Debeli Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 ^To je zato ?to si pi?ka. PA TORIMA NEMA NISTA BOLJE ZA SKIDANJE TEMPERATURE OD JEDNOG DOBROG PREZNOJAVANJA!!1 [roflmao] MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 [03:37:45] * ch1zra is now known as ch1zra-zli^covek joj, bio do drugarice... odneo joj litru rakije (prvi put u kucu, ovoono), tu bio njen buraz... slusali muziq, ubismo se ki prasici.. ne valja... sutra ona radi u mestu gde izlazim.. jedno kvalitetno wasteovano vece... joj rakijo kleta :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 samo mi je hrana u glavi :/ pa sazhvatji i progutaj vetj jednom;) Posao, bleja... juche lepo izblejao i ladno kod ortakinja igrao zanimljive geografije ololo Vecheras RHAHAHA sve u svemu zachin C Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Pochinjem da uchim ekonomiju... :P Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 evo me na faksu, nema nikakvog rasporeda naavno...azurnost ftw...malo cu da izblejim u recunskom pa idem da uzmem neke delove za kola, a posle do sbb-a da vidim za kablovski i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 lep dan, malo cimanja pa na chenje do rhh-a. samo opako. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 joj jutros sam pojela za dorucak ribu iz konzerve sa ajvarom i jogurtom i malopre pojedoh dve kockice cokolade.... ...a treba da putujem u selo oko 3 ... :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 jeeeeeeeee,stigo mi naruceni ubuntu:)za dz:D...sad cekam kUbuntu... Inace pakujem se za exkurziju,idem polu bolestan,al nema veze bice dobro... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 umesto da petak, dan kada nemam predavanja spavam do 12 a krmachim do 4, digao sam se u 7 da bih otisao po uverenje za obnovu vozacke i slusao najgori moguci humor od svih - lekarski. Sa chime se oni zezaju to nije humano... Ali ajde, preziveo sam i to. Dobio uverenje za 10 godina a cak sam i do Pinokia svratio na jednu slanu. Zivot mi se danas chini lepim. Djuska mi se veceras. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 duleeee, do kad su prijave za apsolventski novembar? =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Eh Igz, to nije nista, zamisli da ceo zivot zivis u porodici lekara gde se za ruckom jedino prica o teskim bolestima i verovatnim smrtima. A sad citat kada bolesnome nema spasa: "Bolje zovi oca Filareta". I posle sam ja kriv! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 cirkam pivu i cekam neke majstore. Ono ovih dana mi je bas ladovina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 To je Stator Sejnte, seti se protokola, kad govori o kompovima samo se smeshkash i klimash glavom... Acknowledged. kontam da on to dozivljava kao trodnevnu onaniju, tj igre bez granica;) ahahah, kako ovaj margi trpa, pa ovo nije humano @statorko, moze to sve za jedan dan :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 instalirash OS 3 dana? :) Sto ga jebesh kad znas da instalira mrtvi gentu koji se kompajlira eonima ... ili je mozda cak odradio make world na bsdu ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 jok bre Gentoo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 umesto da petak, dan kada nemam predavanja spavam do 12 a krmachim do 4, digao sam se u 7 da bih otisao po uverenje za obnovu vozacke i slusao najgori moguci humor od svih - lekarski. Sa chime se oni zezaju to nije humano... Ali ajde, preziveo sam i to. Dobio uverenje za 10 godina a cak sam i do Pinokia svratio na jednu slanu. Zivot mi se danas chini lepim. Djuska mi se veceras. E E E Posto treba da produzim dozvolu (jer sam se 99 posto motorizovao) znaci to je to...samo lekarski i cao. nema puno administrativnog cimanja? ---- Inace nesretni statore, jednog dana ce ti na nadgrobnom spomeniku pisati hello world. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 bila do grada da izmirim rachune sa telekomom.. pa do drugarke na kafu.. mogla biH vecheras do grada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) Uspavao se za ispit, bio svejedno do faksa, saznao da je ispit odlo Edited October 13, 2006 by Ivan_tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 E E E Posto treba da produzim dozvolu (jer sam se 99 posto motorizovao) znaci to je to...samo lekarski i cao. nema puno administrativnog cimanja? ---- Inace nesretni statore, jednog dana ce ti na nadgrobnom spomeniku pisati hello world. da, samo to treba. i da se posle odnese stara vozacka sa tim uverenjem u muriju posle cekash tri, cetiri dana. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 @statorko, moze to sve za jedan dan :P Kada kupim DC CPU moci ce ovako fizicki ne moze da se sve kompalira za nekih 12-18 sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Eh Igz, to nije nista, zamisli da ceo zivot zivis u porodici lekara gde se za ruckom jedino prica o teskim bolestima i verovatnim smrtima. A sad citat kada bolesnome nema spasa: "Bolje zovi oca Filareta". I posle sam ja kriv! jes vala bole chudo kako si ti pored svega toga ostao normalan...umm...belay that... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Kada kupim DC CPU moci ce ovako fizicki ne moze da se sve kompalira za nekih 12-18 sati. zato uzmesh RHEL ili SuSe kao desktop varijantu i uzhivash ;) za to sam rekao da moze za jedan dan ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 odradio shishanje iako sam mislio da je mozhda vreme da promenim .. morace to da sacheka neko drugo vreme. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Prehladjen sam. :\ Blejao u shkoli, sad blejim po netu, razmishljam se da qpim novi telefon, stari se raspada, ne znam josh... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 dosao iz skole mrtaw umoran.......idem da legnem da mi ne bude dobro don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts