iguana Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 bash sam trebao da odem na tu tekmu, cak sam i kartu kupio ali sam je poklonio komshiji jer mi se nije vuklo do grada po vetru, koji je barem ovde u bataji veoma jak. a realno, mrzelo me je It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Odgledao tekmu, sad nastavljam sredjivanje novog kompa. Prebacujem sa starog stvari sa news-a, i ponovo po ko zna koji put kapiram koliko je bolesno to skidanje, napunish hard disk za tren, stravicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Lol za nase fudbalere, sjebali su laku zaradu brdu ljudi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 smoren do jaja shto bi reko green zlo i naopako. ako nekoga ne oteram u tri lepe danas, dan je bio uspesan. samo polako... jos pet i po sati pa cu na spavanje. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 and if sports is abbout one thing - it's abbout supporting peoples betting habbits ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 i r in love :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 deluje mi kao da ima babsko drzanje :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 providi joj se brus malo! ko je to? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 providi joj se brus malo! ko je to? nije valjda da ne gledash ni smallville ni heroes? missy peregrym Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 jel to onaj internet heroj? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 izgleda kao da je losa u krevetu ili pak na zadnjaku od zastave 101 da ne kazem stojadina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Internet heroj je neka "nasa" riba sa prezimenom na itj i te varijante, a ova je mistik ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 fucking sjeban i pijan.................omg znaci beze mi slova iz tastarute GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 daj jbt,Stojkovic nije kriv za gol,onakvu putanju lopta dobije jednom u 100godina i jos je zakacila igraca...ne bi odbranio ono ni oktopod gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 daj jbt,Stojkovic nije kriv za gol,onakvu putanju lopta dobije jednom u 100godina i jos je zakacila igraca...ne bi odbranio ono ni oktopod Da, da.. ne bi ono odbranio ni Randjelovic... btw, ne gledam smolvil, ali bi opet pre izabrao: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ja sam ovog dovlu sreo 2 puta u zhivotu ali koliko nam se poklapaju stavovi ponekad me plashi, naravno da je kirstin kreuk ftw =o)) edit 25 min kasnije juhuuu proradio torent skinuo se house, satju d' zaspim gledajuci ga =o) nn ladies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 mislio sam da napišem pravi post, a onda sam skontao da bi se sve svelo na isto: muzicko MRNJAOOO ivan ima tako seksi glas MRNJAOOO http://images.askmen.com/galleries/actress...m-picture-1.jpg MRNJAOOO http://informacyde.com/weblog/images/films/smallville12.jpg MRNJAOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 A ovaj mohi samo juri po forumu kad neko nesto napise da mu kaze kako nije u pravu ;)) Ustadoh nesto neobicno rano, oko 6, nije mi se spavalo, pa rek'o da sredim sve neke mailove i ostalo sto mi je preteklo. Doterao sam komp ovaj novi, instalirao Stalkera, Virtua Tennis 3 i Jade Empire, sad samo jos da nadjem vremena da to igram. Ostaje mi da instaliram jos neke propratne programe, pa da mogu konacno da se prebacim na njega. Al' cu ovaj stari morati da zadrzim u kuci jos neko vreme, dok ne vidim da mi zaista nista sa njega ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 "Film je uzhasno podbacio moja ochekivanja" ---> :D Inace, moram popunim neke formulare, ali prvo da sidjem da jedem nesto, pa onda na kuglanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 opet sam imao iztripovane snove ne znam koji mi qrac ? moram pocnem da se drogiram ne ide vise ovako :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 postovi o 300 - http://forum.klanrur.rs/index.php?s...0445&st=120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Bio do faksa jutros, odlozili mi ispite, pa mi se jebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Pijem i čekiram forum. Posle idem do grada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Da, da.. ne bi ono odbranio ni Randjelovic... btw, ne gledam smolvil, ali bi opet pre izabrao: Ma, Tom Welling ftw! :P idem sa ortakinjom na roshke, kraj Save... Samo da nas ne oduva vetar :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Odoh u chitaonicu na shtrebanje, pa kasnije do fakvuda da overim 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts