bolkonski Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 U Petoj sam video samo jednu tucu za 4 godine i to na pocetku prve godine. To samo govori o tome koji sve sami sensei-i tamo idu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 U Petoj sam video samo jednu tucu za 4 godine i to na pocetku prve godine. To samo govori o tome koji sve sami sensei-i tamo idu. digli su konflikt na intelektualni nivo i posle kazhu da nam obrazovni sistem ne valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Doshao sa rodja, sa'cu malo da surfujem pa qnt... Nisam pio vecheras :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 danas sam video prave pare, 1200 x 500e :) SRAMOTA ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Vratio se iz New Jerseya. sada mi je ostalo jos sutra da idem po gradu i u kupujem poklone. zomg. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Prichali na ts-u do malo pre nas 8... zeludac me boli od smejanja... pozdravlja vas... QPEDU! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Evo jos budan, okolo mene svi spavaju, slusam jaia-u i mnogo mi dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Ortak me probudio da vozim pica veceras mu rodjendan. Mene stomak ubija moram da prestanem sa coca colom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Treba da pishem neke kratke vesti. Malo me mrzi, ali mi je super jer danas nemam neke obaveze prepodne, pa cu sad to na brzaka. Popio sam chaj, slusham muziku na svojim novim z5500 zvucnicima (ou jea) i razmisljam vec koji dvd da nabavim da se malo zabavljam sa tim 5.1 sistemom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Jebote kakav teror muzičkog neukusa na RTS-u u poluvremenu utakmica... za taj RTS izdaje onaj ko ne bi mogao da peva ni na BN-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 (edited) Nervozni Murinjo EDIT! Glupi Nemac... :\ isqsno, iz 1 u 2... Edited December 17, 2006 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 u ovoj jbnoj skoli samo ima da se uci! plasim se sledece nedelje. :( i onda razmisljam, kako ce mi tek biti na faxu ako je sad ovakav smor. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 vala bash. ja se secam genijalne neke pevaljke koja je pevala u poluvremenu ovako nesto "TRULA SKELAAA,TRULA SKELAAAA A JA NA NJU SELAAAA" i tako peva o nekom gariju sto hoce da je ozheni i tako to,umirao sam od smeha,kad to puste ja pojacam i bacim se na kolena i cekam dok cale ne udje sa sipkom da me mlati :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 na faksu je opušteno, niko te ne bije po ušima da izađeš na ispit ako nisi spremila. jebo te, moja keva je retardirana. ne kapiram kako su ponovo uspeli da joj se uvale da drže prezentaciju kirbija. znam samo da mi je dnevna soba pod opsadom ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Nikad vise u "Keops" necu uci. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 sinoc je u teoriji dokazano da narodnjaci stetno uticu na ljude .. onesvestila sam se u "sweet-u" :)) nisam bas klasicno pala,vec je vise bio neki zvezdice/ne cujem druge ljude/klatim se trip ... nikad mi se to nije desilo pa sam se uplasila,al sad je sve ok..bila sam bas gladna a popila celu cashu crnog vina ... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 lol Kruko ti isprao mozak njegovom muzikom i kad si otisla na narodnjake... ;)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Aaaa kako mrzim nedelju, nema smorenijeg dana i josh moram da uchim za sutra, jebeno mrzim to shto cele jebene godine nishta jebeno ne radimo i onda u dve zadnje jebene nedelje svaki jebeni dan po 2-3 jebena kontrolna... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 jebiga, shto nisi uchio na vreme 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 jebiga, shto nisi uchio na vreme Ma uchim ja na vreme, samo shto nishta ne radimo, jedino iz matematike imamo redovno kontrolne, ovo ostalo sve ostave za zadnje 2 nedelje... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 nama profani kazu:"Da ste ucili od 1. Septembra..." vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 GOGOGO WEST HAM!!! Chim prodje tekma moram da uchim Baze Podataka... Ali LOL Da uchim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 juche sam pred 200 ljudi na rodjendanu otishao na binu, uzeo mikrofon, rekao ovo je za moju prvu i jedinu ljubav i otpevao vlado georgijev - sve si mi ti i nije mi nishta rekla :( a zajedno smo godinu dana seljanka, iznabadacu je ;D Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 juche sam pred 200 ljudi na rodjendanu otishao na binu, uzeo mikrofon, rekao ovo je za moju prvu i jedinu ljubav i otpevao vlado georgijev - sve si mi ti i nije mi nishta rekla :( a zajedno smo godinu dana seljanka, iznabadacu je ;D Sledeci put joj otpevaj zuto pile. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Crklo mi napajanje, vec 3 dana ne mogu da se igram ko chovek. Mrzi me da idem do kineza da kupujem .. Bla bla, trutj trutj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts