Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Treba da pishem neke kratke vesti. Malo me mrzi, ali mi je super jer danas nemam neke obaveze prepodne, pa cu sad to na brzaka. Popio sam chaj, slusham muziku na svojim novim z5500 zvucnicima (ou jea) i razmisljam vec koji dvd da nabavim da se malo zabavljam sa tim 5.1 sistemom :)

vala bash.

ja se secam genijalne neke pevaljke koja je pevala u poluvremenu ovako nesto

"TRULA SKELAAA,TRULA SKELAAAA

A JA NA NJU SELAAAA"

i tako peva o nekom gariju sto hoce da je ozheni i tako to,umirao sam od smeha,kad to puste ja pojacam i bacim se na kolena i cekam dok cale ne udje sa sipkom da me mlati :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

na faksu je opušteno, niko te ne bije po ušima da izađeš na ispit ako nisi spremila.

jebo te, moja keva je retardirana. ne kapiram kako su ponovo uspeli da joj se uvale da drže prezentaciju kirbija. znam samo da mi je dnevna soba pod opsadom ceo dan.

sinoc je u teoriji dokazano da narodnjaci stetno uticu na ljude ..

onesvestila sam se u "sweet-u" :)) nisam bas klasicno pala,vec je vise bio neki zvezdice/ne cujem druge ljude/klatim se trip ... nikad mi se to nije desilo pa sam se uplasila,al sad je sve ok..bila sam bas gladna a popila celu cashu crnog vina ... :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

lol Kruko ti isprao mozak njegovom muzikom i kad si otisla na narodnjake... ;))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Aaaa kako mrzim nedelju, nema smorenijeg dana i josh moram da uchim za sutra, jebeno mrzim to shto cele jebene godine nishta jebeno ne radimo i onda u dve zadnje jebene nedelje svaki jebeni dan po 2-3 jebena kontrolna...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

jebiga, shto nisi uchio na vreme [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jebiga, shto nisi uchio na vreme [:D]

Ma uchim ja na vreme, samo shto nishta ne radimo, jedino iz matematike imamo redovno kontrolne, ovo ostalo sve ostave za zadnje 2 nedelje...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

juche sam pred 200 ljudi na rodjendanu otishao na binu, uzeo mikrofon, rekao

ovo je za moju prvu i jedinu ljubav

i otpevao vlado georgijev - sve si mi ti

i nije mi nishta rekla :(

a zajedno smo godinu dana

seljanka, iznabadacu je

;D

Sledeci put joj otpevaj zuto pile.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...