Junkie Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 gadna spika skracena da ne bi gusio topic znaci smejem se vec 5 minuta kao manijak ... jbt koji lik @topic ... flash flash i samo flash !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) jbg, kučkice, to je samo ekstreman primer inače veoma raširene pojave. idioti se ponašaju užasno, pa je zato normalnom liku pet puta teže da nađe ribu, jer su istraumirane, što posredno što (nažalost) neposredno. BRAVO! @topic Spava mi se uzasno ovih dana....ovo vreme ubija.....radim prevod nekog uputstva za celu Srbiju, preko 50 strana....poginucu.... Ovi nasi vojnici sa Bataje se bas nesto razleteli poslendjih nekoliko sati....izadjem ispred firme i vidim jedan avion koji podseca na Lear Jet i dva borbena kako se jure, a lete JAAAKO nisko.....odlican prizor! Edited February 9, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 A jel se zna odkud ovom liku 2 lesa?Da li ih je iskopao (recimo) ili je ubio te dve osobe? nemam pojma, drugarica mi je rekla da se to jos valjda ne zna, al evo veca ce nas obavestiti kad se zavrsi istraga : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 BRAVO! @topic Spava mi se uzasno ovih dana....ovo vreme ubija.....radim prevod nekog uputstva za celu Srbiju, preko 50 strana....poginucu.... Ovi nasi vojnici sa Bataje se bas nesto razleteli poslendjih nekoliko sati....izadjem ispred firme i vidim jedan avion koji podseca na Lear Jet i dva borbena kako se jure, a lete JAAAKO nisko.....odlican prizor! Jeste i ja sam uzivao :) mada pomislio sam kad vec 4 godine placam poreze, doprinose, take i firmarine, bas su mogli da vuku jedan pano na kom pise "Deus - kakvi avioni takvi i kompovi" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 kako ih jebeno zelim... Dracula, Gary Oldman style osim toga, raspad.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 uzashno neko vreme danas, smorio sam se na trchanju pritisak me oborio :/ sad da se bacim na neki has, pa da zasuchem rukave stizhe komp sa kojim tju morati da se prcam bar 4h :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 probudila me keva u fazonu zove me na mob i ja onako pospan ne mogu da verujem sta mi govori "Sine,pojavili se neki likovi koji idu kao od kuce do kuce i uzimaju uzorke vode,a to u stvari samo osmotre okolinu i onda se vracaju i pljackaju te kuce" ja reko "ko bre pljacka sta pricas,sta lupas" a ona jbt kao zakljucaj se,dza bu,pa kad oni dodju nek zvone taj neki rad,ja umro od smeha i reko,vazhi mama i nastavio da spavam,sad bas gledam da li mi nesto fali u dvoristu ili ne daj boze gajbi,znajuci moj san :))) jbg, kučkice, to je samo ekstreman primer inače veoma ra gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 smarao se ceo dan po gradu, cimanje vamo tamo, muka mi je od kola vise i guzvi, malo da zblejam pa da se izadje malo, red je.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 gruja novi alen Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 gruja nov alen au brate pretera ga:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 sinoc sam cula pricu od koje mi se celu noc povracalo, bas me ozracila..s jedne strane mi izgleda tolko neverovatno da se to desilo, al opet devojku koja mi je to ispricala znam jako dobro, ne bi me lagala..jedino ako su nju lagali.. da skratim pricu, kao ta neka njena drugarica izasla na blejvoc, tamo je startovao neki decko i on joj se mnogo svidi, kao apsolvent na pravima, opusten, duhovit blabla..i tu se oni ljubili, razmenili brojeve i otisli svako svojoj kuci..i, kad se ona ujutru probudila skapira da su joj izasli neki plihovi svuda po licu, nesto fujfuj odvratno : )) i ode kod lekara..onda oni prvo nisu mogli da izvale sta je to, pa je to ispitivalo zilion doktora i na kraju su joj rekli da je to od neke bakterije sa nekih mrtvih celija ili jbm li ga..uglavnom to moze da se dobije od lesa odnosno od kontakta sa lesem..onda su zvali policiju blabla, ona im ispricala sa kim je sve bila u kontaktu tih dana, dala im broj od tog decka i kad su otisli kod njega, u stanu nadju 2 lesa..devojku je na blejvocu (aj sad neko nek se ubaci sa 'tako joj i treba kad je fenserka i ide na blejvoc' : )) startovao jebeni nekrofil.. e sad, ja nemam pojma dal te bakterije stvarno postoje, dal se to stvarno desilo, meni vise lici na scenario za neki film, al ono : )) ako je stvarno tako bilo onda ja ipak i dalje ne mogu da verujem : )) ako nije, neko ima vrlo bujnu mastu : )) eto, nadam se da sam vam bar malo zgadila dan kao sto je meni ta devojka sto mi je pricala sinoc : )) "neka drugarica" - hell yeah, sine nem'o da lazhesh, svi smo mi tu nashi [:D] 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 zavrshio sa januarskim rokom, danas skinuo sa spiska poslednji ispit, sinoc nisam nesto posebno spavao, sada idem da spavam, a mozda cu malo da radim, veceras cu malo da se izivim.... keva u transilvaniji, cale u surduku, mir i tishina, sutra sa burazerom i dedom na neki mega rucak....u ponedeljak stize avans. zivot se zahuktava. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 danas u New Jersey, moram da radim utakmicu. jebem ih retardirane lepo sam im rekao da ne mogu da radim Pon, Sre, Pet. ali morali su da mi upropate petak vece. ali aj kad se vratim bice ekstra. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 @ Ivon cuo sam tu istu pricu, pre nekih 20-ak dana, samo sto je bila locirana u NS-u... dakle, urbana degenda Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Nadrkan sam do jaja ... Sve zbog jebenog CS-a .. Prosto ne mogu da shvatim neke ljude ... Sad anime, pa vecheras Worms World Party sa drugarima \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Odradio sta sam imao, sad idem do grada, pa kutji, pa na RHH i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Zavrsavam sa poslom, pakujem se, tusiram i palim na vikendicu sa drustvom... kola su vec spremna. Ceo vikend <o/ 12 gajbi piva + dva manja burenceta, ona za poneti... ako prifali ima gde da se kupi :P 7 vodki 3 flase absintha + neki likeri i raznorazna sranja mnogo vina i redbullova ... Jedva cekam da vidim ortkinju koja sabija dva cista shota absintha jedan za drugim, i da posle toga nije pijana - sere ko foka bre, tako da ce veceras da se izblamira :) Al neka... ou jea. EDIT: e stvarno, uvek huce da pitam, al zaboravim - sta je RHH? :)) Edited February 9, 2007 by Nikola_ sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 prvo mi je na pamet palo happy hour The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Što je najgore ni Stilgarova žena ne zna šta je RHH, a tolike joj godine visite u lokalu... :\ pa i ja bi se trudio da potisnem • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 lol, sećam se zadnji put kad sam se igrao gluvih telefona s pomenutom gospođom. - Zdravo jel tu negde Milan? - Ko? - Pa jel sad rur hepi aur? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 veceras aerobik, pa trk na tusiranje i zurka kod ortaka kao i sto je bila u subotu. razmisljam da li da obucem ono sto sam do sad mislila da obucem.. ivon: bas je bljak prica, jadna devojka... samo jedna zamerka: previse smajlija :)) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 kamin bek houm \o/ dzast fju mor aurs :) :)) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 kako volim kad odem nesto da pokupim i onda zavrsim 2+ sati na slotu :)) i jebeno nit mi da da uzmem pare,ali mi ni ne da da puknem i onda pizdim uzeo jedva 300kinti +a gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 sinoc sam cula pricu ... Cuo sam i ja, samo verzija ide da mu je ona izduvala na kalisu, i da su joj doktori rekli da je te bakterije mogla da dobije samo sa lesa ili zivotinje.Tako da mozda je tip animal fan.Nego da sacekamo mi Snezanmu da se javi sa vise informacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts