Dule_smor Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ustao malopre, treba da krenem za bg jos malo i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 lolol ivane... zamisli, pricao sam sa nemetalcima... i guess this makes me untr00... :P btw, nisam bas toliko ogranicen.. jes da vise uzivam u drustvu sebi slicnih, al 'bem mu sokola, imam dovoljno godina da ne vucem takve crte medju ljudima... inace, dobio potpis od nacelnika, al me profa ispalio... boli me kurac, od nedelje cu.. ne mogu i sutra da ustajem... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 oh ah teretana marakana.. sad sam gladan. kako zanimljiv post. ajmo jedno malkice apstraktno pitanje... ako ti se kuče posere na tepih, iako si mu par puta pokazao da treba da ide u pesak ili da traži da ga vodiš napolje, treba li da se ljutiš? naravno, pred kučetom ćeš izgledati iznervirano i kazniti ga, ali duboko u sebi, iskreno, imamo li pravo da se ljutimo na nekoga ko očigledno nije sposoban za to što je pokušao da uradi? ili treba da se ljutimo na sebe što očekujemo od psa da nauči nešto za šta je i nama samima trebalo nekoliko milenijuma? nisam bas toliko ogranicen.. jes da vise uzivam u drustvu sebi slicnih, al 'bem mu sokola, imam dovoljno godina da ne vucem takve crte medju ljudima... opušteno, nisam mislio da si baš toliko zastranio.. da jesi, bio bi mi bedak da te zajebavam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Generalno gledano mnogo je bitnije za sta nekom sluzi kuce. Da se izivljava? Da mu bude prijatelj? Da iskali svoj hir na roditeljima? Da bude ravnopravni clan porodice? Da mu bude roditelj? Da postane zavisan? Ima tu jos pitanja. U zavisnosti od toga na koje pitanje se dobija odgovor, na osnovu toga se vaspitava i dresira kuce. Sve pre toga nema veze sa zivotinjom, a posle ima a uslovljeno je opet gorepomenutim pitanjima. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 kakva su ovo silna pitanja? :) danas sam sva hepi, dobila sam 5 iz pismenog, a jedina greska bila je sto sam izostavila zarez na jednom mestu. jupiii :)))) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Mogla bi i na forumu tako ? Bejah kod chika doce, smarao me neshto ... Blablabla Smor ... Idem spavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Najbolje se meće u devedeset-treće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ako lagu ne ulepim zhvaku u kosu.. nisam nishta uradila.. :)))))))))))))))))) chuvaj se!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) Jedem 'leb i kajmak. \o/ Bleja u shkoli, juche nisam nauchio matu stoga cu dobiti asa, pffff...mora da se nauchi za pismeni, shta da se radi...Vecheras bleja kod ortaka do kasno prolly , a tako mi je lepo leglo sinoc spavanje od 9:30 do 6:30. [Edit] ^^Ako te ne bih zapalio kad bi mi to uradila nishta ne bih uradio. Edited October 12, 2006 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 [Edit] ^^Ako te ne bih zapalio kad bi mi to uradila nishta ne bih uradio.i ja bih joj to uradio da jos uvek imam dugu kosu:) idem na exkurziju polu bolestan u subotu u Grcku...ma neka:) sad sredjujem koje diskove nosim,stavljam pesme na mp3,i tako.... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 e nek ondak ne prducka naokolo.. :))))))))))))) smara.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 e nek ondak ne prducka naokolo.. :))))))))))))) smara.. :| To uraditi je po meni krajnje bedno i nisko, ako bash hocesh da mu napakostish nadji neki bolji nachin... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 da baci mu bar dve zvake:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) lepljenje zhvake je chisto fiktivno.. netjem ja njemu nishta.. nije vredan toga.. zhivot je isuvishe lep.. :))))))))))) chekam ruchak.. posle idem na pljesq kod milje&neshe.. jasamnepismen to je detinjasto.. ;) Edited October 12, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 vozio juche skuter i nije mi dobro sadaa ... pijem neke rtd supe i sklj cajeve don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 dosla danas iz bolnice. ceo dan sam na jbn brufenima. gladna sam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 jasamnepismen to je detinjasto.. ;) Ne, to je i retardirano. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) ne, to je detinjasto. al aj.. nema veze.. Edited October 12, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Turam ziku na ajpod i palim napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 vreme je za night rider`a ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Čizro, izdao si hardkor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 uzO sam svoje fensi cvizhe sad sam preterano brz =o) ivane, generalna dresura pasa se zasniva na njegovim instinktima zhivotinje koja zhivi u choporu i sposobnoshtju vlasnika da se nametne kao nadredjeni u choporu, kad to ostvarish radi sve sta vlasnik oce, sve drugo su individualni sluchajevi i sf/dizni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 e nek ondak ne prducka naokolo.. :))))))))))))) smara.. :| нећеш овде добити подршку за тај предлог... dosla danas iz bolnice. ceo dan sam na jbn brufenima. тако ти је то кад се открива пупак на ветрометини. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Bio na bureku do trpkovica, onda do grineta, sad cu da jedem tortu, tako da sam bas super raspolozen. Doduse, posle sam rezervisan za sredjivanje nekog kompa iz osamdesetpete... Juce palo sredjivanje redakcije, usisavanje, brisanje prasine a i modifikacija stolova, jos malo samo fali i bice to sve skroz funkcionalno onako kako je zamisljeno. Naravno, fali i poneki komp pride, ali ce se it o valjda srediti uskoro ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 mmm kako bi mi prijala pljedza sada... ili spageti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts