Guest Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 izubijao sam se ko kreten i nisam uopšte spavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Pa kad ne umes @topic Odradio neke papire, prodao nekoliko konfiguracija, psujem majku glupim Kinezima na Tajvanu i tako..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja sam smozden. preprzio sam mozak poslom poslednjih nedelja i sad sam tachkirao pred monitorom, napisem jednu recenicu, pa je onda gledam belo jedno sat vremena, pa je prepravim, pa sve tako... ne vredi danas raditi, to je jedan od onih dana... enivej idem na splavarenje za vikend, samo da ga docekam. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 evo me u cetu na dreamweaveru neka pauza pa uleteo na net.......u pola na gledanje tekme...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Doshao iz shkole, jedem chips i chekam 8 sati da gledam gore dole :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 aj lov ju ol, end aj houp ju misd mi :) rightttt... :D uf, dobro zezanje bilo na moru :D (4dana) \o/ ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 mislim da cu zaspati I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 -MA KAKVO CRNO SPAVANJE.. -POCHINJEEEE !! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Vaistinu počinje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 forca milanezi!!!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 glupi milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 u laki šta ti reko BAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ko prodje zvezdu ne moze da ne osvoji takmichenje! :) INZAGI PIPOOOOOOOO !!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Gledao sam sa ortacima poslednjih 15ak minuta utakmice... jedan ortak se toliko iznervirao shto je inzagi dao 2 gola... malo nije umro... ahaha valjano sam se ismejao :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Odgledah to finale, sad mogu i lagano da spavam :) Jos ako pocne kisha da pada taman ce lepo da legne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Samo da vas obavestim da je gosn Dzanki ziv ostao posle operacije i pridruzice nam se pocetkom sledece nedelje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 \o/ Inace danas mi je bio mega usran dan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 yeey go go dzanki go :)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 gg no re! kako radi 64-bitni windows kao guest na 32-bitnom vmwareu pod 32-bitnim windowsom, nije mi baš najjasnije. razumem da je amd64 hardverski potpuno kompatibilan sa x86, ali ako piše da procesor može da radi ili u legacy ili u 64bit modu, kako onda mogu da mešaju ffs?! inače lep dan danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 imitirao sam Pipov nacin radovanja dok sam isao gajbi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 imitirao sam Pipov nacin radovanja dok sam isao gajbi molim Boga da ne pada kisa sutra uvece posto idem na Nbgd da pikam fuzdbal na nekom otvorenom terenu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Došao je i taj dan/noć... Napravio sam ice-coffee, kokice... BSG pilot će da strada... Laku noć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 get well soon dzhankiju i da batali to iskusno padanje koje ga je dovelo u tu situaciju prelepo nevreme vecheras btw =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 napokon kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Gledao tekmu sinoc, nishta posebno realno, al` ajde, i to je proshlo. Bilo bi mi mnogo draze da je Liverpool uzeo, al` nema veze. Uzeo posle da se spremam za kolokvijum iz italijanskog i evo me u 7:20, i dalje uchim. Ne spava mi se, to je ok. U 11 na kolokvijum, pa kuci na zasluzen san. Spero che tutti vadano bene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts