Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajd prekinite da pisete sta ucite majke vam :)

Kori vrati se sa nabrajanjem svega sto si pojeo i popio u proteklih par sati :)

Danas mi je wow vece igracu dok ne riknem...UP yours KOLE!! Sisa koja nije ni jednom pritekla u pomoc X(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nauchio sam mrtvu sociologiju...

/me happy !!!

A mislio sam da nikad necu... Dobro, josh uvek imam onaj osecaj da ne znam nishta, ali ae [:D]

nemoj mi sociologiju kunem te

danas na ispitu pitanje - povezi imena 5 vrsta Jevreja po teritorijama na kojima zive. a imena grupa ne mogu da prepisem a ne izgovorim.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Jebote koji je to entuzijazam za kupovinu. Ja mrzim da idem u kupovinu, makar isao odrpan. Za mene bi bilo najbolje kada bi na svetu postojala samo jedna jedina radnja za sve i onda odes u deo koji je za, npr. patike, odaberes i to je to.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

E moj Voodoo, nek ti je to za nauk. Amalgamska plomba moze da stoji neograniceno, ako je dobro napravljena, tako da za ubuduce znaj, ako mislis da se "raspada" to je sigurno od kvara.

nishta ne stoji neogranicheno. u dobrim uslovima ta plomba mozhe da bude u odlichnom stanju chak i 15 godina.

zato se, ako imash sredjene zube, ide na kontrolu na svakih godinu dana, da se sondom proveri integritet plombi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...