Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam smozden. preprzio sam mozak poslom poslednjih nedelja i sad sam tachkirao pred monitorom, napisem jednu recenicu, pa je onda gledam belo jedno sat vremena, pa je prepravim, pa sve tako... ne vredi danas raditi, to je jedan od onih dana...

enivej idem na splavarenje za vikend, samo da ga docekam.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Doshao iz shkole, jedem chips i chekam 8 sati da gledam gore dole :D

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

gg no re!

kako radi 64-bitni windows kao guest na 32-bitnom vmwareu pod 32-bitnim windowsom, nije mi baš najjasnije. razumem da je amd64 hardverski potpuno kompatibilan sa x86, ali ako piše da procesor može da radi ili u legacy ili u 64bit modu, kako onda mogu da mešaju ffs?!

inače lep dan danas.

imitirao sam Pipov nacin radovanja dok sam isao gajbi

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Gledao tekmu sinoc, nishta posebno realno, al` ajde, i to je proshlo. Bilo bi mi mnogo draze da je Liverpool uzeo, al` nema veze.

Uzeo posle da se spremam za kolokvijum iz italijanskog i evo me u 7:20, i dalje uchim. Ne spava mi se, to je ok. U 11 na kolokvijum, pa kuci na zasluzen san. Spero che tutti vadano bene!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...