Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo mene opet, posle bolesno dugih 20 dana bez kompa LoLoLoLoLoL...

Samo da se javim da sam se vratio a za koji dan cu krenuti malo aktivnije da postujem na forumu....

Sad se smorio kao niko do sad, cekam neke filmove da se skinu da odgledam to pa da uchim.... standardno dosadan dan blaaaaaaah

Nashetah se po citavome gradu, bogami sam propisno to odradio, cak sam se i umorio :) Al' sam zato kupio kachket i jedan par patika :) Neke old-school Adidas, nisu kao Nastasev za koje mi je sada zao sto nisam kupio pet pari, ali su ok.

Sad uzivam u svojoj novoj stolici koju sam kupio za rad, nije losha, ima i deo za glavu. Naravno nije ona od 1000 evra, ali sta da radim. I tako ... pale i neke nove stolice za redakciju, sad malo da odmorim pa na sastanak.

dosao mi ortak iz bg-a malo u sm, pa sam ga bio proveo gradom(petak)

prvo smo otisli u rock kafic, potom na klinacki rodjendan zatim smo isli na "koncert" slavice cutkeras da bi na kraju zavrsili iza dragstora i pili pivo iz krmacha.

skroz je bilo ispunjeno veche :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ne bi bilo loshe da su nas cekali da bi se svi grupno slikali, ali nista od toga ;)

Dobra mi ova nova stolica, lepo covek mozhe da se zavali pa cak i zaspi, ukoliko mu se pruzhi prilika ;)

A od tih politickih stvari sam danas citao da je premijera Crne Gore Bil Gejts pozvao da bude njegov gost? OMG?

sad sam pogledao, ovo mi je 22. post danas. [jupi]

idem sad na brzu kaficu sa neprijateljima, pa da nastavim da spavam, jer me sutra ceka tezak radni dan.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

@Igor: Pa da, otopi se puter, isitni se trava, i onda se to neshto kuva, bla bla. Ne znam, pravio nam je moj zet. Uglavnom, radi mnogo mnogo jache nego kad se pushi. I sinoc je bilo, u najmanju ruku, ekstremno jako, i ne verujem da cu opet to jesti (drugi put jedem, drugi put mi je prejako). Drzacu se starog, dobrog nachina.

Druzite sa prirodom tako shto cete da jedete deo nje? [:D]

Au, brate... [:)]

@topic: Ustao oko 14h tek, malo mi nije bilo dobro i dalje [:)], jeo, ishao da gledam neki basket, sad cu polako na spavanje. Kolokvijum u utorak, moram sutra opako da se sabijem od uchenja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...