Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nista ne spusta temperaturu i tenziju kao dva sata vrelog tusha...jes da sad sav mirishem na vocni jogurt (zbog gela za tushiranje) ali to je mala cena

odakle ti bojler kapaciteta dva sata vrelog tusha?:)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jedino sto je u bataji dobro je lichna toplana mog naselja pa se kupam koliko hocu i kada hocu...naravno ne izmedju 2am i 6am kada nema tople vode u izobilju jer iskljuchuju tada i grejanje

dobar je i "Buki sport" :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kakva partija crvica nocas ....

Jebeno sam plakao od smeha, bez preterivanja. Plakao sam k'o detence :))

Sela 5 debila da igraju ... Koji vriskovi choveche ...

Stiglo mi je zvanichno iz francuske prefekture da sam polozhio vozhnju. Treba da dobijem sad neki papir na kome pishe da mogu da vozim, a tek za 6 nedelja ono pravo.

Me happy :)

vivax? neo? sta to kupujete ljudi

Pa pazi, ne pada mi napamet da trosim pare da neke "brendirane" televizore, kad ovi savrseno sluze svrsi. Ne bih kupovao da nisam prethodno "istrazio". Dosta kolega imaju, konkretno, Vivax-a, imaju ga i moji matorci i u poslednje dve godine se pokazao kao jako dobar proizvod za te pare....tako da sam i ja pazario to cudo [;)]

Pa pazi, ne pada mi napamet da trosim pare da neke "brendirane" televizore, kad ovi savrseno sluze svrsi. Ne bih kupovao da nisam prethodno "istrazio". Dosta kolega imaju, konkretno, Vivax-a, imaju ga i moji matorci i u poslednje dve godine se pokazao kao jako dobar proizvod za te pare....tako da sam i ja pazario to cudo

Nema veze, uvek treba pomoci hrvatsku ekonomiju :)

A sto se samog vivaxa tice, sve te tako "alternativne" marke uzimaju panele od jedne (ili max dve) firme, pa ti je sve jedno koji kupis jer ce slika biti ista. Samim tim nema razloga da placas 50-100 evra vise za "ime", kada i ovaj radi identicno. Jedina razlika je u plastici tj. "skoljci", pa eventualno ako je bas ruzan onda ne kupujes taj.

Gledam ovo vreme nenormalno... kada sam isao do grada, bilo sunce, odjednom doslo lose vreme, sve se namrcilo, onda srecom nije pala kisa, onda odjednom oko tri opet sunce izaslo, potpuno loodilo. A potpuno mi se dopada ovaj deo price u kojem je preko dana kao 14-15 stepeni sto je super, i onda kako padne mrak samo predje u minus :))

nista, bice bolje 17tog, ako uspem da nastrebam vektore :/

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...