ch1zra Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 zvao ortaka da mu izjavim saucesce... keva mu umrla pre 3 dana, a ja sinoc saznao.. kako grozan feeling... inace me glava rastura kao da sam se sinoc prekinuo najzlije, a nista nisam pio... kontam da cu da se komiram... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 bio do shkole smarao sam,bio do bezanije , sa jednog kraja grada na drugi... crko sam... Idem da odmorim malo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 taj shto ti predaje up je moj do jaja ortak, pa cu da mu kazem da te izbaci npr sa kolokvijuma, chisto radi reda i da, jesam treca godina. Ja te trazhio danas po trecoj godini kod nekih likova shto bleje u pushionici, neshto spikali pa kao kad su treca dina da ih pitam dal te znaju - oni kao ne :D Video sam da je na faksu i jedan lik shto je ako se dobro setjam igrao za G, sa dugom kosom...ne mogu da setim nicka - mogu bi da mu se javim sledetji put kad ga vidim sobzirom da smo par puta izblejali u amici :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Radim, uchim, vezbam..........a u pauzama igram DEFCON......navlaka velika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 bio malo na basjetu da iskoristim jos ovo lepo vreme...sad cu da hasam nesto, pa veceras da castim neke ljude:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Mmmmmm moze Kuba? да се ниси мало преценила? енихау, море сам пропустио, а и немам пасош тренутно, тако да идем на планину, можда на неколико планина, типа Златибор, Коп, Тара... само не знам кад... морам да зергујем још неко време око хачерија. толико сам претрпан послом да не знам где ми је дупе, а где глава. ево још сам на послу, и вероватно (сигурно) нећу стићи да завршим све што треба, тако да ће сутра да буде још веселије. уф, уф... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 tebi je bash teshko :| mada i ovi moji uletju u neke silne projekte posla preko glave :| OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Ja te trazhio danas po trecoj godini kod nekih likova shto bleje u pushionici, neshto spikali pa kao kad su treca dina da ih pitam dal te znaju - oni kao ne :D Video sam da je na faksu i jedan lik shto je ako se dobro setjam igrao za G, sa dugom kosom...ne mogu da setim nicka - mogu bi da mu se javim sledetji put kad ga vidim sobzirom da smo par puta izblejali u amici :D pa niko me ne zna po nicku sigurno :) a i ono, ne zalazim u tu pushionicu jer ne podnosim duvan taj lik sa dugom kosom je Lord of Terror, koji je prosle godine upisao i obnovio prvu, a od ljudi sa rura na faxu je josh Razorman, koji je igrao wc3 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 bio do shkole, posle do ortaka nameshtao mu neka chuda na kompu, znaci crko sam ;) seo za komp da vidim shta ima novo, bleja... josh malo pa uchenje, i tako mi prodje ceo dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 pa niko me ne zna po nicku sigurno :) a i ono, ne zalazim u tu pushionicu jer ne podnosim duvan taj lik sa dugom kosom je Lord of Terror, koji je prosle godine upisao i obnovio prvu, a od ljudi sa rura na faxu je josh Razorman, koji je igrao wc3 Ne seri da je razormna tu, znam ja njega :D E ajd mi lepo reci pod kojim imenima (svu 3) da vas trazhim? Ti beshe pera ili sam se ja gadno istripovao? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 razor je stefan a hajli je pera kako mi je dosadnooo... sad cu da zovem drugara nekog da mu zaplenim neke filmove i igrice da se zanimam malo da ne umrem od dosade... keva mi pece palacinke pa me to cini srecnim :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 keva mi pece palacinke pa me to cini srecnim :) a ne necesh nas da zovnesh na palachinke i mi volimo palachinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Volimo i keve Bilo je jace od mene :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Smor. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Do Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 sutra kontrolni iz mate moram 5 da dobijem!!111oLOL danas nisam odspavao, zamalo nisam zaspao čitajući logiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 sutra kontrolni iz mate moram 5 da dobijem!!111oLOL danas nisam odspavao, zamalo nisam zaspao čitajući logiku... Pičko, učio si i logiku!!!111 Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Konacno sam prebacio to-do listu sa vise papira na jedan univerzalni :) U medjuvremenu gledao Jankovic vs Pirs (pobedila Jelena, whee), i razmisljam kako oni nemci nisu normalni, najavljuju igracice kao na NBA/NHL utakmici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 да се ниси мало преценила? njeno dupence je samo vredno karte do raja i nazad It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 njeno dupence je samo vredno karte do raja i nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 igi se zabuljio :)) nemam vode (opet) , brisala sam sminku uljem pa sad jedva gledam ali to me nije sprecilo da napravim jos jedno ultimativno remek-delo (disco zwerka na stapicu) :)) padaju mi razne ideje na pamet tako da uskoro sledi jos ! :) a sad idem da spavam jer bas divno pada kisica i jedino mi je zao sto su mi prljave ruke pa ne mogu da pojedem malo krem-urnebes sira i 'leba i jogurta :((( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 igi se zabuljio :)) jebiga, It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Raspao se na poslu, a sutra me jos vise cheka......ae laku notj...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 jebiga, šta da radim kada napokon da neka članica ovog foruma nije ravna kao čamova daska. hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 hmm daska ima dve strane,takodje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts