Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Da, predpostavio sam da je zbog stripa. Jer ja, koji nisam čitao strip, u filmu skoro da nisam pronašao ništa interesantno. Eventualno ona scena iz vazduha kad je opšti fajt po gradu, ostatak mi je onako, mož' da se pogleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 danas na festu... 1. Nocni voz,rezija Yinan Diao,kineski film... - katastrofa 2. Princeza Nebraske,rezija Wayne Wang,americko-kineski film... - katastrofa 3. Princ od papira,rezija Marko Kostic,dakle domaci film... - hmm,rekao bih da je film pretezno za decu,uradjeno je kao neka bajka,ali dobro,ne mogu da kazem da mi je bilo dosadno...inace,film je prvenstveno trebalo da bude kratkometrazni,pa su odlucili da ga dosnimavaju... eto...danas mi onako nije bio neki dan,sutra me cekaju Grcko/Turski,Francuski i Japanski film...valjda ce biti bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Sinoc na festu gledao Eastern Promises . Dopao mi se film.Ok je pricha,i fascinantne ruske tetovaze sa onim "JNA" bojama:))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Inside Man josh jedan sa denzelom kao pandurom (jel on uopshte glumi druge uloge ). prilichno dobar film, radnja drzhi svo vreme, kamera je mogla malo bolje al daleko od toga da je losha, gluma na nivou. preporuka. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 gledao malopre brokeback mountain u kinoteci, retko dobar film. shalish se? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 @panov lavirint - nije zomfg remek delo kinematografije ali je kao krajnje atipichna bajka prelep film i realno najbolji film na toj sinemaniji - i ko je izashao sa projekcije istog je budala neverovatnih razmera, hvala =o) @bbm - dude, there's anne hathaways nekkid boobies in that movie! ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 eh da zaboravih i da ja bacim hejtitj na panov lavirint. to je od onih filmova koji nemaju radnju/prichu nego te hvataju na "jao kako smo se istripovali" i takvi filmovi mi idu na qrac. al realno nikad ne bih izashao sa projekcije filma ma koliko da je losh, jel mu to dodje kao nauk .. platio si za sranje, sad imash da ga gledash do kraja :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 sad sam gledao keen eddie na fox crime. kako je to sjajna serija to je nesto neopisivo, skroz je genijalno jel ima neko da mi sreze? If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Tia Tanaka kako dudla kitu , ahahah treba da gledam sad neku Akciju "Na Nishanu", nem pojma shta je. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Odgledah The Bucket List film me bas istinski pogodio, po meni vredan paznje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Film je fenomenalan, ne zato sto sam pisao slavopojke u RUSH!u i ne zato sto je scenario zaista dobar (ne mogu reci vrhunski), nego zato sto je Ang Li bog rezije. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Odgledao sam Bee Movie i moram reci da sam, barem sto se tiche animacija za 2007mu, odusevljen. Ako nije najbolji, onda je sigurno drugi najbolji crtac proshle godine posle Ratatuija. Dobra pricha, dobar humor.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 omg gledao sam tmnt nasi stari dobri drugari iz detinjstva potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Odgledao No country for old men.... lep filmitj, zbrzashe ga na kraju al ajd....i zhao mi choveka shto ga ubishe Mexicanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Dobio sam neke filmice od druga i ovo sam gledao u zadnja dva dana: Hitman: nije los AvP2: zaobici Sweney Tod: dobar je, pogledati, mada smara s vremena na vreme Golden compas: pogledati ako niste citali knjigu, ako jeste nemojte Stardust: Ovaj mi se svidza : ) pogledati obavezno, fantasy³ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Dobio sam neke filmice od druga i ovo sam gledao u zadnja dva dana: Hitman: nije los AvP2: zaobici Sweney Tod: dobar je, pogledati, mada smara s vremena na vreme Golden compas: pogledati ako niste citali knjigu, ako jeste nemojte Stardust: pogledati ako niste citali knjigu, ako jeste nemojte fixed If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 a ja bas skinuo avp2, planiram da pogledam veceraske. mislim koliko losh meze da bude -_- toliko losh da su neke scene montirane van logichkog sleda dogadjaja? ;o) lower the expectation bar to a '90s low budget slasher horror level and enjoy away ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 hehe then you're screwed...;o)) u principu problem ovog filma je sto je imao vidno manji budzhet od prvog avp-a koji pored svih svojih probema nakon inicijalnog povratjanja ima jedno 40 minuta kontinuirano dobre, kvalitetne akcije. ovo je mozhda napisano kao slichna akcija, ali somewhere down the line je postalo jasno da nemaju love za takvo planianrenje pa su pocheli da ispravljaju u hodu...no ono, ima par finih kadrova i mozhe da se pogleda... ali ako trazhish vishe - you're soo screwed ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Sinoc sam gledao na festu "Bivsa ljubavnica" http://imdb.com/title/tt0437526/ francuski film. Vidi se da je zena rezirala i da je zena pisala, sto nije uopste lose, samo hocu da kazem da se primecuje, sto po automatizmu znaci da nekome moze da bude dosadniji nego sto zaista jeste. Maestralna gluma Asie Argento uz nekoliko genijalnih scena, cine ovaj film veoma prihvatljivim za gledanje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 danas sam gledao francuski film "tajna zrna"...predugacak,dijalozi dave,ne svidja mi se nikako... drugi film je bio japanski "ponovo rodjen"...prvih 10min filma sedi zena ispred belog zida,i isprica kako je njena kcerka ubila drugaricu iz odeljenja...Zatim otac ubijene devojcice sledecih 5 min prica njegovu stranu dogadjaja...i sve to u jednom kadru!!! Sledecih SAT I PO(bez preuvelicavanja) vremena filma nije se progovorila JEDNA JEDINA REC...ja sam bukvalno hteo da poludim... na kraju filma je narator izgovorio 2 recenice,kao neki rezime svega... znaci katastrofa... :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 eh da zaboravih i da ja bacim hejtitj na panov lavirint. to je od onih filmova koji nemaju radnju/prichu nego te hvataju na "jao kako smo se istripovali" i takvi filmovi mi idu na qrac. al realno nikad ne bih izashao sa projekcije filma ma koliko da je losh, jel mu to dodje kao nauk .. platio si za sranje, sad imash da ga gledash do kraja :) meni je panov lavirint super, za razliku od ostalih 'mashta' filmova ovaj jedini valja pa ne znam, i meni je brokbek odlican film sacekao sam jedno godinu dana da prodje pederski hajp, pogledao ga i odusevio se meni se taj film uopshte ne dopada.... -nachin kako su se smuvali na brzaka odjednom itd. uopshte nije realan po meni -i tako se smaraju godinama oboje pate vidjaju se jednom godishnje ako se secam? da bi na kraju ovaj na najgluplji moguci nachin umro i kao to je to mislim mozda bi i ispao dobar da su ga malo bolje obradili shto se gay pricha tiche ima extra anima i to matora Ai no kusabi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ali ja imam ogromna ocekivanja za '90s low budget slasher horror filmove moja logika: imas predatora u filmu, i ejlijena u filmu. moze! Ocekuj transformerse samo sa predatorima i alienima ... :| Razocarao sam se opako ... pa jebeni predator 1 nema uopste zena u filmu a kamoli neke romanse, a predator 2 ima sporednu ulogu neke pandurke koja zagine i niko se ne osvrne dva puta za njom ... dokle vise to jedenje govana .... Isti jebeni k kao u transformersima ... neki lik tunjavi koji razvozi pice i lozhi se na hot plavushu koja je sa lokalnim ragbistom koji naravno ne ide u wc bez svojih ortaka iz ragbi tima ... i naravno ona otkachi siledziju i bude sa tunjavim ... blah ... Zar oni nemaju malo obzira prema inteligenciji gledalaca? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Posebno tunjavih gledalaca :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 odgledah Garden State http://www.imdb.com/title/tt0333766/ na HBO comedy veoma dobar film, nekako volim te uvrnute priche bizarne okolnosti i manje vise sjebane likove, zanimljivi dijalozi :P koji te usput i nasmeju i skenjaju i tako to sve zajedno :) dobar film Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 odgledah sad :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts