Dušan_ Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Evo sad sam doshao, otishli smo juche kod ortaka u vinograd, napili se, bilo extra. Sad tush pa da malo dremnem... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 jebeni najgori prvi maj ikada I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Skroz sam izbojkotovao prvi maj, ostao kuci, kuliram, radio zgibove :P. Sad kad pogledam, ni jednom se nisam proveo za taj jebeni prvi maj, a i mrzim te praznike gde imash obavezu da se provedesh ili uradis nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ^^same Ko da mora bas danas da se ode negde na izlet,rostilj,bleju ima jos slobodnih dana u godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 bio kod zubarke, cekao skoro dva sata...zar ljudi nemaju pametnija posla za prvi maj nego da idu kod zubara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Zubar radi danas? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 koji ste smarachi. Kapiram ja kada neko ne voli neke praznike, jer i sam ne volim praznike tipa 8.mart, dan zaljubljenih itd... Ali ne razumem kako mozete da hejtujete na ovako lep dan, koji je stvoren za provod ili neko izlezavanje pod nebom bez ijednog oblaka sa sve cetiri podignute u vis It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 moguće da se ceo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Svratio do redakcije malo, drndam po netu nesto pa onda dalje bazanje po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Jeste da sam kasno ustao, ali krajnje lep dan, idem sada napolje malo mozda padne neka improvizacija rostilja :)...veceras rejv na Avali \o/ :)! The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Sada mi bas lale ispravlja pravopisne greske na away poruvu na MSNp-u. Dokon pop i jarice krsti vidim ja :) Bah nemam pojma ceo dan ne radim nista (pametno) ali kapiram da je cool jedan dan odmoriti samo postojati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Sada mi bas lale ispravlja pravopisne greske na away poruvu na MSNp-u. Dokon pop i jarice krsti vidim ja :) Ja samo da ti ne bi ispao nepismen prema svim tim stotinama ljudi koje imas na listi. Inace kopiram nesto na neke dvdove pa cu dalje do grada, a za to vreme ale pravi ovde zhurku isprobavajuci raznorazne mikseve i remikseve ovih, kako bi se to zvalo, house pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 sredio sam i usisao sobu, još samo da isteram ukućane i da pozovem devojčicu... http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ^^same Ko da mora bas danas da se ode negde na izlet,rostilj,bleju ima jos slobodnih dana u godini. Pa i nema :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Danas je bila varijanta prvog maja sa porodicom... fin dan... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 jebeni najgori prvi maj ikadama nije moguce:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Pa i nema :) tahcno tako, do kraja godine nema vishe neradnih praznika It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 -sreo do jaja ortaka u grada koga gotivim mnogo a zapostavljam ga brda... ne secam se da smo se sreli ;( Stig'o mi mail od firme kod koje registrujem domene stalno, i kazhu da, postoje ICANN odlucio da spusti svoje cene, imam ustedjeno 0.03 dolara po domenu i da ce mi oni biti nabaceni na "kredit" i samim tim umanjena naredna uplata za taj iznos. Covece, bas su darezljivi! :) omg, to nije firma vec korporacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ja prvi put čujem da je prvi maj "praznik za koji moraš da se provedeš". nekako sam u te "forsirane" praznike uvek ubrajao novu godinu, dan zaljubljenih, osmi mart... a prvi maj, 29. novembar i tako te sam kapirao kao izgovore da zaposleni spoje ponedeljak s petkom i dobiju 9 slobodnih dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 suma sumarum : ovo mi je bio prvi prvomajski uranak i najverovatnije poslednji ! boli me glava od suncanice ! ne pamtim koliko smo se spustali kolima sa brda u gomili ludaka i dzibera .... cak je i vashar na Avali ;))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 auu, otkud toliko "uranioca"? ja nisam znao da je to toliko popularno. jel bilo na sitiju? :p ja sam uglavnom taj prvi maj "proslavljao" porodichnim ruchkom, ovde u stanu u zemunu ili u vikendici. ali nikad nisam osetio bilo kakav slavljenichki duh. to je za mene uvek bio jedan od onih mirnih dana :] elem, danas bio na "branchu" kod drugara (e moj igore, shta propushtash:)... posle vezhbao, sad na tush. sutra pauza pa imam vremena za zajebanciju i tako. btw, dunja... shta tjemo za dinu bre!? :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 omg, to nije firma vec korporacija "na mom kraju" isto sranje, mozhe da bude i samostalna zanatska :)) ja prvi put čujem da je prvi maj "praznik za koji moraš da se provedeš". nekako sam u te "forsirane" praznike uvek ubrajao novu godinu, dan zaljubljenih, osmi mart... a prvi maj, 29. novembar i tako te sam kapirao kao izgovore da zaposleni spoje ponedeljak s petkom i dobiju 9 slobodnih dana I kod mene isto, nikada nisam znao za te fazone prvi maj praznovanje, prase itd, valjda moji nisu to tako posmatrali i eto. Stig'o kuci, sad slagalica lagano se gleda, pa cu onda malo da raduckam nesto i fino. Video se sa aletom, bili do grada malo, sve prazno nigde zive duse, a po evropi frke, protesti, ludilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ne pamtim koliko smo se spustali kolima sa brda u gomili ludaka i dzibera .... cak je i vashar na Avali ;))) Jedan moj drugar je pricao poslednjih mesec dana kako ce njih 10orica da dignu satore negde na Avali i da ce za 1.maj biti zhur sa roshtiljem.. Nisi valjda tu zapala?? :) ontopic: Cekam da idem po has u restoran (jeee!), cekam matorce da se vrate sa sela, lepo proveo ovaj period kad ih nije bilo.. ne nesto visoko produktivno, ali za to valjda i sluze ovi praznici kada se covek samo odmara. Uzivancija! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 roshtilj drugar'ce i drugovi je jedan od najboljih ljudskih izuma... =o))) mnogo lep danas dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) Hajp oko prvog maja? Ja nisam znao da to postoji :) Pa ja ne znam gde Ivan i ti Edited May 1, 2007 by Ivan_tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts