Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lolol ivane...

zamisli, pricao sam sa nemetalcima...

i guess this makes me untr00...

:P

btw, nisam bas toliko ogranicen.. jes da vise uzivam u drustvu sebi slicnih, al 'bem mu sokola, imam dovoljno godina da ne vucem takve crte medju ljudima...

inace, dobio potpis od nacelnika, al me profa ispalio...

boli me kurac, od nedelje cu.. ne mogu i sutra da ustajem...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

oh ah teretana marakana.. sad sam gladan. kako zanimljiv post.

ajmo jedno malkice apstraktno pitanje...

ako ti se kuče posere na tepih, iako si mu par puta pokazao da treba da ide u pesak ili da traži da ga vodiš napolje, treba li da se ljutiš? naravno, pred kučetom ćeš izgledati iznervirano i kazniti ga, ali duboko u sebi, iskreno, imamo li pravo da se ljutimo na nekoga ko očigledno nije sposoban za to što je pokušao da uradi?

ili treba da se ljutimo na sebe što očekujemo od psa da nauči nešto za šta je i nama samima trebalo nekoliko milenijuma?

nisam bas toliko ogranicen.. jes da vise uzivam u drustvu sebi slicnih, al 'bem mu sokola, imam dovoljno godina da ne vucem takve crte medju ljudima...

opušteno, nisam mislio da si baš toliko zastranio.. da jesi, bio bi mi bedak da te zajebavam :P

Generalno gledano mnogo je bitnije za sta nekom sluzi kuce. Da se izivljava? Da mu bude prijatelj? Da iskali svoj hir na roditeljima? Da bude ravnopravni clan porodice? Da mu bude roditelj? Da postane zavisan?

Ima tu jos pitanja. U zavisnosti od toga na koje pitanje se dobija odgovor, na osnovu toga se vaspitava i dresira kuce. Sve pre toga nema veze sa zivotinjom, a posle ima a uslovljeno je opet gorepomenutim pitanjima.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Jedem 'leb i kajmak. \o/

Bleja u shkoli, juche nisam nauchio matu stoga cu dobiti asa, pffff...mora da se nauchi za pismeni, shta da se radi...Vecheras bleja kod ortaka do kasno prolly [|)] , a tako mi je lepo leglo sinoc spavanje od 9:30 do 6:30.

[Edit]

^^Ako te ne bih zapalio kad bi mi to uradila nishta ne bih uradio.

Edited by jasamnepismen

.

[Edit]

^^Ako te ne bih zapalio kad bi mi to uradila nishta ne bih uradio.

i ja bih joj to uradio da jos uvek imam dugu kosu:)

idem na exkurziju polu bolestan u subotu u Grcku...ma neka:)

sad sredjujem koje diskove nosim,stavljam pesme na mp3,i tako....

vid'o sam deda mraza

uzO sam svoje fensi cvizhe sad sam preterano brz =o)

ivane, generalna dresura pasa se zasniva na njegovim instinktima zhivotinje koja zhivi u choporu i sposobnoshtju vlasnika da se nametne kao nadredjeni u choporu, kad to ostvarish radi sve sta vlasnik oce, sve drugo su individualni sluchajevi i sf/dizni

e nek ondak ne prducka naokolo..

:)))))))))))))

smara..

:|

нећеш овде добити подршку за тај предлог...

dosla danas iz bolnice. ceo dan sam na jbn brufenima.

тако ти је то кад се открива пупак на ветрометини.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bio na bureku do trpkovica, onda do grineta, sad cu da jedem tortu, tako da sam bas super raspolozen. Doduse, posle sam rezervisan za sredjivanje nekog kompa iz osamdesetpete...

Juce palo sredjivanje redakcije, usisavanje, brisanje prasine a i modifikacija stolova, jos malo samo fali i bice to sve skroz funkcionalno onako kako je zamisljeno. Naravno, fali i poneki komp pride, ali ce se it o valjda srediti uskoro ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...