tibor2 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 -danas se ide na more... -hu-fucking-raaaa. -^_^. -konacno da se i ja odmorim k'o jebena zhivotinja koja jesam. -kao ona krda jebenih goveda iz afrike kad se sele u Severnu Ameriku. -ili to bese ptice. -ne vise meni odgovaraju goveda. -elem Tasos ovo ono... -limenas ja zhena i sunce ... -zdrav-Po... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Bah, svi idu na more... Meni sutra dolazi keva u posetu, a danas imam josh gomilu stvari da pozavrshavam. Bice dobro ako uspem da uzmem nedelju dana odmora od 31. jula... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 moram da se rashladim tudej , na lidu ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A da prosto kupis drugi hard za backup? Koliko sam ja upoznat novi hard kosta nesto malo vise od 10 DVD diskova :) A i plus su ovo stvari koje realno nema potrebe da mi bleje na hardu, samo sam se tek sad setio da ih odlozim negde. Meni sutra dolazi keva u posetu, a danas imam josh gomilu stvari da pozavrshavam. Sto cini druge clanove porodice solidno srecnim Danas sam resio da nesto malo kuliram i pozavrsavam neke stvari koje nisam stigao ranije. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 nestalo vode....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 treba blejati sa pesmom a da te ne bude sramota :P smrade nosati. btw, vrhunac vecheri je bio mohi koji..... ma videcete na slikama. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Smor. Bio sinoc na nekoj svirci i smoriJo se k'o plovak. Legao u 4, probudili me dushmani u 6:30 i ustao tek u 11. Forumam malo pa cu posle da gledam LOST mozda, neam pojma, skroz neisplaniran dan :). . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 poslednji dan pred odlazak na more, treba odraditi dosta stvari...i naravno nesto cu zaboraviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 pijem kafu i lechim mamurluk od prethodne wecheri... drug i ja bili na pilecem grilu, a onda zaglavili u "Vrucem Gavranu" i dali mu ga po crnom pivu... uf... kako glava ume da boli sutradan ujutru... joj... i sad sledi ono shto kazem uvek kad se napijem "nikada vishe necu da pijem", a po nekad i dodam "do prve prilike"... :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 trebao bi do ortaka po fotoaparat al me dojajno mrzi.......pojeo pola kile sladoleda nije mi dobro...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ludilo čoveče, najjača bleja ikad :)) moram skontati kako da za ne previše para i nimalo truda na stolu materijalizujem špagete, kocu lajt i sladoled.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 kad bi ti rekao to vise ne bi bila tajna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 spremam se da odspavam popodne... i to je otprilike to :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 http://www.crorepixels.com/egg.htm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ^^ Ahahaha Zamisli sad sedi u "kafic" biznismen-student-rollingston i laprda na dva telefona i odjednom mu se skuva mozak i ispadnu mu oci :)_ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kupio sam SATA2 HDD od 320GB - napokon malo slobodnog prostora, kako tje ovaj mesec da mi bude prepun skinutih gigabajta sa neta :D Olololeeee *Happy dance* poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Zgotovio pire, riblje filete, salatu od paradajza sa lukom fetom i maslinovim uljem pelivenu balzamom i 'ebe mi se! ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 http://www.crorepixels.com/egg.htm :) gledao sam emisiju koristili su 100 mobilnih telefona nisu uspeli ni da zagreju jaje a ne da ga skuvaju...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Za jaja prezena i kuvana AMD :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Gledao 5 sati LOST :), nisam normalan. Josh malo pa pripreme za grad. Smor. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 gledao sam emisiju koristili su 100 mobilnih telefona nisu uspeli ni da zagreju jaje a ne da ga skuvaju...... Gledao sam i ja to, al kolko se setjam nisu ih lepo rasporedili nego si ih samo natrpali i nisu prichali sa njima nego su ih samo zvali i probavali nekih 5 minuta. A ovde su ih postavili sa jedne i druge strane i duzhe vreme pustili "razgovor" - kao shto pishe tek posle 60 minuta se skuvalo. Kao shto rekoh u toj emsiji (ja mislim da je bio Brainiacs) su probavali svega 5 minuta or so... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 koji vam je qrac sa tim lostom? sta se tu radi ffs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 dosla juce iz cg, nadam se pravom moretu krajem avgusta...inace lepo je u bg, ima zenske ima sve, nista se nije promenilo : )) idem tunajt malo u mani peni, bice lepo drustvo i tako... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Shta je vecheras u mani peni? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 idem na rhh da se igram posle podosta godina, ako neko upali dotu, hakovaću forum :) posle par nekih varijanti za bleju ali me nekako mrzi, verovatno ću se vratiti gajbi da je malo ipak počistim, vraća mi se keva sutra pa da se ne šlogira odmah.. no pre svega toga ima da padne iznošenje smeća, bar dve ture će mi trebati, uglavnom kartoni od brze hrane i prazne flaše alkoholnih pića.. svinja sam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts