jabre Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 pa jebiga, prokleti weapon dmg bitniji :) ima i legendary preko 600 nisi ti to nesto video lepo, ali cinjenica je da ispada krs plavih i zutih koji su veoma slicni po dmgu a malo losijih statova. Problem je sto i zuti i legendary mogu da imaju krs random statove na sebi, ali zutih ima mnogo vise pa ti veca sansa da bude ok :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ok, hvatas se za tehnikalije :D. Generalno koji ce kurac uopste legendary koji se koriste pre 60-og levela? to mi je malo glupo. A drugo ako je sranje elgendary, nek bude rare drop i neka bude barem 3-4 puta jace od obicnog jer je legendary, mislim ime kaze, LEGENDARNO :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Izbacili su 'listu' hotfixeva http://us.battle.net/d3/en/blog/5825330/Diablo_III_Hotfixes_-_May_Updated_52312-5_23_2012#blog. MoH i hiluje manje i ona runa je bukvalno nerfovana da nema vise poente da se koristi (to su njihove reci inace). Kao sto sam i rekao i quickening je nerfovan da ne generise spirit od ciriticala od sweeping winda i ostalih skilova. Osim toga Wizard Energy armor - force armor: Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player’s maximum Life. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Drugim recima... ispishali su se po nama sirotim monkovima ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 a ova WIZ runa.. sta, grantuje ti protect od jednog 1hitKO i to je to ? ne kontam desc... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 DOKLE VISE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Aj ne vajnujte noobovi. Ja nisam ni jednom poginuo na NM sa wizardom do update-a, i sad sam se ukljucio i za pola sata poginuo 2 puta. Malo sam promenio build i poceo da kite-ujem i malo je bolje. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 evo patka, popasao DC i sad su serveri bussy... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Aj ne vajnujte noobovi. Ja nisam ni jednom poginuo na NM sa wizardom do update-a, i sad sam se ukljucio i za pola sata poginuo 2 puta. Malo sam promenio build i poceo da kite-ujem i malo je bolje. Bilo koji nerf/buff na bilo sta se NE OSECA na normal / nightmare / hell-u .... na infernu vidis od cega ti je sastavljena klasa realno... pre toga mozes bukvalno bilo koji spec da igras uspesno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Yup imaju problem sa AH i sa game serverom, tako da nije totalni fail sto moram da radim i veceras! :D a ova WIZ runa.. sta, grantuje ti protect od jednog 1hitKO i to je to ? ne kontam desc... You want to find out the max hit you'll take in an area (Let's say its 20k) Then you calculate how much HP you'll want. Max Hit = 1.35 * Max Health So for 20k you get 20k = 1.35 * Max Health, so you want about 15k hp for max absorption. Samo da dodam da ako taj udarac, nakon sto se oduzme 35% umanjenja dmg-a od strane force armora, nije veci od max hp-a, automatski se skida 35% hp-a kao i do sada, makar bi tako trebalo da bude. Hm ili je mozda malo drugacije, mozda moze da se prezivi udarac koji pravi 199% max hp-a, jer ako po ovoj izmeni stoji da je absorbtion cap 100% to znaci da hp mora da bude veci od 50% od udarca u suprotnom se umire, pa samim tim da bi se preziveo udarac od 60k hp mora da bude 30.1k npr. Edited May 23, 2012 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 jebem im mater ja i daki peremo hell najstrasnije Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Gazenje, i to dok drugom rukom hasam sendvice sto sam spravio ^^ Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 ja na infernu sa mojim barbom ne mogu da prdnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 moze li neki savet kako pospesiti wizarda da moze vise da prezivi,jer ovaj moj na nightmare se muci strasno.Nekako nemam ni toliki dps tako da je beganje dosadno i dugp dok nekog ne roknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ljudi koliki vam je ping, jelto serveri su sjebani ili sta, meni je ping oko 260 ms stalno retko kada ode ispod 100ms ali odei u kurac ono na preko 500ms, neki mi kazu da je do b. neta, ali jer moguce da to nisu podesili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Hm, ja sam sve do inferna bukvalno preletao kroz mobove radeci full clear svega, no ako te muci prezivljavanje obavezno uzmi diamond skin crystal shell runu, mislim da ti ne treba vise defensive skilova od toga na tom nivou. Za dps magic weapon force weapon kad dodjes do 35lvla, ako vec nisi, i familiara sa sparkflintom, arcane hidru dok ne dodje venom hidra a za main mozes i shock pulse explosive bolts pa posle piercing orb ili electrocute sa lightning blastom. Za sekundarni disintegrate sa convergence za duplo uzivanje :) Edit: ulete Dino :) Edited May 23, 2012 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 evo kako moja snajka buba, i em ubiva ko luda, em je neunistiva: sad sam A2 NM tek krenuo, nemam nikakvih problema, i mislim da ih necu ni imati jos dosta dugo. ali vreme ce pokazati :) DPS imi je inace 1222.09. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 da li je moguce da kompanija koja zaradjuje milijarde nece da da pare za bolje servere Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 moze li neki savet kako pospesiti wizarda da moze vise da prezivi,jer ovaj moj na nightmare se muci strasno.Nekako nemam ni toliki dps tako da je beganje dosadno i dugp dok nekog ne roknem Kupi neke iteme za tvoj lvl sa AH-a mozes da nadjes nesto za male pare sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 evo i mene , 4.act na nightmare, barb 25k helta, 3,8k dmg bez buffa, sa WoTB + max fury dmg boost = 10k dmg :) , dok se nisam malo popravio sa gearom , ginuo sam ko blesav u act 3 od elite-a sa fire chainom, sad sam se malo nabudzio pred act4, prolazim kroz njih kao kroz puter :) evo i mog barba - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ovaj level sa medvedicima i jednorozima je krsina teska, krave su bile zakon jedina kul stvar su fleke od krvi i odsecanje glava istima Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) evo i mene , 4.act na nightmare, barb 25k helta, 3,8k dmg bez buffa, sa WoTB + max fury dmg boost = 10k dmg :) , dok se nisam malo popravio sa gearom , ginuo sam ko blesav u act 3 od elite-a sa fire chainom, sad sam se malo nabudzio pred act4, prolazim kroz njih kao kroz puter :) evo i mog barba - Ofanzivan build sa dva oruzija u ruci, svidja mi se. Bas javi kako ce ici kasnije. Ja sam isto krkao strenth umesto vitalitija i double weapon, onda sam posle morao da menjam na vitality i oruzje + stit. @Topic Inace privodim hell kraju. Ne znam da li uopste da idem odmah u inferno solo s obzirom da i sada u hell-u champione jos nisam "olako" resavao. Edited May 24, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 sad ce da najave ekspanziju sa novim boljim lepsim mega unique itemima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 E ovako drugari ko ubije Rakanoth-a (inferno, Act 4, 2. Boss) nek se javi da objasni kojom taktikom ga je ubio. Wiz solo ili u grupi sa monkom i barbom. Jer posle patch-a jebenog on ne moze da se soluje jer boss-u je boostovan dmg a nerfovan wizardov diamond skin i monkove mantre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Drugari moram da vam kazem da sam odusevljenem infernom. Doduse mislim da je zbog mene to, nigde ne zurim, sve polako, mogu da trosim pare na iteme i isto tako da prodajem one koje nadjem. Onaj buff za iteme je ubica. Nastakovao sam ga na 5, dobio blessing za magic find sa shrinea, sledeci boss 3 rarea i 2 plava, sto je meni bio ultra sok. Plus 50k za sat vremena zezanja, bas mi je odlican inferno :) Sto se tice mog monka, zadovoljan sam kako radi, kupio sam nesto opreme. Soliram act1 bez ikakvog problema. Ni jednom nisam umro, niti bio blizu smrti iskreno. Sto se tice elite packova, mislio sam da cu imati vise problema, ali se ispostavilo drugacije. Mozda jos nisam dobio savrsen kombo kod protivnika, al bilo je par neprijatnih protiv kojih se build pokazao kao super. Npr plagued/desecrated vampiric jailer ili npr shielding/molten i tako te gluposti, ali sve se resi dobrim kretanjem. Napisacu build pa koga interesuje moze da procita. Unapred da znate build bi trebalo da bude tenki. S' obzirom na stanje monka, samo tenki bildovi i prolaze. Iskreno ne znam ni jedan dps build koji moze da radi ni u hellu, a ne infernu. Primary: Deadly reach: Keen eye - Skill koji je jedini 'range' kod monka i spirit generator je. U sustini mozda moze sa FoT da se proba, ali ovaj mi je nekako najbolje za kajtovanje zbog rangea. Plus, plus ima ovu jako finu runu, gde na svaki treci udarac povecate sebi armor za 50% na 4 sekunde. Sto znaci u sustini da dok udarate imate armor +50%. Secondary: Sweeping wind: Firestorm - Jeste da kosta 75 spirita, ali je u sustini isplatljiv. Traje 6 sekundi, ali se refreshuje svaki put kad udarite. S' obzirom da je primary deadly reach, jako lako mozete da napravite hit i kad kajtujete odnosno kad se povlacite. Plus, svaki treci udarac deadly reacha udara 25 jardi ispre sebe, tako da je jos lakse da odrzavate konstantno sw. Firestorm samo zato sto ima veci radius, a deadly reach ima range pa zbog toga. To moze i nesto drugo nije toliko krucijalno za build. BTW zbog stakovanja ovog skilla, vidite da dignete sansu za kritikal sa 5% na nesto bar malo jace, 15%-20% je valjda dovoljno. Def1: Breath of heaven: Penitent flame - Prvi def skill, naravno heal, jeste da je u sustini totalno raspao al to je jedino sto imamo. Umesto ove rune mozda moze i ova za veci heal, ali iskreno sto puta mi je pomoglo da imam jos po koji CC u fajtu. 1.5 feara na sve okolo je i vise nego dovoljno da se povucete ili izadjete iz nekog coska u koji ste se zabili. Def2: Blinding flash: Blinding echo - 15 sekundi cd, 10 spirita, blind u radiusu 20 jardi koji traje 3 sekunde, preodlican defanzivni skill. E sad sto se tice rune, echo je ok. Posle 6 sekundi drugi blind sa trajanjem 0.5, moze da se iskoristi ok. Moze i self reflection za 4 sekundi blinda. Sta god samo da nije neki dmg, nema potrebe. Def3: Serenity: Peacful repose - Realno svuda ga ima u svakom buildu. 3 sekunde neunistivosti totalno menja stvar, plus sprecava neprijateljske CC skillove sto je isto vazno. Gledajte kako ga koristite, ako mozete da izbegnete neprijateljski cc spell nekako idite uvek na to, ovo je bukvalno failsafe skill. Runa za heal, mozda ako breath of heaven ima heal runu onda uzmete onu sto produzava za jos sekund trajanje shielda. Mantra: Mantra of evasion: Hard target - Posto su healing mantru unistili totalno, ova radi posao kul. 15% veci dodge chance i u prve tri sekunde jos toliko. Dodge je totalno kul. Runa za 20% armora takodje ekstra stvar. Ako vam mozda manja dmg igrate solo i vec vam je ok armor i dodge je super, uzmite backlash runu za 57% dmga svima okolo kad odradite dodge. Logicno ovo ubija manje mobove u grupama. Mada kontam da se ne isplati mnogo za boseve itd. Pasivni: Seize the initiative - Ceo dex u armor. Transcendence - Ostade mi od onog proslog builda i mislim da taman dopunjuje to nesto hpa sto fali. Isto je sraje kao i drugi heal sto je u brojkam, a a ne u procentu. One with everything - Sto se tice hella i ne mora, moze nesto drugo, ali u infernu, u infernu je must. Razbija koliko je dobar i koliko je vazan ovaj pasiv. Oprema: Sve vise pocinjem da gruvam vitaliti. Dobra stvar je sto sam ja od pocetka hteo da igram nekog tipa tenka, pa nisam imao problem da raskrstim sa dpsom. Jbg ne moze ogroman dps pa to je. Mora da se prezivi kako tako. Vitality/Resist pa onda dex. S obzirom da kroz dex se gura armor i dodge, jeste vazan, al na prvom mesto vitality i neki resist. Naravno 1h + shield ftw :) Sto se tice oruzja, trazio sam neko sa life per hit, zadovoljan sam kako se healujem. Ako imate jos neki deo opreme sa nekom regeneracijom super, sto vise to bolje. Svuda trpajte kristale za vitality, pogotovo na helm. Osim toga vidite da uzmete neko brzo oruzje jer em sto se punite po udarcu em sto vam znaci crit chance, a ne crit dmg za sweeping wind. Sto ga brze stakujete to bolje naravno. Osim toga birajte na AH pazljivo, + na gold i + na exp su sranje. Exp vam ne znaci nista na levelu 60 naravno, a gold s obzirom na hiperinflaciju sve manje znaci, ako vec hocete nesto tako onda bolje neki magic find, pa da nadjete neki lepi item. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts