Jump to content

asdf

The X
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About asdf

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,731 profile views
  1. Blizzard krece u reaping of jos para. Bice kao i kad je d3 izasao, posle dva meseca niko nece igrati. I brda stvari su "pokrali" od PoE, sline.
  2. http://www.efukt.com/21065_The_Creepiest_Motherfucker_in_Porn.html :)
  3. stvarno si postavio to pitanje... bio je isti klip samo nije pisalo jabobla bla na njemu.
  4. a mozete da se nadjete i da drkate zajedno "<3"
  5. Kruzer, internet biznis guru, ima odgovare na sva pitanja koja niste ni postavili. Pitam se samo de ti bi taj osecaj za realnu vrednost kad si bow onaj prodavao. Inace od 1.03 mislim da su mi 1 ili 2 itema ispala koja vrede preko 1mil, a bio sam vredan kinez!
  6. Nije nikoga zajebao, probao je da proda oruzije na forumu koje vredi 10mil za 20mil i kad su ga naduvali svi da je pljackas slagao je da ga je prodao i da smo svi mi zavidni <Ae deco, nije moja lizalica veca, ne morate da se kidate zbog toga! (Ali jeste lepsa, samo tako!)> Onda iz cista mira poceo da se hvali da je zaradio preko 130+ eura pa je i tu slagao posto je posle par postova napisao da je to u stvari 96. Pa je napisao svima <"Ljubi Vas brat" i jos uz to vas nabijem na k**** sve zajedno ;)> i jos neke decije fore i psovke. Napisao je i ovo <Slagao? Ne razumem? Sta i gde sam ja slagao?>. Ono lik sedi za kompom i laze po forumima oko nekih sitnica koje apsolutno nikoga ne zanimaju i jos ga izvale.
  7. Molio bi te da sve sto kazes da si ti prodao/uradio podrzis nekim SSom posto tvoja rec ne vredi nista(pogani lazov).
  8. nema sta da citam opet sustina je da si slagao + to sto si ti napisao ne moze da napise osoba koja ima vise 15 godina (kruzer: Takodje Mlohi mozes da pojedes 96 govana, po govno za svaki eur koji mi je lego na racun samo na toj slici... Ako ti nije dosta mogu i ostale uplate da ti screenujem pa posaljem, da ne ostanes gladan... ). "Jednostavno ne odgovaram ovim "profesionalcima" iz nekog razloga ili me ne vole zato sto znam da se snadjem, jebem li ga ;)" Od tvojih postova mi se povraca, imam neki osecaj da si veliki ljigavac.
  9. @kruzer Mislim da je poenta bila u tome da si slina od coveka i pogani lazov a ne dal si zaradio i koliko. I umesto da te bude sramota svoje glupost ti se jos raspravljas ovde, sto ce reci da si i bezobrazan.
  10. Boli tebe djoka prodao si 1200 bow za 20miliona + sad zaradjujes 100e dnevno.
  11. koristim http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYVjX!YTe!YcZaYZ @nemi zmaj ne treba ti vitality uopste posto me akt 3-4 kripovi udare ponekad i preko 100k
  12. Ne znam de da nadjem armory za d3 :P Evo slika sa statovima (ovo je sa Scoundrel-om, vodim ga zbog 3% krita i na itemima mi daje 12% MF) Uglavnom farmujem sa ovim statovima posto jednorozi padaju brzo i sa ovim dmgom a imam 155% MF bez valora
  13. Bas to, mnogo veci burst imaju Xbow-ovi za kajtovanje + volim kad izlaze kritovi od 150k+ :) Ja sa 1370Xbowom sa 70k dpsa bez SS vecinu mobova u "ponylandu" ubijam iz 5-6 smoke bombi. Kad bi imao bow od npr 1400+dpsa i oko 2100-2200dex ne bi imao potrebe da kajtujem u vecini slucajeva tako da verovatno i jesu bolji bow-ovi.
×
×
  • Create New...