Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

zvao ortaka da mu izjavim saucesce... keva mu umrla pre 3 dana, a ja sinoc saznao.. kako grozan feeling...

inace me glava rastura kao da sam se sinoc prekinuo najzlije, a nista nisam pio...

kontam da cu da se komiram...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

taj shto ti predaje up je moj do jaja ortak, pa cu da mu kazem da te izbaci npr sa kolokvijuma, chisto radi reda [:D]

i da, jesam treca godina.

Ja te trazhio danas po trecoj godini kod nekih likova shto bleje u pushionici, neshto spikali pa kao kad su treca dina da ih pitam dal te znaju - oni kao ne :D

Video sam da je na faksu i jedan lik shto je ako se dobro setjam igrao za G, sa dugom kosom...ne mogu da setim nicka - mogu bi da mu se javim sledetji put kad ga vidim sobzirom da smo par puta izblejali u amici :D

poz voz 2011

Mmmmmm moze Kuba? [:D]

да се ниси мало преценила? [:D]

енихау, море сам пропустио, а и немам пасош тренутно, тако да идем на планину, можда на неколико планина, типа Златибор, Коп, Тара... само не знам кад... морам да зергујем још неко време око хачерија.

толико сам претрпан послом да не знам где ми је дупе, а где глава. ево још сам на послу, и вероватно (сигурно) нећу стићи да завршим све што треба, тако да ће сутра да буде још веселије.

уф, уф...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ja te trazhio danas po trecoj godini kod nekih likova shto bleje u pushionici, neshto spikali pa kao kad su treca dina da ih pitam dal te znaju - oni kao ne :D

Video sam da je na faksu i jedan lik shto je ako se dobro setjam igrao za G, sa dugom kosom...ne mogu da setim nicka - mogu bi da mu se javim sledetji put kad ga vidim sobzirom da smo par puta izblejali u amici :D

pa niko me ne zna po nicku sigurno :) a i ono, ne zalazim u tu pushionicu jer ne podnosim duvan

taj lik sa dugom kosom je Lord of Terror, koji je prosle godine upisao i obnovio prvu, a od ljudi sa rura na faxu je josh Razorman, koji je igrao wc3

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa niko me ne zna po nicku sigurno :) a i ono, ne zalazim u tu pushionicu jer ne podnosim duvan

taj lik sa dugom kosom je Lord of Terror, koji je prosle godine upisao i obnovio prvu, a od ljudi sa rura na faxu je josh Razorman, koji je igrao wc3

Ne seri da je razormna tu, znam ja njega :D

E ajd mi lepo reci pod kojim imenima (svu 3) da vas trazhim? Ti beshe pera ili sam se ja gadno istripovao?

poz voz 2011

razor je stefan a hajli je pera

kako mi je dosadnooo... sad cu da zovem drugara nekog da mu zaplenim neke filmove i igrice da se zanimam malo da ne umrem od dosade...

keva mi pece palacinke pa me to cini srecnim :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

igi se zabuljio :))

nemam vode (opet) , brisala sam sminku uljem pa sad jedva gledam ali to me nije sprecilo da napravim jos jedno ultimativno remek-delo (disco zwerka na stapicu) :))

padaju mi razne ideje na pamet tako da uskoro sledi jos ! :)

a sad idem da spavam jer bas divno pada kisica i jedino mi je zao sto su mi prljave ruke pa ne mogu da pojedem malo krem-urnebes sira i 'leba i jogurta :(((

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...