Veljok Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Po izlasku iz kuće „Velikog brata“, Borko Sarić javno je napao producentsku kuću „Emotion“ optužujući „Velikog brata“ za sve i svašta, a usput je osuo drvlje i kamenje na svoje bivše sustanare. Nedelju dana kasnije, Borko se pokajao zbog teških reči... - Bio sam besan, jednostavno ne volim da gubim! - objašnjava Borko, i dodaje - evo, javno se izvinjavam Velikom bratu i celom „Emotionu“. Zvao sam i Milana Kalinića da mu se izvinim i prihvatio je. Pošto je u emisiji „Pozovi VB“ Borko verbalno napao i voditeljku Marijanu Mićić, kaže da bi voleo da se sastane s njom i ispriča. - Sudbine će nas valjda jednom sastaviti, pa bih voleo da popričamo i sve rešimo. Borko nije prisustvovao velikom finalu, niti je poslednjeg dana bio na oproštajnoj žurci u kući „Velikog brata“. - Nisam mogao da idem na žurku. Bio sam tužan. Nisam se lepo osećao, niti sam hteo da idem na žurku da se smejem s onima sa kojima sam hteo da ulazim u sukob - kaže Borko, aludirajući na svoje bivše VIP sustanare o kojima nije promenio mišljenje te se s njima neće ni čuti, niti družiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 kako te nije mrzelo da kucas? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ma jes', volim da kucam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Sve u svemu show kakav skoro necemo videti na nasim televizijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ... ahhaha bela ladja je 3. puta veci show kao i 3245. repriza balkanskog spijuna na melosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ne seri daki :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Gledao sam onaj neki VB specijal, kao 3 dana sa pobednicom... Brate, ona Mimi je "sama sebi napravila pare" k'o sto bih ja, kada bih preuzeo caletovu firmu. Malo malo, pa bude: "roditelji su mi pomogli da napravim reviju..."; "pomogli smo joj da donira sredstva dechici u domu..."; "otac mi je pomogao da sa najboljom drugaricom otvorim salon Barbie u Niksicu..."... I ona je svoje prve vece pare zaradjene od revije - potrosila na tjunirani Audi TT. :) mmmdaj Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ^sve je bilo ili rofl ili veoma tuzno...ne mogu da se odluchim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ima u nekim novinama slika Kaye i Sky WIklera kako su zajedno ;) G_G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ali kaya Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ima i slika kako se ljube! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ima i slika kako se ljube! JER S JEZIK? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ma jok samo njih dvoje Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 meni ona lici na neku karikaturu slicno kao kostunica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Evo, ja sam lepa pa smem da komentarisem... I meni Kaja izgleda bas smesno s tim ogromnim usnama... mislim da je gruja rekao "poluevoluirana majmunica" to je to. ili kao Zera iz filma Planeta majmuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ma ima sisux2 i jbbj i kraj Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Jesi cula Marinice, ona ima sisu, dzaba tebi sto si lepa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Eeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 brate, meni je lepsa bez sminke realno...kad stavi crveni karmin , ne znam, samo usta vire s glave jbt....meni, ona bez sminke uopste nije ruzna :( maybe its just me :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 nisam rekla da je ruzna :) samo smesna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Smeshna =/= ruzhna! Ima i lepih smeshnih osoba ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 (edited) and both kinds are fappable Edited April 17, 2008 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Smeshna =/= ruzhna! Ima i lepih smeshnih osoba ! [Attention Whore]Kao ja, jel da?[/Attention Whore] Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts