Snou^ Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 VIdeh na netu da je izasao i krenuh da svlachim igru. Dok se skida procitao sam review : http://pc.gamespy.com/pc/caesar-iv/734534p2.html I vidim da nema uopste topika ;) tako da... Leave ur 2 cents here please.. Ja cekam da skinem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Izasao opis pre dva broja PLAY-a pa mozes da procitas o tome ponesto :) Ili pitaj Boleta za komentare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Skinuh pre neki dan, koliko sam video za tih pet minuta igranja, to je Cezar III ali 3D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 skinuo jos pre par meseci sa haba. i ne znam kakva je jer je brutalno zahtevna. smor :( Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 nista posebno... i nije toliko zahtevna. mislim, meni na p4 3g i giga rama radi korektno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Sejm hir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 Nema veze ;> Ja sam Ceasar lover <3 tako da i da je isti isti isti ( a kolko kazu iz review-a nije ) samo 3d opet bih ga igrao za relaxaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ukratko. Bolji je od Caesara III u svim segmentima. Ali je sustinski unapredjena verzija Caesara III, mada s obzirom da je C3 bila fenomenalna igra, onda mislim da nema sta vise da se kaze. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 a za koliko se predje do kraja Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 divota... Bole, tvoj opis mi ne nudi mnogo saznanja, kao ni ovaj na gamespy-u. mislim, da li i dalje moram da jurim one retardirane bodove u nedogled, iz nivoa u nivo i da li mogu da se oprobam sa vojskom izvan grada (npr. da krenem u osvajanja ili preemptive srike-ove na world mapi)? da li imas veze sa gradovima koje si izgradio do tada (osim para koje namlatis kao upravnik na licnom racunu i koje se prenose dalje), neke bonuse, trgovinu, bilo sta? ako nisu popravili ovih par gluposti, ne verujem da cu igrati cetvorku, jer ova igra, koliko god bila fenomenalna, patila je od toga da, brzo posle uspostavljanja osnova grada i njegove bezbednosti, postane dosadna, beskonacna i frustrirajuca jurnjava za "prosperity" poenima na kraju svakog nivoa. inace, lepo sto su uslozili igru. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 drale, po onome sto si napisao, mislim da bi trebao da probash pre Rome:Total War nego Ceasar IV. u cezaru nema osvajanja van i igra je zaista linearna Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pa pre je zevs na tu foru shto je opisao. rome: total war je drugi tip strategije :] Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pa, igrao sam shogun total war... nije lose, geisha ftw!!! nisam igrao ni rome tw, ni zevs. Ramize, opisi mi ukratko Zevsa (u odnosu na Cezara3), plz. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pa zevs je nastao kao klon c3, sa nekoliko bitnih razlika: u vetjini scenarija ti je omogutjeno (kad bolje razmislim, ti je neophodno) da napadash druge gradove koje vidish na mapi "sveta", to jest grchke+male azije. napadash tako shto shaljesh chete koje si napravio u gradu (standardne elitne chete i one koje dobijash uz sam aresov hram recimo). imash i foru da ih samo raidujesh za resurse i slichno. ako osvojish grad on postaje tvoj vazal koji ti platja tribute (u resursima i lovi). mozhesh i da sklapash saveze sa gradovima ako im se svidish dovoljno (slanje poklona, jelte:) itd. veika razlika je i u religioznom aspektu igre. u zevsu se bogovi jako bitan faktor igre, interaktivni su (pojavljuju se na mapi i mozhesh da ih smarash u hramovima za blessinge)... i mnogo zanimljiviji nego u cezaru recimo. ima mnogo bogova i hramova koje mozhesh da im dizhesh, a grade se slichno kao piramide u faraonu. dakle nije samo klik na prazno mesto vetj ti trebaju razlichiti resursi i radnici koji dizhu samu gradjevinu. i po mom mishljenju, privreda i trgovina nema premca onoj iz zevsa :] +doza duhovitosti, lepushkasta grafika i antichko grchki ambijent, uz neizbezhne heroje koji tje ti biti neophodni u oredjenim scenarijima da se reshish nemani. sve u svemu, ako josh nisi igrao, a svideo ti se c3, obavezno probaj :] Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 "ako nisu popravili ovih par gluposti, ne verujem da cu igrati cetvorku, jer ova igra, koliko god bila fenomenalna, patila je od toga da, brzo posle uspostavljanja osnova grada i njegove bezbednosti, postane dosadna, beskonacna i frustrirajuca jurnjava za "prosperity" poenima na kraju svakog nivoa." meni je upravo takva, tako da sam prestao da je igram,jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 jao kad se setim..."pharaoh is the heart of egypt"...cezar 3 je mama,zeus i pharaoh su kopije. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 I Emperor takođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 S obzirom da sam rekao da je C4 isti kao C3 samo doteran u pogledu grafike i AI-a, onda znaci da su prakticno iste igre. Ako ti se ne igra kampanja, koja jeste malo dosadna, uvek mozes da odigras neki scenario, npr. onaj gde treba da napravis grad od milion (1 000 000) stanovnika. To je ne samo izazov za igraca nego i za racunar. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Nemam pojma. Meni je ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 pa zevs je nastao kao klon c3, sa nekoliko bitnih razlika: u vetjini scenarija ti je omogutjeno (kad bolje razmislim, ti je neophodno) da napadash druge gradove koje vidish na mapi "sveta", to jest grchke+male azije. napadash tako shto shaljesh chete koje si napravio u gradu (standardne elitne chete i one koje dobijash uz sam aresov hram recimo). imash i foru da ih samo raidujesh za resurse i slichno. ako osvojish grad on postaje tvoj vazal koji ti platja tribute (u resursima i lovi). mozhesh i da sklapash saveze sa gradovima ako im se svidish dovoljno (slanje poklona, jelte:) itd. veika razlika je i u religioznom aspektu igre. u zevsu se bogovi jako bitan faktor igre, interaktivni su (pojavljuju se na mapi i mozhesh da ih smarash u hramovima za blessinge)... i mnogo zanimljiviji nego u cezaru recimo. ima mnogo bogova i hramova koje mozhesh da im dizhesh, a grade se slichno kao piramide u faraonu. dakle nije samo klik na prazno mesto vetj ti trebaju razlichiti resursi i radnici koji dizhu samu gradjevinu. i po mom mishljenju, privreda i trgovina nema premca onoj iz zevsa :] +doza duhovitosti, lepushkasta grafika i antichko grchki ambijent, uz neizbezhne heroje koji tje ti biti neophodni u oredjenim scenarijima da se reshish nemani. sve u svemu, ako josh nisi igrao, a svideo ti se c3, obavezno probaj :] fala vi lepo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzherzog Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) Moze li neko da mi kaze 'de da skinem neki Strategy Manual (for free! ) imam tezak problem sa pozarima u Kartagini, koji mi s*ebu grad cim mi sve ostalo lepo krene. Imam prefekture. Imam ih i vise nego dovoljno... al' u jednom momentu prefekti mi postanu skroz neefikasni i sve lepo ode u... ppp...plamen! Ne znam sta je u pitanju. Help! Ima l' ko ideju? Seine K. und K. Majest Edited January 31, 2007 by Erzherzog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 To sam igrao pre 4 god i jos uvek se secam .... fora je da gradis uske ulice sa po 8 pari kucica ... i nikad nije dovoljno prefekta . To je zato sto je pustija pa se pali zbog vrucine i ostalih sranja kao otezavajuci faktor ... ali na foru smarace te a posle nekog perioda ces da preguras to i nece se vishe pojavljivati . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts