Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

mountujem punta :p

ali je fazon sto idem u neku !_!_! skolu gde sam prvo platio da vozim golf4 koji sam vozio 2 chasa i onda nisam imao casove mesec dana

pa kad sam nastavio mi je instruktor rekao da je "prodao" golfa i sad vozim ovog govno koje se kvari svaki dan [:D]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prokleta EDB...

Inace sad gledam neki ingame movie za ET:quakewars (realni gameplay tipa 8vs8) i vilica mi se vuce po patosu.

Sta bre treba da ono radi onako lepo?? SLI od Dual grafickih od kojih svaki Chip u stvari ima 2 Chipa :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

probudio se opet kasno, ne znam sta mi je i dalje 11 sat obavezno odvalim...zbog jucherashnje alergija epizode kad sam se probudio uzeo novu drozu, nadam se da ce danas biti ok...stigao mi neki mnogo dugachak mail ;oP...i takooo...

...stigao mi neki mnogo dugachak mail ;oP...i takooo

ko li ti je to poslao? ;)

bash sam sinoc bio nesto umoran, pa legoh na kunt i ustadoh danas oko 10h, covece. jos jednom potvrdjeno da sto ranije legnem to kasnije ustanem :) I onda standard, doruchak, mail, vesti na sajtovima, forum, sad cu da pisem neke ozbiljne mailove, pa posle do redakcije.

ko li ti je to poslao? ;)

neki mnogo urbani chika, mozda te upoznam sa njim jednog dana ;o))

inache, trenutno sam toliko ponosan sam na sebe da cu uskoro da otvorim novi topic povodom ovog neochekivanog uspeha...whatch this bat channel =o)

ah posle 3 dana apstinencije od najveceg zadovoljstva na svetu avo me opet back on track :) i to sam jutros nadoknadio za sva 3 dana. ono stelovao NFS, radio neki recovery podataka sa fotoaparata, testirao malo MSN live (Koje govno [:p] ). Budzio malo bsd server i tako... ahhhhhhh to je zivot :)

evo, dosao iz armije.. pa pravac net.. istice mi flat danas u 15:00... :\

sad me neki kreten davi... oce neku irc war scriptu.. lolol...

[14:20:31] <04@duk> sad cem ti napisem kaka mi skripta treba

[14:20:41] <12@ch1zra> ae

[14:21:51] <04@duk> ODBRANA: Lazni CTCP Reply, BNC, ProxyRedirect, Flood zastita, Netsplit Detektor, Virus skener, Kick/Ban/Deop zastita, kanal zastita, NukeNabber, klon detektor...

[14:21:52] <04@duk> NAPAD: Nekoliko efektivnih nukera, mailbomber, kloner, dosta floodera, exploiti

[14:22:06] <04@duk> :O))

[14:22:11] <04@duk> imas nesto takvo???

[14:22:23] <12@ch1zra> za napad i da imam, ne bi ti dao :)

omgffs

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Ishao da gledam Zastave 10 :P

Nisam znao da ovde imamo mazohiste :)

ah posle 3 dana apstinencije od najveceg zadovoljstva na svetu avo me opet back on track :) i to sam jutros nadoknadio za sva 3 dana. ono stelovao NFS, radio neki recovery podataka sa fotoaparata, testirao malo MSN live (Koje govno [:p] ). Budzio malo bsd server i tako... ahhhhhhh to je zivot :)

Ne znam kako da ti kazem, ali mi se cini da kod mene u recniku pod "najvece zadovoljstvo na svetu" ne stoji bas ista stvar [:D]

U proteklih 12 sati sam uradio dve stvari koje sam sebi rekao da necu da radim i sad se jedem zbog toga. Ali dobro, ako se nikad ne uvalis u govna jasno je da ce zivot biti dosadan...

Heghlu'meH QaQ jajvam

otkachen vikend skroz na skroz... maltene nisam oka sklopila... prvo me u subotu probudili neki manijaci koji su drndali bagerom bash ispod mog prozora... ceo dan neshto jurcala po gradu... uveche sa drugom izashla na zivu svirku na Adi... extra provod... doshli kuci oko 4 i raskokodakali se ko dve najgore zene... onda sam se malo komirala, pa zapalila za Nish... prezivela ruchak sam "mamom i tatom"... doputovala ranom zorom i pravac posao... sad se drogiram kafom i jedva odolevam zovu kreveta... josh samo malo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Oždr'o se u kafani u kojoj je bilo 50+ stepeni celzijusa. Iznojio sam pola kroz čelo.

Sad u krevet u nesvest.

Laku noć!

:)

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...