GibanicA Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) brate jeste glasao ceo niksic verovatno i to po 5 puta ali setite se da je tako bilo i u onom prvom vb kad je bio onaj crnogoran nikola koga su stalno nominovali, izvuko se par puta al su ga posle kikovali, jebiga ipak je srpski glas presudan..fora je sto se mimi svidela i velikom delu srpske populacije i oni su joj doneli prevagu nad ajsom.. p.s. cenim da je iz bih nakon sladjinog ispadanja doslo mozda 100 glasova Edited March 31, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 pre bih rekao da im se vise nije svideo ajs... Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jeeee, ja sam navijao za ajsa i jos gomila debila, ali niko od nas nije glasao, fora je sto su svi fanovi bc-a klosari koji nemaju para haha ili nece da zovu/salju sms iz principa buhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ovaj serijal velikog brata kapiram da tje biti neshto najbolje shto je ikada bilo na nashoj televiziji :)) bolja kombinacija ljudi, chak i ovi za koje nismo znali nismo mogli da sanjamo. shto se tiche glasanja i pobede mimi nekako i dalje mi je neverovatno da je ona pobedila, al sam vetj sebi u glavi razlozhio zashto je to tako. onaj problem shto imam sa tim jeste u tome shto stalno zaboravljam da zhivim u srbiji, pa mi uvek bude iznenadjenje :)) realno ajsovih par rechenica kad je izashao su sumirale sve "drugo vreme, prsli su ljudi". ono shto mi je najsmeshnije jeste shto smo stvorili takav idotluk od osoba kao mimi i da su one toliko kul da pobede. mislim ceo taj paradoks gde riba ima tonu shminke, ugradjene silikone, oblachi se kako se oblachi, a ona ustvari chedna crnogorka ... mislim koji je to rofl ja nemam rechi :) al zato mi je i zanimljivo mi smo zemlja paradoxa :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 kapiram da bi Ajs ispljuvao i crnogorku JAKO da ne misli da ce da mu pucaju u koleno neki crnogorci btw a dj je rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Daaaaj jbt evo pogledam sad deo reprize i opet se smorim jeeeeeeeeeeeee.......pa ne mogu da jebeno verujem koliko prsnem zbog ovog sranja...... realno posle ovog serijala sramota zapocinjati novi serijal vb-a ako nista drugo bar vip jer je smesno.... Daaaaj jbt evo pogledam sad deo reprize i opet se smorim jeeeeeeeeeeeee.......pa ne mogu da jebeno verujem koliko prsnem zbog ovog sranja...... realno posle ovog serijala sramota zapocinjati novi serijal vb-a ako nista drugo bar vip jer je smesno.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 shto se tiche glasanja i pobede mimi nekako i dalje mi je neverovatno da je ona pobedila, al sam vetj sebi u glavi razlozhio zashto je to tako. onaj problem shto imam sa tim jeste u tome shto stalno zaboravljam da zhivim u srbiji, pa mi uvek bude iznenadjenje :)) realno ajsovih par rechenica kad je izashao su sumirale sve "drugo vreme, prsli su ljudi". pa jedino da sam uzeo da ti crtam... ma i tada ne bi skapirao osim ako ne bih crtao kokicom od koje zubi trnu :]] srbija bate! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 jbg brate to je zato shto ne zhivim u toj srbiji :) i stalno odbijam da ona postoji :D trebao si! kad tjesh! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 posle ispada da ja delim srbiju na ovu i onu :] kad tju? kad mi gazda da povishicu! ma samo ovu tupla shto kasni da da, da poplatjam rachune prvo :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ajde ajde gazda Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ako ti je frka igore, samo javi. natji tje se vetj negde da se vrate hitna dugovanja :p nemoj da se oslanjash na mog gazdu, i ja sam vetj prestao ;[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ne draze ce mi biti da ti bude neprijatno :) ihihihihihihi Opusti se ramize ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 opustitju se kad prestanu ribe da me jebu, pa krenem ja njih :[ sad odbrojavam sekunde do mohijevog dobronamernog posta i nije mi neprijatno, samo ne volim da sam duzhan :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Rami se gleda u velikom ogledalu u teretani i fleksuje se i vice :"oooh so strong" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 mozhesh u naturi shto se mene tiche! a shto se tiche jebanja, jebatjesh kad ti izraste kurac! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ZNATE ONU STARU PARA NA PARU IDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ili PARA IDE NA PARU, da se rimuje, brejkitdaun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jbg, ajs nece dobiti novi chmarni koluticc. :) Stvarno smor sto im je publika (bad copy) klosharska, sad im je kao cudno sto nije pobedio.. :))) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Sad u 22 ima interv. sa pobednikom :) edit: losha fora sa ovim kao oni sredjuju kutju i interv.je Edited March 31, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 U, ako se ne varam, to ce da rade Gorica i Dragan, sto mozhe da bude fin intervju, osim ako nesto nisam pogresno razumeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Sorry bio sam zauzet ;D NAMESTENO BRE ;D Sa burek foruma anketa: Mirjana Đurović - 45 (8%) Ajs Nigrutin - 160 (28.6%) Nije se glasalo na pocetku za pobednika vec na kraju. Tu je zbir 36.6% a trebalo bi da bude 100%. Uzmi vecinu Milicevih, Erinih, Kajinih, Perinih i ko_god_jos navijaca, i svi su oni glasali za Mimi. Sasvim logicno A i dokaz bi bio da Srbija ide u kurac da je pobedio lik poput Ajsa. Iako ga jako cenim i gotivim. Ali neko ko ne zna drukcije da spusti Eru pred TV-om osim takvim recnikom, nije ni za pobednika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 30.000 glasova razlike Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Da, videh sad i ja to, Mimi je imala sto i nesto iljada, Ajs 75 000, Militj oko 35 000 a ovi drugi svi manje, tipa Petar 7000, Kaja nesto 3500, Anastasija 500 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 na silu sam gledao intervju, kako me nervira glupacha jedna plastichna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 a shta kao ajs je bolji neshto :/ Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts