Corey Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 vozio bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Pa veci je kersme u svkaom slucaju od Juica i tih tarda koji budze suze ili Golf II ftw! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ako si veci debil ne znaci da si veci kersme. ne znam gde da stavim ovo,jednostavno,covek se trudio... mislim,ne znam kako moze da padne na pamet ovako nesto :) http://www.nnuploads.com/files/17825_8eucp/art_hummer_large_6.jpg[/img Meni zalije sto je ovaj lik unistio Horneta :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Uskoro pocinje SEMA SHOW u Las Vegasu i vec su poceli prvi carbage-i da se pojavljuju! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 liči mi na krticu ili morsko prase krtičan je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 FLATMOBILE Morao sam ovo u Carbage... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 ma vozio bih ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Izgleda kao JPG slika razvucena samo po sirini ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Tako nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Iiidemo dalje...slikano negde na Novom Beogradu...baja ima problema sa engleskim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 LADA E-CLASS ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 CARBAGE VIDEO - jebeni japanci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2009 Author Report Share Posted January 20, 2009 Asma Perfectus Mercedes SLR - izradjen specijalno za jednu porodicu u Abu Dabiju, koja sasvim sigurno ima genetskih problema sa vidom kroz svoju lozu.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 dobro, barem je crn sa crvenim tripovima, nije roze-zelen ili tako nesto:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Taj fazon, meni ovo nije toliko ruzno. Mozda ne znam kako izgleda normalan model, ali crno-crveno je moja kombinacija, pored crno-crno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 AMAN LJUDI, pogledajte vi te branike bre!!? A kombinacija crveno-crno je samo nesto sitno unutra, osim ako ne racunate to sto su stop-svetla crvena? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Prednji deo je totalno unakazen.... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Ja sam mislio da tako izgleda default taj auto ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) AMAN LJUDI, pogledajte vi te branike bre!!? A kombinacija crveno-crno je samo nesto sitno unutra, osim ako ne racunate to sto su stop-svetla crvena? :) kanda se ne razumemo, pa i bolje je sto ima manje crvenog, znaci da ima vise crnog!:) ko sto rece laki...sto se mene tice, slobodno mogu i stop svetla u crno i felne i stakla i farovi i...i....i..... koje branike? ovo napred je odvratno, nazad mi izgleda normalno, a sa strane isto normalno. ne znam, kad bih video uzivo mozda bih drugacije pricao, ali nije da sam nesto bacio peglu. mislim brate, imamo auto sa grabuljama za spojler na topicu, a ti pricas o ruznim branicima:) edit: e, nesto bas mislim kako ne kontam tvoju opasku za crveno-crno uopste:) mislim, sta ti znaci 'nesto sitno unutra', sve se plasim da ti imas neke multikolorne zahvate spolja na svom autu:) Edited January 23, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 edit: e, nesto bas mislim kako ne kontam tvoju opasku za crveno-crno uopste:) mislim, sta ti znaci 'nesto sitno unutra', sve se plasim da ti imas neke multikolorne zahvate spolja na svom autu:) au bre dule, jebo ga patak, opaska za crveno-crno je bila na konto price kako se tebi i Lakiju dojmi crveno-crna kombinacija na ovom meklarenu, gde sam ja samo naznacio da je ta kombinacija diskretna i uglavnom se odnosi na prisutne crvene detalje unutra. Sto znaci da ja nemam multikolorne zahvate na mojim kolima spolja. :S :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 ludi arapi Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 au bre dule, jebo ga patak, opaska za crveno-crno je bila na konto price kako se tebi i Lakiju dojmi crveno-crna kombinacija na ovom meklarenu, gde sam ja samo naznacio da je ta kombinacija diskretna i uglavnom se odnosi na prisutne crvene detalje unutra. Sto znaci da ja nemam multikolorne zahvate na mojim kolima spolja. :S :) ma nije mi se svidela, rekao sam 'barem je crveno-crno' hoteci da kazem da kad su bili spremni na onih par groznih zahvata, mogli su da ga ofarbaju i u zeleno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts