MaudDib Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 znachi koja koma od vecheri, zaglavljivanje mega al vredelo je =) smorio me jedino download koji je puko toko vecheri i sad opet moram da odlazhem popravku zato shto treba da chekam da se svuche fajl :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Stigoh kuci posle tog testa. Malo sam ispao iz forme, sporo pishem, malo ideja. Sve u svemu ova tema sa Koletom je urodila plodom pa sam za chlanak ubacio i chika Koleta, jbg nisam imao ideje josh plus 250 rechi... Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Danas sam ubio moj kucni server posle 151 dana uptijma. Sutra rusim BSD dizem gentoo i jos 200 nekih poslastica (Trafick shaping, vpn, proxy with av, grafikoni za sve od stanja UPS-a preko frekfencije cpu-a pa sve do koji p2p program mi trosi koliko bandwitha tokom dana) uff cekao sam ceo ispitni rok samo na ovo jujuju ala cu da se sigram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 achtung achtung , stator , jederman muss sehr gut Deutsch sprechen ! :)) neverovatno, stator? jel si sigurna da je stvarno?! nego, ovo mi sve lici na projekat beograd (srbija) - veliko selo, sta god da se desi/izmisli, svi saznaju za par dana : )) sest stepeni, mada je realno u slucaju beograda jedno 3, max 4 ;) Lagano doterujem novi kompjuter, sad zapravo radim na ovom starom pa lagano kopiram stvari na novi, da nesto ne bih zaboravio ili ispustio. Pa planiram da jedno u roku od nedelju dana sve lepo prebacim preko te popularne gigabitne mrezhe (rekoshe mi), i onda da skroz predjem na nov kompjuktor. A pored toga imam gomile nekih tekstova da lagano pisem, bice ovo zabavno vece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 @ dvnitycker pa pazi.. ja bi bio srecan sa osnovnim sajtovima za cirka 20-30 E nisam ja alav... a i jos ucim, tako da stvarno nema smisla da trazim vise. @ tema palim na neki rodj, pa do grada, pa do devojcice, pa kuci. sutra stize familija, a najv. cu morati da ustanem u 9 da odsljakam nesto sa matorim. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Idem da pijem vecheras hohoho :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 otisao u najvece selo na svetu ;) plurijana gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 neverovatno, stator? jel si sigurna da je stvarno?! da bre,zasu :))) btw, zaboravila sam da napomenem..juce me zajedno sa drugaricom izbacili sa predavanja :))) jebg.. neke devojke nase godiste (85) su zesce ozbiljne...a neke izbacuju sa predavanja :)) dvoumim se dal' da obucem rejv jaknu i da idem tako u skandal :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Bio danas da kupim ribice, pa do Kuće čaja...pazario 3x black molly + 3x neonke + 2x guppy + 1x som čistač...eno ih sada luduju po akvarijumu....sreća sreća radost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ^ Daj okači neku fotku, da vidimo ljubimce Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Tra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 A sta ce im produzhni gajtan u akvarijumu? Da povezhu i komp i zvucnike u isto vreme? bio nesto napolju, pada kisa, bas je smor vreme. Ponovo sam kod kutje, planiram pisanje tekstova, a sa jednog kompa na drugi se kopira 70GB materijala i ne ide bas brzo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 HAHAHA kako je samo dobra fora! LM znas i sam da mi je sve u kući povezano na te produ Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Akvarijum je josh fazi gradnje? Malo deluje prazno, mada ubacish dva sijamca i da vidish show ;) Dodushe kul je kad se nakupi jato sitnih tipa gupike, zlatne i koi jesu lepe u grupi ali pojedu zelje tako da samo za bazenchice. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 te ribe nece biti srecne bez malo vutre tu i tamo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Biljke sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Smorio sam se , zakachio sam neki virus i raspadam se . . . Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 NOD32^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 znachi ni danas nisam uspeo da sredim komp. ovo vetj postaje frustrirajutje .. ustatju sutra u 09 samo za ovo sranje. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 bio do grada, malo cirkao sa ortacima i tako...sutra za bg verovatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 znachi ni danas nisam uspeo da sredim komp. ovo vetj postaje frustrirajutje .. ustatju sutra u 09 samo za ovo sranje. Ja prebacih nekih 80GB serija i filmova sa jednog kompa na drugi, trebalo mi nesto vremena za sta sam mislio da je puno, ali nikola reche da je zapravo malo ;) Onda sam doterao desktop i sve, sad mi ostaje da lagano instaliram softver pa mogu preci na novu masinu. Poodgovarao sam na neke silne mailove, imam jos odredjenu kolicinu i tako. Prva polovina meseca, standardno puno posla kao i uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 ovo pivo nije nikad dovoljuno hladno ;) tja bleja po gradu, trka kolima sa devojkama :P vruca pica... mehh... laku noc sutra opet uchenje wheeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 jos dve tri vesti za digital force.. cmon man you can do it The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 vratio se iz najveceg sela na svetu more info to come gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 danas moram se bacim na ucenje :/ a mislila sam da cu juce nesto vise zavrsiti pa da cu danas izaci malo napolje.. samo sto je vreme smor. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts