iguana Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 jedna ortakinja mi se preziva gujanica, ali njoj samo sredjujem komp... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 nista ne spusta temperaturu i tenziju kao dva sata vrelog tusha...jes da sad sav mirishem na vocni jogurt (zbog gela za tushiranje) ali to je mala cena odakle ti bojler kapaciteta dva sata vrelog tusha?:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 jedino sto je u bataji dobro je lichna toplana mog naselja pa se kupam koliko hocu i kada hocu...naravno ne izmedju 2am i 6am kada nema tople vode u izobilju jer iskljuchuju tada i grejanje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 napravio sam pinu coladu prvi put! slavio sam godisnjicu sloga. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Idem na qnt, sutra matematika, moram da se odmorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 jedino sto je u bataji dobro je lichna toplana mog naselja pa se kupam koliko hocu i kada hocu...naravno ne izmedju 2am i 6am kada nema tople vode u izobilju jer iskljuchuju tada i grejanje dobar je i "Buki sport" :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) Stigao TV, sinoc se zanimao do sitnih sati.....zato sam sad slogiran ali nema veze...it's all for a good cause Edited February 6, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 @AlexG Taj TV sam i ja mislio da uzmem ali ima par sitnih nedostataka koji su me užasno nervirali pa sam se ipak odlučio za novi flat Neo koji je 40 evra skuplji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 vivax? neo? sta to kupujete ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Kakva partija crvica nocas .... Jebeno sam plakao od smeha, bez preterivanja. Plakao sam k'o detence :)) Sela 5 debila da igraju ... Koji vriskovi choveche ... Stiglo mi je zvanichno iz francuske prefekture da sam polozhio vozhnju. Treba da dobijem sad neki papir na kome pishe da mogu da vozim, a tek za 6 nedelja ono pravo. Me happy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 vivax? neo? sta to kupujete ljudi Pa pazi, ne pada mi napamet da trosim pare da neke "brendirane" televizore, kad ovi savrseno sluze svrsi. Ne bih kupovao da nisam prethodno "istrazio". Dosta kolega imaju, konkretno, Vivax-a, imaju ga i moji matorci i u poslednje dve godine se pokazao kao jako dobar proizvod za te pare....tako da sam i ja pazario to cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 po ko zna koji put rekao sebi da sam budala jer sam pokusao da skapiram zenski mozak. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 prej for me pipl.danas je dan odluke. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 znachi hvala Bogu shto mi da je dao sansu da prozivim 5. Februar. 2 good 2 b true Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 prej for me pipl.danas je dan odluke. gud lak lil van, mej d noledz bi vid ju :** danas nam je divan dan divan dan i sve je tako diiivnooo \o/ I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 danas sam dobio ponudu za neki poslovnu saradnju iz francuske :) najs veri najs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 na bolovanju sam od juce. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Jaooo kako sam srecaaaaaaan : ))) uradio sam matematiku sve zadatke, dobijam bar 3 ; ) /woohoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Komp poceo da smara i morao sam format c i reinstal windows i onda bi pade na pamet da stavim vistu.Evo sad sam na njoj trebalo mi malo vremena da sve drajvere podesim i ostalo ali gotivno izgleda.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Kako radi sa 512 rama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 radi odlicno i sa aereom Sad ne znam kako bi radilia sa 1gb ali ne primecujem veliku razliku u preformansama u odnosu na xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 skidam neke gluposti sa neta ceo dan(eh taj kabl:))...sad idem da hasam nesto pa do banke, a posle mozda na klizanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 smaranje gajbi, raspadam se, kao treba uzmem nesto da cim al me mrzi dojajno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Pa pazi, ne pada mi napamet da trosim pare da neke "brendirane" televizore, kad ovi savrseno sluze svrsi. Ne bih kupovao da nisam prethodno "istrazio". Dosta kolega imaju, konkretno, Vivax-a, imaju ga i moji matorci i u poslednje dve godine se pokazao kao jako dobar proizvod za te pare....tako da sam i ja pazario to cudo Nema veze, uvek treba pomoci hrvatsku ekonomiju :) A sto se samog vivaxa tice, sve te tako "alternativne" marke uzimaju panele od jedne (ili max dve) firme, pa ti je sve jedno koji kupis jer ce slika biti ista. Samim tim nema razloga da placas 50-100 evra vise za "ime", kada i ovaj radi identicno. Jedina razlika je u plastici tj. "skoljci", pa eventualno ako je bas ruzan onda ne kupujes taj. Gledam ovo vreme nenormalno... kada sam isao do grada, bilo sunce, odjednom doslo lose vreme, sve se namrcilo, onda srecom nije pala kisa, onda odjednom oko tri opet sunce izaslo, potpuno loodilo. A potpuno mi se dopada ovaj deo price u kojem je preko dana kao 14-15 stepeni sto je super, i onda kako padne mrak samo predje u minus :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 nista, bice bolje 17tog, ako uspem da nastrebam vektore :/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts