voodoo_ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Hohoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Moze da se napravi i kao rebus ono veliko slovo R i malo slovo r u njemu i ispadne RUR :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ili da bude rur sa tochkom :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 @ stator - to je vec predlozio kole odavno, a cak i ponovio upravo na ovom topicu :) @ igor - cak malo i podseca na "slonche", jedan od prvih RUR logoa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 (edited) Jel dobijam warn level za ovo? » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Inspired by PerTu Edited June 17, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Jao bre, zar i tebe Dragane treba da uchim - Photoshop otvara .ai, ali ga konvertuje u raster => veoma loshe za finalni dizajn majce... ← zar ti zaista mislish da ce voodoo da dodje do finalnog dela ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Shekki... ovo ti dodje kao... " Inspiracija je u vama ... " Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 imash prljav um shek;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 LOL za Shekk inspiraciju Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 na belu maju... bice jos, ovo je kao vise testing za samog sebe, nisam davno radio btw. imam sve u cdr-u, samo me mrzi da kacim btw2. sito stampa ima dpi 225... 95% tacna informacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 @ stator - to je vec predlozio kole odavno, a cak i ponovio upravo na ovom topicu :) ← Tako mi i treba kada ne citam sve :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pa samo iskopiraj i obrni novi layer Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Evo jedna brzinski...sutra jos ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ovo sa kravatom mi je mega :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Ima nesto u toj maji, ima! Mada je, sad koliko primecujem, kod nje recimo zajebano (iako je ok u jednoj boji, sto je jaaako dobro za stampu) sto je sama aplikacija prevelika. Mozda bi mogli u stampariji da je naprave da bude iz dva dela, a ovaj deo sa "secenjem makaza" da se uradi posebno ... sta znam. U svakom slucaju trebalo bi videti koliko bi takva maja kostala, ali koncept je jako dobar, i meni se dopada, svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 A kad tje neke Play! majchice? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Evo jedna brzinski...sutra jos ;) ← odlichno Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ovo sa kravatom je feNoMenalno, svaka cast. Ako bude takvih, bio bih ponosni vlasnik. Pobogu, mogao bih ubiti 2 muve jednim udarcem...em majica za svaki dan em za ispod sakoa :) Maltene fenomenalno kao i majice sa nacrtanim pojasom za vezivanje! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 meni ne radi slidza kru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Evo jedna brzinski...sutra jos ;) ← 'Ajde Kruko sredi tu tvoji da se vidi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Hm, preteche me sa kravatom. ali fali josh boshur sa strane i majica ce biti complete. Nego pre nego shto udarimo 3d-mega-musashi-kolut-stoj-na-rukama dizajn da li je uopshte moguce odshtampati neshto slozhenije (bez obzira na boje) u smislu shta znachi da ti uradish dizajn sa tri linije koje je fizichki nemoguce preneti na majicu itd. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 pa daj i ti maju sa kravatom, pa da vidimo koja je bolja ... mozhda uradimo i obe ako valjaju :) Hm, znash kako ... evo na primer ova maja sa kravatom bi mogla da se odradi flokom, kojim smo mi radili prethodne maje. To je neki materijal koji se seche i lepi na majicu, ali je izdrzljiv prilicno (cak i na malim stamapama sa dosta sitnih "krivina") i takve majice izgledaju bash ok. Njegov downside je sto verovatno ne bi mog'o da istampa bilo sta komplikovanije, u smislu nekih presecanja boja jedne sa drugom, i slicno. Mozhe da bude logo u logou (kao na primer ovo rur na kravati) ali na primer kvadrat iz kojeg viri paja patak ne bi mog'o :) ako se pojavi takvo resenje, onda se za stampu prebacuje na standardno "stampanje", znachi ne sito vec "ono drugo", ali gde se "otvaraju boje" i radi se jedna serija istih majica. Flok je ok jer mozhes uraditi 50 razlicitih majica. Generalno, stamparima ne bi trebalo da bude problem da odrade bilo kakvu CMYK stampu, jedino ne treba preterivati sa bojama jer bi to podiglo cenu stampe i majice, a i pitanje je koliko je efektno. Nadam se da sam ti odgovorio na pitanje, ako nisam, pitaj ponovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 mnogo dobra ova sa kravatom, A+ za ideju, a bogami i execution Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 svidja mi se ideja 100%, uz malo tweakovanje... koje cu da odradim , uz dopustenje autora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts