f4ts0 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Pa dobro svakom svoje :) Nemam ja nista protiv tvog misljenja. Kao sto rekoh, ne zanima me nesto previse nijedan od ova dva shoua, i ti slobodno uzivaj uz mahi mahi. Tebi je to lepo, meni je ovo drugo malo normalnije i podnosljivije. Sad bar znam koja se zika vrti u deusu Ne, ne, moras malo masterovati ironiju. Lolz za deus, mislim da su tamo od mene narodnjake posakrivali u najudaljenije budzake hardiskova. Vrlo redovno vrsim svetu misiju brisanja narodnjaka i metala :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Bah kad razmislim da znas da si u pravu, moglo je ono i bolje :( Nista odo do wikia da masterujem literaturu , pa kad se vratim idemo revans :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 zasto bi ti gledao na televiziji nesto sto mozesh da vidish i iz prve ruke ako se nadjesh sa bilo kojim ortakom ili ortakinjom? po cemu je onda zivot likova na tv-u, koji su nista drugachiji i posebniji od tebe ili mene, bolji i interesantniji od tvog Jel sam ja rekao da je interesantniji?Imas totalno drugacije vidjenje razlog gledanja BB...ja kad je poceo ovaj nas BB sam totalno bio u fazonu da ga ne gledam,zato sto sam gledao par puta strani na satelitu,i onda kad sam video kakva je situacija u kuci,poceo sam da ga gledam zbog Mikija,realno...Opet ponavljam,gledam mozda pola sata dnevno,vidim kako ih Miki pwnuje i vidim kako se one glupache nerviraju zbog toga...brate ne glasam,i dalje mesam 2 ribe i 2 lika,zapamtio sam samo ove najgluplje koje Miki konstantno jebe...ne mozes na osnovu toga mi reci da sam isti ko baba koja gleda spansku seriju... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 isti si ko baba koja gleda spansku seriju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 isti si ko baba koja gleda spansku seriju "Ma ne,ne mozhe se sa seljacima" :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Taj gospodin na slici se skidao go na predstavi a sve vagine su urlale za njim, bio je to onako kul momenat u Beogradskom dramskom :D Anyway, tacno je da se ovaj nas BB mnogo razlikuje od onog trasha u drugim zemljama i to samo zbog Mikija, afaik ovi iz emotion pictures zele da ga izbace jer i njih jebe vec su mu nadrkali 100 opomena i sledeca opomena je izbacivanje, hahahaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Sinoc pre LS nisam najbolje video, ali su izgleda svi culi Karlov tajni zadatak tj. od kako je Miki razvalio vrata ispovedaonice sve se cuje napolju :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotonica Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 lol razvalio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Taj gospodin na slici se skidao go na predstavi a sve vagine su urlale za njim, bio je to onako kul momenat u Beogradskom dramskom :D urlao si za njim? WTFPWN! elem... probao sam kao da gledam.. i i dalje mi je sranje... bash ono shto igi kazhe... veliki brat je kada si sa ortacima i ortakinjama i to mnogo zanimljiviji... jedino kapiram da kada bih uchestvovao u tom srnju da bih se strava proveo :D (free food and a place to sleep for 100 days.. ma gde tjesh bolje? ololo) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Taj gospodin na slici se skidao go na predstavi a sve vagine su urlale za njim, bio je to onako kul momenat u Beogradskom dramskom :D iskreno se nadam da su ti urlici bili izazvani uzasom, ili ce beogradske vagine mnogo pasti u mojim ochima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Sinoc pre LS nisam najbolje video, ali su izgleda svi culi Karlov tajni zadatak tj. od kako je Miki razvalio vrata ispovedaonice sve se cuje napolju :D koja MOSHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 miki pwnuje sve redom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Jel sam ja rekao da je interesantniji?Imas totalno drugacije vidjenje razlog gledanja BB...ja kad je poceo ovaj nas BB sam totalno bio u fazonu da ga ne gledam,zato sto sam gledao par puta strani na satelitu,i onda kad sam video kakva je situacija u kuci,poceo sam da ga gledam zbog Mikija,realno...Opet ponavljam,gledam mozda pola sata dnevno,vidim kako ih Miki pwnuje i vidim kako se one glupache nerviraju zbog toga...brate ne glasam,i dalje mesam 2 ribe i 2 lika,zapamtio sam samo ove najgluplje koje Miki konstantno jebe...ne mozes na osnovu toga mi reci da sam isti ko baba koja gleda spansku seriju... ok, ok, ne morash da mi se pravdash Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 juce sam se kocio od smeha kad su navodili sta je sve miki "pogresio" "razvalio vrata ispovedaonice" "bacio mikrofon preko krova kuce" "spava po ceo dan" znaci b o z e ali pazi oni njega ne smeju da izbace... mislim on je hteo da izadje iz kuce pa su mu ovi doveli psihologa da ga smiri. 70% gledalaca njega najvise od svih gotivi a otprilike 50% gledalaca gleda bb samo zbog njega. ako ga izbace to ce biti dosta velika greska za bb i to su oni i svesni uglavnom ako ga izbace ja sam se sa mojim drustvom dogovorio, idemo u kupinovo i nosimo mu litru chivasa. covek je zasluzio . Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 nemoj da se pretrgnete :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Aj ne la Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Aj ne la Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 A ne, nije to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 kurko ali bio si i na b92 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 aj sad svi kupujte 10 inch dildoe za urosha, 21 ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 ako ti snosish rizik i medicinske rachune za mog oftalmologa mogu da prekopam po "rur pikchrz arhivi" samo za tebe ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 realno apropo pojavljivanja na b92 ti ne treba dati kurac (jel si u tom intervuju prichao kao da ga vec imash u guzi ) trebala ti je sekira da prekratish muke i sebi i voditeljki :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 chak i onima koji su gledali zato shto te vole :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 damn....nisam nashao tu sliku kru...ono proshao sam proed spukijeve "neam kintu za baas" i neke maudove sa bradicom i ponytailom koja me fizichki povredila ali kloshava screenshot nisam nashao (sto ne znachi da nema koliko da su moji folderi in dire need of sredjivanje =o) damn....nisam nashao tu sliku kru...ono proshao sam proed spukijeve "neam kintu za baas" i neke maudove sa bradicom i ponytailom koja me fizichki povredila ali kloshava screenshot nisam nashao (sto ne znachi da nema koliko da su moji folderi in dire need of sredjivanje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 damn....nisam nashao tu sliku kru...ono proshao sam proed spukijeve "neam kintu za baas" i neke maudove sa bradicom i ponytailom koja me fizichki povredila ali kloshava screenshot nisam nashao (sto ne znachi da nema koliko da su moji folderi in dire need of sredjivanje =o) damn....nisam nashao tu sliku kru...ono proshao sam proed spukijeve "neam kintu za baas" i neke maudove sa bradicom i ponytailom koja me fizichki povredila ali kloshava screenshot nisam nashao (sto ne znachi da nema koliko da su moji folderi in dire need of sredjivanje =o) dobio si erekciju ? dobio si erekciju ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts