Jump to content

Veliki Brat!

Recommended Posts

brate jeste glasao ceo niksic verovatno i to po 5 puta ali setite se da je tako bilo i u onom prvom vb kad je bio onaj crnogoran nikola koga su stalno nominovali, izvuko se par puta al su ga posle kikovali, jebiga ipak je srpski glas presudan..fora je sto se mimi svidela i velikom delu srpske populacije i oni su joj doneli prevagu nad ajsom..

p.s. cenim da je iz bih nakon sladjinog ispadanja doslo mozda 100 glasova

Edited by GibanicA

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovaj serijal velikog brata kapiram da tje biti neshto najbolje shto je ikada bilo na nashoj televiziji :)) bolja kombinacija ljudi, chak i ovi za koje nismo znali nismo mogli da sanjamo.

shto se tiche glasanja i pobede mimi nekako i dalje mi je neverovatno da je ona pobedila, al sam vetj sebi u glavi razlozhio zashto je to tako. onaj problem shto imam sa tim jeste u tome shto stalno zaboravljam da zhivim u srbiji, pa mi uvek bude iznenadjenje :)) realno ajsovih par rechenica kad je izashao su sumirale sve "drugo vreme, prsli su ljudi". ono shto mi je najsmeshnije jeste shto smo stvorili takav idotluk od osoba kao mimi i da su one toliko kul da pobede. mislim ceo taj paradoks gde riba ima tonu shminke, ugradjene silikone, oblachi se kako se oblachi, a ona ustvari chedna crnogorka ... mislim koji je to rofl ja nemam rechi :) al zato mi je i zanimljivo mi smo zemlja paradoxa :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Daaaaj jbt evo pogledam sad deo reprize i opet se smorim jeeeeeeeeeeeee.......pa ne mogu da jebeno verujem koliko prsnem zbog ovog sranja......

realno posle ovog serijala sramota zapocinjati novi serijal vb-a ako nista drugo bar vip jer je smesno....

Daaaaj jbt evo pogledam sad deo reprize i opet se smorim jeeeeeeeeeeeee.......pa ne mogu da jebeno verujem koliko prsnem zbog ovog sranja......

realno posle ovog serijala sramota zapocinjati novi serijal vb-a ako nista drugo bar vip jer je smesno....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

shto se tiche glasanja i pobede mimi nekako i dalje mi je neverovatno da je ona pobedila, al sam vetj sebi u glavi razlozhio zashto je to tako. onaj problem shto imam sa tim jeste u tome shto stalno zaboravljam da zhivim u srbiji, pa mi uvek bude iznenadjenje :)) realno ajsovih par rechenica kad je izashao su sumirale sve "drugo vreme, prsli su ljudi".

pa jedino da sam uzeo da ti crtam... ma i tada ne bi skapirao osim ako ne bih crtao kokicom od koje zubi trnu :]]

srbija bate!

Sorry bio sam zauzet ;D

NAMESTENO BRE ;D

Sa burek foruma anketa:

Mirjana Đurović - 45 (8%)

Ajs Nigrutin - 160 (28.6%)

Nije se glasalo na pocetku za pobednika vec na kraju.

Tu je zbir 36.6% a trebalo bi da bude 100%.

Uzmi vecinu Milicevih, Erinih, Kajinih, Perinih i ko_god_jos navijaca, i svi su oni glasali za Mimi.

Sasvim logicno

A i dokaz bi bio da Srbija ide u kurac da je pobedio lik poput Ajsa. Iako ga jako cenim i gotivim. Ali neko ko ne zna drukcije da spusti Eru pred TV-om osim takvim recnikom, nije ni za pobednika.