Jump to content

UnDyiNg_DwElleR

The X
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

UnDyiNg_DwElleR last won the day on July 4 2011

UnDyiNg_DwElleR had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

3 Followers

About UnDyiNg_DwElleR

  • Birthday 05/20/1989

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    .:[fMt]:.
  • Omiljene igre:
    Fallout, Cs, HoN
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

4,369 profile views
  1. angrysojiro#2339 ali ne igram duele dok ne uzmem bar basic karte sa svim klasama, s obzirom da sam dobio betu juce :)
  2. Oprema je dobijena preko Alienware sajta (www.findyouralienware.com), neraspakovana, bez garancije, cene su: 1. Miš - SteelSeries Kinzu V2 Pro Edition(Black) - 3 500 RSD - http://shop.steelseries.com/en/mice/steelseries-kinzu-v2-pro.html ( PRODAT ) 2.Džojstik - SteelSeries Free Mobile Wireless Controller - 6 000 RSD - http://shop.steelseries.com/en/controllers/steelseries-free-mobile-controller.html 3.Podloga - SteelSeries QcK mini - 700 RSD - http://shop.steelseries.com/en/surfaces/steelseries-qck-mini.html Slike : http://imgur.com/a/LzqGw Kontakt telefon : 069/27-66-710 Mladen
  3. Napokon sam nashao vremena da pogledam neshto, Ergo Proxy 9/10 Malo je u pocetku bio naporan ali kako se razvija prica bash mi se svideo, s obzirom da obozavam sve postapokalipticno nije bilo shanse da mi se ne svidi. Bakemonogatari 7/10 Najperverzniji anime koji sam gledao, ukratko (what TingoL said) => "Fenomenalan anime o srednjoskolcu koji posle ujeda vampira pocinje da vidi razne vrste bogova,duhova itd. Mali krug visedimenzionalnih likova, veliki broj dobro odradjenih dugih dijaloga i neobican stil animacije su glavne jacine ove price." I da ne zaboravim danas je uploadovan "Berserk Golden Age Arc II-The Bettle For Doldry" na piratebay-u, pa kome se gleda nek skida.
  4. Hvala na brzom odgovoru, skinuo sam pa i da mi se ne svidi nije mnogo tridesetak epizoda.
  5. Je l' moze neko da mi da kratak review o "Wolf's Rain" i "Ergo Proxy" oba mi deluju interesantno, ali bih zeleo da cujem mishljenje ostalih , Unapred hvala
  6. Ljudi PB jesu anonimusi kao ekipa ali igraci Fogged, waytosexy i sneyking su ex pro hon igraci, Fogged je zadnji put igrao za SK, sneyking i waytosexy za sGty i Xfin sve top tier ekipe.
  7. Ni meni nije jasno shta je hteo da kaze. Cruzeru ajde objasni molim te tu tvoju teoriju.
  8. Najtezi boss od kad je ubacen ovaj patch je Ghom debeli gmaz, nisam probao sam jer nema potrebe, a sa grupom smo ubili 3 puta Ghoma na istu foru kao pre patch-a, monk i barb rade dps koliko mogu da izdrze u poison-u i skidaju mi addove dok ja stojim pozadi i radim dps(poshto sam wizzard) i posle se krecemo kao jedan od stuba do stuba u krug i to ti je to od prilike, samo je fora shto sad stvara duplo vishe poison cloud-a tako da je teze da se kite-uje ali u sushtini to ti je guide. Good luck :)
  9. Samo da nagovestim da ako neko bude hteo da kupi legendary boots "Boj Anglers" da ne kupuje jer ne radi attack speed na njima izbagovali su se. Poslao sam ticket dobio brz odogovor kao sredice ovo ono, hvala shto ste prijavli bug, a shto sam ja puko 2 miliona to nikome nishta. bez boots-a sa boots-om Btw radi movement speed i ovo da smanji 5% control impairing effect-e ali bez attack speed-a ne vrede ni 50k.
  10. nerfovali su mi wizarda opet pa jebem im sve sad ne mogu da solujem ponny lvl na infernu i diabla :(
  11. Mohi sve je to lepo ako si gearovan ako nisi necesh moci da ocistish to oko njega
  12. Nishta ne brini ja sam prva 2 dana na infernu pizdeo jer nam je sa 0 hp-a bezao kroz portal jedno 200 puta jer majmuncina malecka vecito krene da bezi ka plavim mobovima a posle kad skupish opremu ima da pada kao oblanda :D
  13. Nikakav drop nije izbacio a nismo sve pocistili jer to niko ne moze jer beli mobovi imaju po par miliona hp-a i opressori shto se blinkuju Sad farmamo Ponny lvl sa 3-4 Valora jer uvek bude jedna grupa koja ima mortar + jail + jebenu struju pa ih pulujemo na pocetak i posle oprema sa shansom za drop i otvaraj oblacice.
×
×
  • Create New...