Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

varijanta - ako nastavim ovim tempom da zderem, za tri meseca vishe necu videti svoj kurac

Mislio sam da je to pa me je i zacudilo izbacivanje mesa.Necu da ti kenjam puno , ali smanji unos prostih UH , slozene UH i pilece/junece/govedje/riblje meso slobodno jedi , naravno ne da se prezderavash :)

I nikako pola tegle dzema od sipaka :)

pa...nakon nekih glavobolja, dal zbog manje unosa vode juche ili chisto zato sto sam se pre toga srpski recheno otrovo, sad sam manje vishe zdrav i oran da za 12 chasova krenem drugaru u svatove....joooooo sevapa =o)

a noodle...to je bilo samo za tebe, preko veze, inache bi ih ponizili ;o))

posle ko zna koliko vremena sam ustao u pola 8 u nedelju. 12 sati pajkanja i kao nov sam. sad cu da puztim Ramstajna i da se bacim na sredjivanje brloga.

ahhhhhhhhhhhhhh...

zene, dodjite na mene, dodjite na mene...

[:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

zene, dodjite na mene, dodjite na mene...

omg! draletu u komshiluku zhivi goca trzhan ;o))

ja sam ustao pre oko pola 9

sacu da se picnem ko chika drale kad ide da apsi bagru

a onda

svadba-svadba, svadba-svadba

svadba-svadba, svadba-svadba

;oD

Kako volim ovu dilemu - da li nešto završiti večeras, ili leći odmah, pa ustati ranije ujutru? Kapiram da će pobediti kompromis, pošto mi se još ne spava, a posao je ipak preobiman za večeras.

To mi nikad nije uspelo. Uvek ustanem kasnije kada kao hocu da ustanem ranije da bih nesto zavrsio :) Stoga sve moram da odradim uvece inace nema druge :)

Treba nesto kasnije da odem do grada, a racunam kada i kako da to odradim, posto me ceka i pravljenje neke prezentacije.

Mislio sam da je to pa me je i zacudilo izbacivanje mesa.Necu da ti kenjam puno , ali smanji unos prostih UH , slozene UH i pilece/junece/govedje/riblje meso slobodno jedi , naravno ne da se prezderavash :)

I nikako pola tegle dzema od sipaka :)

:))

ma zajebi to, odmah mu preporuči ECA koktel :PP

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...