Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebene pogreshne projekcije... jebeni twrdoglawi roditelji... zashto je owaj ziwot tako komplikowan? ili se sranja deshawaju samo meni?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Dosao iz Nesebara,bilo super

Od RURovaca video Kjoota,Milica i Crno Sunce :)

sta ti je to trebalo?

Ust'o, sredio se, obrij'o, onda citao neki tekst i smej'o se mnogo kako ljudi nemaju pojma, pa doruckovao, sad idem nesto da stampam pa na neki sastanak, i tako.

vratih se sa mora...

pa kako da vam kazem

s'obzirom da sam bio svega cetiri dana bio sam u najpozitivnijem mogucem raspolozenju koje nista nije moglo da popravi.

eh da, da napomenem, prvi ljudi koje sam video(van svoje ekipe) kad sam stigao u bugarsku bili su kjot, muad'dib, i ostala banda koja je otisla da trazi negde smestaj. :)

uglavnom

1. dan

ortak skace u vodu, ja za njim i padnem mu na ruku i sjebem mu zglob

te veceri ortak priveo ribu na plazi, dosla 3 bugara, napala ga sa lopatom(prozivacemo ga zbog toga par godina sigurno) i ukrala mu mob

2. dan

upadaju nam banditi u sobu, i razocarani sto nisu nasli pare koje smo dobro ustekali jadnici uzimaju diskmen star 5 godina, ortakov ranac i ortakove naocare za sunce

ortaka zajebu u menjacnici za 10 evra

3. dan

upao mi fotoaparat u pesak, nekako sam ga sredio da bude funkcionalan

ortak se pobio sa nekim englezom koji je rekao "serbia sux", ne treba napominjati da ortak nije video belu macku od alkohola

4. dan

lopovi su ponovo upali u gajbu, medjutim ovog puta se nisu zadovoljili sa glupostima vec su nasli sve pare koje su bile u gajbi, i uzeli su cak i sve kupace gace od mojih ortaka... mislim idioti

i pored svega toga meni je bilo extra na moru :)

elvis > gde si me video? sto se nisi javio? ili si se javio? hmmm toliko pijan nisam bio sigurno :)

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jebene pogreshne projekcije... jebeni twrdoglawi roditelji... zashto je owaj ziwot tako komplikowan? ili se sranja deshawaju samo meni?

Nije samo tebi, veruj.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Cuti, bar vam nisu opljackali autobus...izgleda da se kultivishu

Kad pocnes da koristis V umesto W, onda ce i mama i tata da te shvate ozbiljno :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kad pocnes da koristis V umesto W, onda ce i mama i tata da te shvate ozbiljno :)

e da je srece... :o/

a W je shtamparska greshka, u isto vreme sam se kuckala sa drugom na msn-u, pa se malo zanela...

@[oveRk1nd] nekako mi verovanje, teshko polazi za rukom...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

hahahahahahah..............kod mene trenutno ludilo........... ja pojacala muziku do daske,a brat vristi u drugoj sobi devojka uzela da ga depilira mojim aparatom,on vristi (jer muskarci kakve ste niste navikli na to), a ona ga psuje,a ja hocu da umrem od smeha......... kasnije gledamo tesnu kozu :o)

Ustao u 07.00, ishao na sastanak sa NEC-om, doshao na posao, smorio se za sve pare poshto imam milion nekih gluposti da zavrshim, a keva koja "pricha srpski da je ceo svet razume" mi je kod kuce sa zenom i tashtom koje razumeju i prichaju samo ruski [:D] Mislim da se u svemu najbolje snalazi moj tromesechni sinak kome je svejedno ko shta i na kom jeziku pricha dok mu daju da pije mleko i menjaju pelene ;)

@Sunce: Znachi Bugarska rulez? [:D]

Welkam 2 teh klub :)

А в чем сила, брат?

a znas sta jos vise rulez?

kad posle puta od 15 sati izmrcvaren dodjes na posao i moras da sedis ovde 8 sati.

imam glavobolju koju je nemoguce opisati, i nije mi dobro...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Welkam 2 teh klub :)

reshio problem i kako?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...