Debeli Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Zelena poljana, koliko pogled dostize 2 brezuljka. Stojim u kimonu i hakami sa katanom za pojasom. Na obliznjem brezuljku vidim drevnog neprijatelja koji je izdao "shi". Vreme je doslo da se svedu racuni. On me gleda samo sa jednom zeljom, da lisi ovaj svet moje duse.. Trenutak pauze sabiram misli, cistim strahove, skupljam snagu, secam se mudrih reci ucitelja I besanih, nemilosrdnih treninga... On se prvi zatrcava pominjuci moju porodicu po spisku, buka njegovog oklopa se pojacava, ostajem miran ne pokazujuci ni tracak straha. Naglo vadim katanu iz korica i zadajem prvi udarac. Blokirao ga je. U glavi pocinje da mi se javlja sumnja da moje vestine nisu njemu dorasle, kako se on poboljsao. On se brzo okrece ok svoje ose i njegova katana je poletela pravo medju moje oci. Saginjem se pravim kolutove izbegavam napad. U glavi mi je samo osveta, pocinje bes da obuzima moje telo,i on to vidi, moje slaboti izlaze na povrsinu. Skupljam svu snagu za poslednji udar. Sa katanom visoko podignutom zatrcavam se na njega. On pokusava da blokira ali neuspesno njegovo oruzije je polomljeno, a moje duboko u njegovom telu. Pao je. Katanu koju nosim ceo zivot sa sobom ne uzimam, ostavljam je tu. Vise mi nece trebati na ovome svetu, jer polako odlazim sa njega, moja sudbia je ispunjena, vise nisam potrban ovde. Sklapam oci i moj duh polako napusta ovozemaljko okruzenje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Statore, sta god radio, nemoj, ali NEMOJ uzimati katanu :P ..i ajde priznaj, kolko si puta gledao "poslednjeg samuraja" Inace, ne zelim da umrem, planiram da za neku godinu postanem vampir i da zauvek budel mlad & lep :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 offtopic: metalce nije mama dojila kao male. metalci nisu dobili ljubav u detinjstvu. metalce su maltretirali dizeli u skoli. metalci misle da razumeju nesto sto ostatak sveta ne razume. metalci na kraju postanu sve ono protiv cega su se borili. U mom slučaju tačno je samo #4 i #5, u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 AAAA vuduuuu ajmo na cecu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 jebo raspravu o muzici.. jebo metalce, fensi likove i sve ostale.. smarate vise sa tim (jes' da sam ja kriv za pocetak, al' jebiga).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 AAAA vuduuuu ajmo na cecu ← Oću ako ti plaća Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) uuuu, gde se toga seti :) ja bih toliko voleo da zivim ;) ← Zna Edited June 13, 2006 by tomkeus Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Mohi: okej, loshe sam skapirao tvoj post. nhf. Yevod: ja nisam "metalac" niti sam ikada to bio.. chisto da podvuchem. I da, Metallica nema "Black metal" album vetj Venom. Mohi & Yevod: chisto da proverim, vama je sve iz metal pravca muzike shto je nastalo 1990. godine pa na dalje = new metal/new wave? Oooookeeeej.. Blah, zatrovali smo topik o "Smrti" sa muzichkim svadjama! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 AAAA Tjiro ajde sa mnom i vuduom na cecu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 AAAA Tjiro ajde sa mnom i vuduom na cecu ← Pa idem svakako, sa drugaricom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 I da, Metallica nema "Black metal" album vetj Venom ← Pojasnio mi je Mohi sada nashta si mislio.. jebiga, nisam nikada slushao Metaliku (verovali ili ne :D).. sve u svemu, netju vishe ovde ni sa vama da pricham o muzici. Ne mogu da se nerviram, loshe je za srce. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Tjiro zashto si kvotovao samog sebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Zato shto sam napravio greshku a nisam u fazonu "edit pre nego shto neko vidi". ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Ma kakva Ceca idemo na Ibarsku da drpamo pevaljku za sise, polomimo astale i slupamo se u povratku u jarak... to je dobra smrt Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 [quote name='Nemesis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Pa, kad smo kod toga nisam ni ja metalac, bio nekada, ali to je bilo davno.. no, 'ebes to.. Kad se ide na Ibarsku? Edited June 13, 2006 by Boba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ahaha...rofl za statora i tomketa:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 I am IN.. PerTuLavor, idemo? =) ← Bah prosao sam tu fazu :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Bah prosao sam tu fazu :( ← E bash si party pooper! :/// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ja bi neki otrov u venu... i da ne osetim... a posle da se vratim kao duh da progonim sve redom... :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 zao mi je metalaca. hocu da im pomognem, i zato im kazem: IDITE NA CECIN KONCERT, ONA BAR IMA SISE!!!!! ← Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Otju punu kadu chokolade da se udavim u njoj:).......Ili da se popnem na najvishu zgradu koja postoji i skochim, da bar malo letim........ili josh bolje iz helikoptera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 A NAJBOLJE IZ AVIONA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 soad usrala bi se i dobila srčku još kad bi uzletela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts