko uklapanje boja, sa par reshenih sitnica npr plochice, parket, stepenice, neko cvece :) i tako to... recimo vrata su vec izabrana i kupljena... 600, 6000 details, details.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Zavrsio sam na poslu pisuci HOW-TO ove za MS proizvode :) reci ala sam srece, ko da sam na boga ciglama gadjao :) Inace dobra vest je da sam se izgleda izborio sa alergijama \o/. Moderni_lekovi_sto_prze_jetru 1 : alergije 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Zavrsio sam na poslu pisuci HOW-TO ove za MS proizvode :) reci ala sam srece, ko da sam na boga ciglama gadjao :) Inace dobra vest je da sam se izgleda izborio sa alergijama \o/. Moderni_lekovi_sto_prze_jetru 1 : alergije 0 a mozda je linux bio uzrok alergija in the first place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 JAOJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 LJUDI LJUDI VRATIA SE SHIME !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a mozda je linux bio uzrok alergija in the first place pripremi se da budesh isechen na krishke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a mozda je linux bio uzrok alergija in the first place Zapravo alergija je pocela par dana posle sto sam poceo da provodim 8 sati za win-om :P tako da ti ta teorija pada u vodu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ivane ta vozhnja je bila josh jer sa tobom nije ishao "lol direktorov sin" ;o))) @stator: pwnovana si, kujo!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 moja matematika kaze 15*400=6000 eur . mnogo, a i meni ne treba resenje svega, vishe neko uklapanje boja, sa par reshenih sitnica npr plochice, parket, stepenice, neko cvece :) i tako to... recimo vrata su vec izabrana i kupljena... Pa realno, projekat enterijera od 400m2 za firmu i nemoze manje od 6k eur da ispadne (: Ja bih ti uradio za 5k :) i to samo ako oce igi da se ukljuci da podelimo po pola :P Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ove arhitekte deru bre ko advokati. Umesto da se osetiš bolje jer imaš bolji enterijer, osetiš se ko popišan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Haha 6k evra lol pa ko ima te pare bre? Ah da, imaju oni seljaci koji se provlace konstantno kroz igijeve postove o poslu... :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Danas sam odložio čas vožnje zbog jebene Takovske, njene dve trake u super usklađenih semafora.Koga da ubijem za ovo, već tri godine mi ide na k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 igi, pošto meni središ stan od 50 kvadrata? :) @corey: dobra je takovska, a ako misliš na semafore kod takova i botaničke bašte, oni moraju tako da se ne bi stvarao gridlock na raskrsnicama sa džona kenedija i bulevarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Haha 6k evra lol pa ko ima te pare bre? Ah da, imaju oni seljaci koji se provlace konstantno kroz igijeve postove o poslu... :) to smo mi golje, ne znachi da nema onih koji to mogu da priuste, a veruj mi, u ovom gradu ima sasvim dovoljno pripadnika dzep-seta koji daju 2k evra za fotelju @ivane : tebi za dz @ topik - odoh u madlenijanum na jadnike. Nisam bio u pozoristu josh ove sezone It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ceo dan pokushavam da postavim torent na glupi euc,poludecu :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 meni nije jasno zashto bi bilo ko unajmljivao nekog arhitektu da mu sredi slaganje boja, plochica, parketa (?!) i cvetja (?!!?), a da nije daltonista ili dobro izgovara "lol and i never been to this room". • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 smorio sam se nesto... odo malo da igram djavola... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts