Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ja sam na sajmu, ovo donose samo na standove na sajmu, i to je specijalni popust za sajamske radnike

zhalim slucaj

karadjordjeva 150

bechka 150

sve su cene tako nesto, dzabe je...

donecu vam kiflu kad budem isao kod drugara u studio :)

ne bih da ti kvarim zabavu, ali kakav ti to popust imas kad ti daju karadjordjevu za 150 (i becku)? Nije da si nesto dobio, osim ako se mozhda "ne ravnjas" po perperu i slicno koji su tu na sajmu pa deru. Popust je kad za 150 dinara ukupno uzmes corbu, meso i salatu :)

Konachno seo za komp posle celodnevnog sastanchenja. Kevu mi danas zaustavili ruski panduri, dobro je da se setila da im da 500 rubalja da je puste inache bi morao da je trazim u pandurskoj stanici...

a sto su je zaustavili? kao, sto se vi zheno setate ulicom? :))

sta mogu kada i glavni baja i bole (onaj pravi) ne koriste icq. a da me WML iritira to je istina. ne znam da li je uopste moguce iskljuchiti one reklame u glavnom prozoru

Hm ... a meni bash sva komunikacija "sama od sebe" presla na MSN. Na MSN sam bukvalno pricao samo sa tobom, i Crusaderom i nekada saintom. Ono, svi su isforsirali MSN, i to prvenstveno ovi "poslovni" kontakti koji samo to koriste. I eto, i ja ga kao preuzeh kao default. Mozhda bih koristio i ICQ da mi je startup i da se ne ukljucuje 10 minuta :)

badi kant nerviraju preDke olol :)

Ja sam juce na TV video spot suicidala "institutionalized"

Kako sam se odusevio, skoro sam zaboravio na lumbalne bolove.

E vudu iz koje distr. je nastao ubuntu? Debian?

trebalo bi danas da mi stigne, da probam i njega :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

vidim laki je vec krenuo da evakuishe ljude pa je poslao boleta kod mene, u provinciju.

Najvrednije saljemo najdalje, u slucaju nuklearnog udara na redakciju Bole ce biti zasticen od shocwavea, a opste je poznato da fallout njemu ne moze nista, cak su zabelezeni slucajevi i da bezi od njega :)

Ohoho vetj vidim "majka precednickog kandidata podmicivala policiju u moskvi" na tvu u jeku zwerkove precednicke kampanje :P

E moji "precednici", ko je u ovoj zemlji sve podmicivao ljudi i zasta, jos bi ova ispala kul [:D]

Hm ... a meni bash sva komunikacija "sama od sebe" presla na MSN. Na MSN sam bukvalno pricao samo sa tobom, i Crusaderom i nekada saintom. Ono, svi su isforsirali MSN, i to prvenstveno ovi "poslovni" kontakti koji samo to koriste. I eto, i ja ga kao preuzeh kao default. Mozhda bih koristio i ICQ da mi je startup i da se ne ukljucuje 10 minuta :)

Vaistinu, ranije nisam ni imao MSN, pa sam jedno vreme furao trillian za sve, pa me onda drugarica naterala da instaliram najnoviji MSN da bi video njene smajlije i na kraju sad nemam ni instaliran icq kod kuce. A ova MSN lista se nekako sama od sebe popunila.

Inace bio malo na utakmici, sad treba raditi, raditi i samo raditi [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

pa ja sam na sajmu, ovo donose samo na standove na sajmu, i to je specijalni popust za sajamske radnike

zhalim slucaj

karadjordjeva 150

bechka 150

sve su cene tako nesto, dzabe je...

donecu vam kiflu kad budem isao kod drugara u studio :)

edit : stigao mi je has, idem da se uprasim :)

ej sunce za nas radnike na standovima je jos jeftinije to sto ti narucujes, jel preko "knjaza" ili je "nana", znam konobare pa kad budes narucio nesto samo im kazem ubaci malo sredstva za ubijanje pacova :o)))))))))))) ne boj se na odmoru sam idem za sarajevo za dva dana tako da cete svi odmoriti od mene na 20 dana :o)

spavam...

danas treba da plaim za Novi Sad, a ne znam kako cu i odakle mi snage... umirem polako, ali sigurno...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ah.. svi mi umiremo polako ali sigurno..........

malo sam izashao iz bedaka.. a i raduje me sutrashnje okupljanje.. no kazhu da tje biti nevreme do utorka.. tj. kisha i kisha.. otjemo menjamo lokaciju?

i gde bi mogli potji? volo bih vas zvat kod mene al mi josh gajba sva u krechenje - fazi...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

увек сам хтео да те питам, Србо, а никако да питам...

јел ти то радиш од 11 ујутру? мислим, Москва је +2 сата, бејаше раније +3, па ако се спремаш на посао у 8:30 по РУР времену, онда је у Москви 10:30... или ја нешто пропуштам...

још нису поставили венецијанере у канцеларије, па пре подне, ево у овом тренутку, седим за столом са цвикама за сунце. [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

sad mozesh da kuntash, kao pravish se da citash neshto... al ustvari kuntash... niko ti ne vidi ochi! 111!!! [:D]

e drale... par pitanja imam za tebe ako imash info kojim sluchajem :)

pm

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...