Debeli Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ostavila me riba posle 19 meseci...smorio sam se ko pacov... можда зато што си је изложио РУР-у? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ^hahahahahahaha jebote kolko joj je trebalo... To su mi svi rekli Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 A zato ti tamo mrači Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 voodoo_ LM, smaram se na poslu, chekam da se zavrshi radni dan pa da zapalim kuci da vidim da li mi je familija ozdravila. Juche smo popili svi zajedno neki sirup od kashlja, mora da je bio sa nekom jakom drogom poshto smo se i zena i klinac i ja cerekali jedno sat vrmena pred spavanjem А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 jebeno je vruće. Standardna (s)plavusa nisti je nesto extra niti je ruzna ali ono jebote nisam znao da mogu toliko da odlepim na oci?! oči su prozor kernela... Matorci uskoro pale za BG na par dana, a mene ostavljaju da CHUVAM sestru. Pobogu, ko josh CHUVA sestru imaš sestru, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Evo vratio sam se sa Dell Technology Toura :) Bilo ok, pice, klopa za dz i jos smo dobili poklone u vidu mouspada koji je i USB hub i svetli u mraku (lol). btw, nisu hteli da mi odogovore na pitanje sto krecu da montiraju amdove procesore u svoje konfiguracije od sredine 2007 ... iako svi znamo odgovor :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Danas sam saznao da moja porodica Radulovica, vuche korene iz crnogorskog plemena KOMANI.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 jel to ista strana familije koja te konektuje sa kjootom ili druga? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 imaš sestru, a? Josh je mala ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 jel to ista strana familije koja te konektuje sa kjootom ili druga? =o) ne, sa kjotom sam "brat po materi". It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 bedak.... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Dan uzasno sporo prolazi......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Bio na faxu da se zapljunem za kolokvijum. Iskukao sam da, umesto u ponedeljak bude chak...u sredu. S jedne strane je to dobro, jer imam vishe vremena da spremim to sve, a sa druge je loshe jer mi je 21og kolokvijum iz osnova ekonomije, a 29og iz sociologije. Vrlo veselo. Vrlo. Inache, sve lepo...idem na fudbal za pola sata, pa posle kod devojchice da gledamo neki film. Sutra nema faxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Pijem fuka i bacam kredit na rumfo. Pwnovao 3 kolokvijuma i skapirao da su mi muchenici iz beotela dali adsl modem za isdn liniju. Izbrisao 60gb djubreta sa harda. Dobio kartu za chamugu i uvalio nekom klincu za 3k tako da sad imam za vaya con dios :) Kolege otkrile neki bircuz u blizini faxa gde se sluzi kuvano vino za male pare i samim tim provalio sam da imam vecinu koleginica koje piju ko rusi. Edited November 7, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) ustao jutros oko 13h, tost od pola metra i orange juice, kafa kod komshe uz par friskih singlova sa SLSK, vratih se gajbi, net..... net... forumi... ....uploadi.... downloadi..... ...malopre savio 2 eva sardine, 3 glavice crnog luka i 3 cesnja belog, gori mi stomak i nije mi dobro... odmah posle toga uvrshio 300g fine cokolade za nocasnji mix session do sitnih sati... tuzan sam jer necu ici na Kool & the Gang... ...ko zna sta donosi sutra... Edited November 7, 2006 by nigger Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 nabasam pre neki dan na slagalicu, kad ono milka canic vishe nije samo sablasan lik, vec baca neke mudrosti. jel to neki novi koncept? da bre, da, totalno novi koncept zbog kojeg je sada jos sladje gledati slagalicu. Sve vreme smo cekali da neko pogresi da bi ona nesto progovorila, sada vise nema potrebe za tako necim! Valjda su i oni skapirali da Milka kada je predstavljaju izgleda kao da je nacrtana na kartonu koji ce da padne nakon 2 sekunde stajanja, pa su joj sada ubacili tu rolu u kojoj ona shiba mudrolije. I boga mi, svaki put iznenadi - "Svet pripada onima koji probaju, zato probajte i vi". "Oba takmicara su pobednici, zato cemo sigurno uzivati" i slicno :) Vidim da je popularno ovo postovanje slika beograda, pa da okacim jednu svezhu od danas. Kad je malo bolje pogledate, skapirate da iz ovog ugla grad uopste ne izgleda kao ruzan ili ne znam kakav. Ono, "moderna ulica", neki tu kao parkitj, veliko drvo, stare zgrade ali sa novom fasadom, nova zgrada, veliki hram, veliki hotel i desno ultra fensi zgrada iz koje nam, sa prozora, mashe drashko. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 meni je Beograd daleko od ruzhnog grada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ne znam, mislim, i ja volim bgd i ima tako nekih delova grada kojima obozavam da prolazim, ali recimo kada prelazis sa nbgda u stari grad mostom pa pogledas onaj deo tamo preko, sa bilo koje strane, bas izgleda uzasno, sa onim svim sivim zgradurinama raspalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ali je Banovo Brdo ipak najlepshi deo grada:D:D:D ...sad sam se vratio sa treninga,ucio pre toga,i sad...previshe obaveza ove nedelje... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Banovo Brdo je tuga :( Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 OMB,da li si ti nekad bio na brdu?:):D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ja sam trenutno opsednut starim vracarom, gde za faks projektujem pravu boemsku cetvrt, da se vishe ne sramotimo da nam na putokazima pishe Skadarlija - boemska cetvrt. Naravno od toga nece biti nista i na mestu kalenica bice neki objekat koji veoma lichi na Merkator - klik klik Beograd nije ruzan grad, ali treba da se ulozi u rasvetu barem, jer i najuzhi centar deluje sablasno i jadno nocu, narochito kada padne kishe ili sneg... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Standardna (s)plavusa nisti je nesto extra niti je ruzna ali ono jebote nisam znao da mogu toliko da odlepim na oci?! Ja sam jednom dok sam bio u srednjoj skoli u basu pola sata zurio jednoj ribi u oci koliko su bile lepe. Ostatak, iskren da budem, nisam ni primetio... I mene danas covek ubedjuje mrtav 'ladan da je bio na mestu gde je imao brdo para i gde su sve ribe rade i da se smorio... Kude ide ovaj Svet?!?! Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Svet ide ka Skandalu. Jebeni Sierra Utilities mi je obrisao ceo sadr Edited November 7, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Jebeni Sierra Utilities mi je obrisao ceo sadržaj foldera "Igre".Da nisam imao System Mechanic da rikaverujem fajlove, nekom bi se najebao mile majke za sve obrisane sejvove.Counter-Strike je usrano govno. Sierra Utilities to radi od svoje osnovne verzije. Cudi me da to nisi znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts