Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

-danas se ide na more...

-hu-fucking-raaaa.

-^_^.

-konacno da se i ja odmorim k'o jebena zhivotinja koja jesam.

-kao ona krda jebenih goveda iz afrike kad se sele u Severnu Ameriku.

-ili to bese ptice.

-ne vise meni odgovaraju goveda.

-elem Tasos ovo ono...

-limenas ja zhena i sunce ...

-zdrav-Po...

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A da prosto kupis drugi hard za backup?

Koliko sam ja upoznat novi hard kosta nesto malo vise od 10 DVD diskova :) A i plus su ovo stvari koje realno nema potrebe da mi bleje na hardu, samo sam se tek sad setio da ih odlozim negde.

Meni sutra dolazi keva u posetu, a danas imam josh gomilu stvari da pozavrshavam.

Sto cini druge clanove porodice solidno srecnim [8D]

Danas sam resio da nesto malo kuliram i pozavrsavam neke stvari koje nisam stigao ranije.

Heghlu'meH QaQ jajvam

pijem kafu i lechim mamurluk od prethodne wecheri... drug i ja bili na pilecem grilu, a onda zaglavili u "Vrucem Gavranu" i dali mu ga po crnom pivu... uf... kako glava ume da boli sutradan ujutru... joj... i sad sledi ono shto kazem uvek kad se napijem "nikada vishe necu da pijem", a po nekad i dodam "do prve prilike"... :o))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ludilo čoveče, najjača bleja ikad :))

moram skontati kako da za ne previše para i nimalo truda na stolu materijalizujem špagete, kocu lajt i sladoled..

^^

Ahahaha

Zamisli sad sedi u "kafic" biznismen-student-rollingston i laprda na dva telefona i odjednom mu se skuva mozak i ispadnu mu oci :)_

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Zgotovio pire, riblje filete, salatu od paradajza sa lukom fetom i maslinovim uljem pelivenu balzamom i 'ebe mi se!

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

gledao sam emisiju koristili su 100 mobilnih telefona nisu uspeli ni da zagreju jaje a ne da ga skuvaju......

Gledao sam i ja to, al kolko se setjam nisu ih lepo rasporedili nego si ih samo natrpali i nisu prichali sa njima nego su ih samo zvali i probavali nekih 5 minuta.

A ovde su ih postavili sa jedne i druge strane i duzhe vreme pustili "razgovor" - kao shto pishe tek posle 60 minuta se skuvalo.

Kao shto rekoh u toj emsiji (ja mislim da je bio Brainiacs) su probavali svega 5 minuta or so...

poz voz 2011

idem na rhh da se igram posle podosta godina, ako neko upali dotu, hakovaću forum :)

posle par nekih varijanti za bleju ali me nekako mrzi, verovatno ću se vratiti gajbi da je malo ipak počistim, vraća mi se keva sutra pa da se ne šlogira odmah..

no pre svega toga ima da padne iznošenje smeća, bar dve ture će mi trebati, uglavnom kartoni od brze hrane i prazne flaše alkoholnih pića.. svinja sam. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...