Lucky Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Sinoc bio na rodjendanskoj proslavi, fino bilo a i mentalno sam se odmorio :) A danas sam kao pravi veseli vracharac prionuo na kalenicevu pijacu, no medjutim u podne, a ne u 8 ujutru ;) I onda me tamo u'vati ona serija 5 minuta sunce - 5 minuta sneg - 5 minuta sunce - 5 minuta sneg, ali sam se zato vratio gajbi sa stvarima koje nisam ni mislio da kupim :) No medjutim, pazario sam novi otvarac za konzerve, tako da mi je to super, i jos neke druge stvari koje su mi trebale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 sinoc bila u tramvaju,bilo bas cool,ali sestra i ortakinja se smorile od dima(jeste "malko" bilo zagusljivo) i onda smo otisli oko pola 2-2 pa do plastitja,ali tamo r'n'b i + 250 za ulaz i jebiga ;P :)) inace,mrzim ljude koji nemaju sto i onda ostavljaju pice na mom stolu i na cirkaju to isto pice ravno sat vremena ! ! ! :P to mi je takodje za nauk da nikada i sama to ne radim ;) a da,muzika u tramvaju je eeeextra ! :) i ja sam bila u plastiku sa ortakinjama mada su nama rekli da ne treba da platimo ulaz i da ce obezbedjenje biti pored nas ha! lol ja se i ne secam bas da je juce bio r'n'b... al ti verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 i ja sam bila u plastiku sa ortakinjama mada su nama rekli da ne treba da platimo ulaz i da ce obezbedjenje biti pored nas ha! lol ja se i ne secam bas da je juce bio r'n'b... al ti verujem... pa da je kruko obukao suknjicu mozda bi smo prosle kao cetiri slatke tinejdzerke,ali ovako smo morali da platimo ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 pa da je kruko obukao suknjicu mozda bi smo prosle kao cetiri slatke tinejdzerke,ali ovako smo morali da platimo ;) pa da je kruko obukao suknjicu oni bi vama platili da dodjete u plastik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 IDEEMO LI NA REJV SLATKA MALA TINEJDZERKO U DUSI??? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 jedva ustadoh iz kreveta jbt. shto je najcrnje tek sutra posle akcija provaljujem koliko sam se razvalio juche =) sretjom pa bog pazi pjance i vratih zhivu glavu iz nedodjije :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 pa ja i jesam slatka mala tinejdzerka u dushi, jesi videla kako sam odlepljivao na yu nostalgiju =) bejbe,prepisujem ti kao zaostavstinu onu moju kasetu "crvene jabuke" ! :) @marinica ma nije on jos toliko popularan,da bi smo zvali "skandal" da ga slika u plastiku ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 sretjom pa bog pazi pjance jedna od vecih istina You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 probudio se malo pre,otrcao u kladionicu i evo sad iscekujem derbi...nocas cu morati da pisem puskice,oh radosti... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Oporavih se od sinoćnje proslave. Bio do Kalenca, popazario BRDO stvarčica za stan, kupio kamečiće za akvarijum i tako.....sad sređujem stan, ostalo jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 odlučio sam da je dosta bolovanja, od sutra krećem normalno. ne osećam simptome već dva dana, tako da se smatram izlečenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Poodgovarao na neke silne mailove, ispamovao neke od drugara ;) sada pravim neke planove za jedan od rur medija ;) i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 smorio se opako otkrivshi da ne mogu da stavim custom Theme na fon, jebeni samsung fonovi uopste nemaju tu opciju :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 oci me bole od citanja...veceras idem na neki rodj, bice valjda kul da smirim malo zivce pred sutrasnji ispit.. a sad bas brisem neke poruke i nadjem od prekjuce 'partyteam: club tralala i veliki brat te pozivaju na hawai party vol2. blablabla music by DJ MARKO (veliki brat) club hit's' mislim, jebemumater dal je moguce I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) VELIKI BRAT LICNO?!?! ;) l a l mogu da zamislim, ceo klub zvizdi :> Edited February 4, 2007 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Marko je rejver? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 oci me bole od citanja...veceras idem na neki rodj, bice valjda kul da smirim malo zivce pred sutrasnji ispit.. a sad bas brisem neke poruke i nadjem od prekjuce 'partyteam: club tralala i veliki brat te pozivaju na hawai party vol2. blablabla music by DJ MARKO (veliki brat) club hit's' mislim, jebemumater dal je moguce pa kad mozhe Ena da peva u grandu shto ovaj ne bi mogao da vrti. mrtva trka shta je vetji horor. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 nisam znala za enu, al videla sam jadranku pre neko vece..znaci uglavnom su svi tu u estradnim vodama : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 pi grom i pakao... ne rade supermarketi :( nishta slatko gajbi, a ja gladan... lil bit of anime i film, pa uchenje:)) lal ove nedelje tri ispita, i to teshka ce da bude veselo ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 juce i danas me ceo dan oko pece...stavljao sam obloge ode kamilice ali nista....iskopacu ga majke mi ..... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a sad bas brisem neke poruke i nadjem od prekjuce 'partyteam: club tralala i veliki brat te pozivaju na hawai party vol2. blablabla music by DJ MARKO (veliki brat) club hit's'mislim, jebemumater dal je moguce Ovo sam video juce kada sam se vracao iz grada na nekom drvetu. Mislim da je sargon u pitanju :) A ena @ grand - to sam cit'o u blicu :) A sta, jel izdala album ili samo tako guest staruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Kolko ja znam samo pevucka tamo.....dok je čika Sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 2 cuke se smarao oko formatiranje kompa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 nalete slučajno malopre na domaću tuning streetracing štaveć ekipu dok sam šetao krajem. ne znam da li je to uobičajen ili je bio neki "event", tek, bilo je sigurno pedesetak automobila. nijedan dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Cuo sam da vole da se okupljaju tu kod tebe u kraju..... @topic Ortak ispalio veceras....spava mi se samo tako.....odoh na qnt.....laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts