Boba Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 pa, nisam siguran da je problem samo u tvom crtanju.. zezam se, ok, uradicu, za dan-dva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mislim da bi bilo lepo da neko ko ume uradi i ovu basket majchicu... Mozhe na ledjima i lopta koja se odbija od obrucha/zupchanika, i ispod komentar 'jeb'ga ne znamo!'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ne mogu da verujem da niko nije citao sta pise u Srbinom znaku pitanja, recimo: Rukom u Rektum Inace, samo napred momci, do your thing! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ko kaze da niko nije citao.... extra fora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Here it comes: http://img.photobucket.com/albums/v436/zerbah/maya_3.jpg Ovakvu mozete da mi odshtampate jednu ako vam se ne svidi, platicu vam ;) @Bole: maltene svi nazivi u znaku "?" su uzeti sa phoruma tako da ono - ko hoce neka chita Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 omg! aj stampamo maje sa ogromnim simbolom Desepticona na ledjima! like, i'd buy that for a dolar! =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Srba FTW!!! Ja bi' odma' iskeshirao takvu maju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 @ZerBah ovaj znak sa front strane je deo onoga sto hocu da uradim, tri zubcanika, u kojima pise RuR, u svakom po jedno slovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ok. i? :) Ako ti treba, reci da okachim. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 i nista.. ma, uradicu, kad budem imao malo vremena i zavrsio Koletov maja-trip.. hvala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 jeee josh tje da ispadne da si moj rob =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) Kole robovlasnik opusteno, zezam se, zaboravio sam >>> <<< Edited June 28, 2006 by Boba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Nije, nego se on izvlaci na "koletov maja trip" samo da nista ne bi okacio :) I ovo sa transformersima mi je kul ... jedino opet, stampa i sve, sto se da proveriti (bash sam dosadan, jelda), ali bi mozhda bilo kul ako je vec takva kompozicija da zupcanik bude neke druge boje, recimo, crvene? ;) Naravno, samo je ideja u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 koja perverzija od majice svaka čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 I ovo sa transformersima mi je kul ... jedino opet, stampa i sve, sto se da proveriti (bash sam dosadan, jelda), ali bi mozhda bilo kul ako je vec takva kompozicija da zupcanik bude neke druge boje, recimo, crvene? ;) Naravno, samo je ideja u pitanju :) ← Shto se tiche shtampe Lale, ne morash da brinesh, veruj mi :) U vezi boje zupchanika evo varijante belo/crveno: http://img.photobucket.com/albums/v436/zerbah/maya_3r.gif Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 OK mi je ovo, dopada mi se skroz, mada kapiram da ce se nekima i vise dopasti solo crno/belo resenje ... sve u svemu, samo nabacujte jos kakve predloge, pa da lagano kasnije krenemo u proces realizacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Juju vidi se da je uzdrman ruski dizajner, sve 'e ok, no nije ovaj trans malo geekish? Mislim da ovaj rad sa zupchanicima na zadnjoj strani na ramenu, imao sam nike duks sa slichnim fazonom (crveni znak na desnom ramenu na zadnjoj strani) fora diskretno. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 dobro je uradjeno srbo al mi je trip nekako suvishe klasichan i mislim neki transformers, ja sam za vece zupchanike napred tipa ono da su toliko veliki da se samo vidi tipa delovi od jednog i drugi ceo i ono tonirani a ne ovako belo na crno. to bi bilo extra .. ako se iskuliram mozhda i nacrtam al ne verujem :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 @Banman: Transformers jeste geekish :) Ovaj drugi deo o zupchanicima nisam bash shvatio?!? @Maud: Tonirani zupchanici = skupa shtampa... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 @ZerBah ovaj znak sa front strane je deo onoga sto hocu da uradim, tri zubcanika, u kojima pise RuR, u svakom po jedno slovo.. ← au, to sam vec uradio u nekoliko varijanti i nijedno mi se nije dopalo dovoljno da okacim, ono nije ni shaljivo :)) al probaj ti si bolestan mozda ispadne nesto ;P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Sheki.. ...kapiram da ti je bilo dosta... [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 A sada se spremite za demidz: http://img.photobucket.com/albums/v436/zer...maya_stator.gif Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 ahahaha ... vidi se srbo da si dobro raspolozhen ;)) a siguran sam da ce stator trazhiti ovu majicu specijalno za sebe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Samo sam zamislio Statora koji dolazi na chas aikidoa u ovoj majci i svi krecu da beze Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ahhhahahahahahah, ali zelim ovu majcu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts