Stator Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Bio sa ortacima do duff-a ozdrali se ko svinje za male pare jer je danas 50% popusta. Ono jebote mi dolazimo a ono nigde nikoga el se to igra neka uber utakmica ili sta obicno je red ko za mleko kada je popust??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Bio sa ortacima do duff-a ozdrali se ko svinje za male pare jer je danas 50% popusta. Ono jebote mi dolazimo a ono nigde nikoga el se to igra neka uber utakmica ili sta obicno je red ko za mleko kada je popust??? nije uber ali jeste utakmica. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Bio sa ortacima do duff-a ozdrali se ko svinje za male pare jer je danas 50% popusta. Ono jebote mi dolazimo a ono nigde nikoga el se to igra neka uber utakmica ili sta obicno je red ko za mleko kada je popust??? Josh jednom si pljunuo Bogu fudbala u lice. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 barem je pogodio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 skochio sam 3,4k metara... milina :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 [02:12:43] <12ch1zra> evo, dosao iz grada, polupijna.. ustvari 3/4 pijan :) [02:12:50] <12ch1zra> bio na rodjendanu blues rock kluba [02:12:53] <12ch1zra> i tako [02:13:07] <12ch1zra> sad sam pn mudrolija, znas kako to ide kad se ozderes... dakle, sve vam je jasno.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) igrao prvi cs skrimidz posle ko zna koliko godina. kakav je ono pawn bio. pa ja ne znam, istraumirao sam se. popizdeo sam toliko da sam otisao u add/remove a kliknuo uninstall i drug iza mene koji me je gledao mi uzima mish i klikce cancel. :) Edited October 8, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 au bre... ceo dan sam se odmarao od zadnja 2 dana.... sad "bi trebao" da sednem da ucim naredne nedelje , al znajuci sebe to ce da ide malo teze. On the bright side... konacno je neko skapirao da obicno ne spavam u 3 ujutru, ali je to bio jedan od onih "e evo me u zezanju , gde si ti?" poziva sutra nadam se da ce ceo dan da bude neki chill... malo ucenja, malo razonode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 skochio sam 3,4k metara... milina :) ( )... sjajno... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 bravo Migša, voleo bih i ja jednog dana da to uradim :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Eh ta nedelja ... daj ja prvo da doruckujem, pa cemo onda lako dalje ;) A da imam sta da radim, imam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ustao u 6.45 gledao formulu. Pa posle toga se bakcao sa kacenjem nekih 2.5" hardova na komp, pa sada na trening pa onda blejim malo pa onda akcija sa ortacima do kraja dana :) Ah sto volim ovakve dane bez obaveza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 NAAČA BLEA IKAD Da prebacimo mi iz tog potencijala u nesto konkretnije - Ja im necu dati. ;) skochio sam 3,4k metara... milina :) smor, ja na kraju nisam imao keša.. pu. moraće to da sačeka do proleća, već vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ustao u 6.45 gledao formulu. Pa posle toga se bakcao sa kacenjem nekih 2.5" hardova na komp, pa sada na trening pa onda blejim malo pa onda akcija sa ortacima do kraja dana :) Ah sto volim ovakve dane bez obaveza Ljudi aj da organizujemo dobrovoljnu akciju i kupimo statoru neki komp. Vise je tuzno citati njegove g33k muke :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 konachno nedelja da se malo odmorim.... i nauchim Ustav i ekonomiku za sutra :/ a u qrac... odo da plachem u tjoshak lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 uzasno sam spavala , s obzirom da je neka mala ljaks-fux sa svojim drustvom od 15god. slavila rodj na terasi !!! to je znate... sad najnoviji hit , imas praznu gajbu ali je cool da svi izadjete na terasu i da pevate viki-siki-biki-miki i ostale hitove ! :P odoh da ucim ... jos danas i gotovo ... sutra ispit :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Mozda bi bilo dobro da si uzela 2 flase beksa i otisla kod njih i pevala biki siki :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Gledam nesto PLAY statistike i naravno, nacine na koji su putem web upita ljudi dolazili na sajt. I posle "struktura oklopa kornjace" i "simptomi klimaksa 45 godina", najnoviji hitovi su: - novost demi mur - telesno probijanje - projektovane farme svinja <--- omg - kakav ce biti playstation3 - prvo oruzje u igri prey koje nosite - najlepse devojke cs <--- omg? - slike najpoznatijih automobila ferari za telefon - prodavnica gdje imaju igre za nintendo ds u sarajevu - da li je unapredjen google earth Ima toga josh, ali dosta vam je za sada :) A najvise mi se dopadaju ova pitanja u fazonu "Da li ce sutra biti smak sveta?" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 favorit mi je ova predzadnja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 "zar vam ne idu na KURAC ti jamajcanski reperi" Brate, kakvi crnci jamajchani, to je bre LL Cool J. Pesma je lozhana. nego, dan mi je odlichno poceo, budjenje u 12, keva mi spremila mega dorucak, sad cu nesto da radim kreativno a veceras u fest na zurku mladih arhitekata... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ^ Keva mi spremila vocnu salatu... ohhh.... me happy facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Pakujem se, popodne palim za NS na Sinergiju, tri dana posla, bice fino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ^ A sad siso neces da krechis, a?? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 OMG OMG H8 H8 Pa kd se ti sisice nisi pojavio da snimis stanje pa da mi kazes kolko chega treba da kupim!!! STEVANE!!111 ololo [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 fino spavao, sad da kucam neki txt pa cemo posle da vidimo shta i kako. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts