Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

omg dule jel iv ili im? i ako je im, a sestra legalna - jel mogu da dodju drugari/kolege da pomognu ;o))

mali edit - mislim sad rokam i iv bez po frke ali ono...im je im ;o) a maaala ispravka, iako prichamo ekavicom kazhe se injekcija i to in-jekcija tj n i j ne daj nj u toj techi...jer je injiciranje nechega ubacivanje a iniciranje je zapochinjanje a inekcija nije nista ;oD

elem ovde krenula prokleto kisha! iako su lepo rekli celi dan suvo i sunchano...bruka jedna...

ja se isto skoro sasvim spakovao...udaram final touch, pa onda tushiranje i kompletno 99% pakovanje pa sutra kad se oko 4.45 probudim samo klopam, ono sa sebe u chemu sam spavO tutnem u kofer, spremljene stvari za put na sebe i celodnevna travel odiseja mozhe da pochMe =o))

omg dule jel iv ili im? i ako je im, a sestra legalna - jel mogu da dodju drugari/kolege da pomognu ;o))

mali edit - mislim sad rokam i iv bez po frke ali ono...im je im ;o) a maaala ispravka, iako prichamo ekavicom kazhe se injekcija i to in-jekcija tj n i j ne daj nj u toj techi...jer je injiciranje nechega ubacivanje a iniciranje je zapochinjanje a inekcija nije nista ;oD

elem ovde krenula prokleto kisha! iako su lepo rekli celi dan suvo i sunchano...bruka jedna...

ja se isto skoro sasvim spakovao...udaram final touch, pa onda tushiranje i kompletno 99% pakovanje pa sutra kad se oko 4.45 probudim samo klopam, ono sa sebe u chemu sam spavO tutnem u kofer, spremljene stvari za put na sebe i celodnevna travel odiseja mozhe da pochMe =o))

ah da injekcija...uvek sam mrzeo tu rec, sto ne kazemo lepo indzeksh:)...im naravno, jos nisam usavrsio bodenje u venu:)...znaci kole nam se vraca sutra, cimacemo te za poklone:)...btw, odoh do grada jos malo...

srpskivojnik-3.jpg

Bash kao sto sam planirao, tako je prakticno i prosao dan. Mailovi, prepravke, pa onda prelom pa onda sastanak pa onda neki koncepti. U medjuvremenu je bilo i nesto vremena za cheese cake i kakvu pastu, i onda sada gajbi, jos ponesto da zavrsim, mozhda grunem malo gw, ali nisam siguran, pa na spavanje.

ja sam se okupO, mirishem krajnje cvetno =oD

spakovo sve krupno, samo sitno da potrpam u ranac i good to go

sad mi se ne knjava a budjenje za 4ipo sata

za poklone - bitje najavljeni jelen i kikiriki za posetioce rhh, ionako sam pretezhak sa prtljagom, 10l piva ostavljam ovde ;o>

E Kole mozes da nosis raznorazne tehnicke drangulije, a pivo ostavljas, pu! [:D]

Ja uzeo malo da radim neki backup posto je doslo vreme da se reinstalira OS jer mislim da to nisam uradio jedno poslednjih dve godine i sad me to nekako zgrozava. Sa druge strane zakljucio sam da ovih 10ak DVD diskova koje sam kupio u ovu namenu mozda bas i nece biti dovoljni

Heghlu'meH QaQ jajvam

OMFG!

@ LAG

What is your damage little boy ?

you have a sick and twisted world perspective...

@ thread

skinuo jednu pesmu... sad planiram da se komiram...

neso kao bio skenjan danas... al proslo... nadam se :P

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Ja uzeo malo da radim neki backup posto je doslo vreme da se reinstalira OS jer mislim da to nisam uradio jedno poslednjih dve godine i sad me to nekako zgrozava. Sa druge strane zakljucio sam da ovih 10ak DVD diskova koje sam kupio u ovu namenu mozda bas i nece biti dovoljni

A da prosto kupis drugi hard za backup?

Probudio me jutros golub koji je usao u sobu (?!) i sto je najgore, nece da izadje, nije da se nesto plashi i bezhi. Mozda bih ga i zadrzao za potrebe slanja pisama kada ne radi internet, ali vec imam papagaja, pa kapiram da bi se izmedju njih pojavio neki rivalitet.

Sa'cu jurim neke vesti, pa posle do redakcije, pa do shkode :) Ne, ne kupujem auto :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...