Jump to content

shone zlo

The X
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About shone zlo

  • Birthday 03/21/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,946 profile views
  1. Evo nekog velikana web dizajna: www.nenad.rs :D
  2. http://www.hurtownia-kontakt.pl animacija je kljucna :D
  3. Glasao za Betmeta. Predlazem Stojan :D Ili Tadic. Pa kad god ga vidis mozes reci: des Tadicu, siso stara :D
  4. Imas i ovaj sajt, sa sve ruznjikavim ilustracijama :D http://starisloveni.com Sto se tice povezujuceg friza, mozda mozes da stavis neku lozu? Onda je mozes menjati da se slaze sa zemljom ispod svakog boga.
  5. Moze se dati nekoj od narodnih kuhinja ili nekom svratistu za klosare. Trebace im, ide zima. I to bolje nesto sto ne moze da se odnese ili veci broj stvari male vrednosti (tipa cebici il nesto slicno)
  6. Danas mi se od "pez" bombona ucinilo da pise "pwn" pa sam doso do genijalne ideje!!"PWN" bombone - zvanicne bombone klana RUR :D Mogu da se stave plastince glave najvecih/najizguznijih h8era sa foruma i sa strane da pise najkarakteristicnija recenica :D
  7. ja furam ubuntu 6.10 i skroz je ok :) maltene je retard friendly :D
  8. http://www.abandonia.com ima i ovde nekih praistorijskih igara :D naso sam prvi x-com ^^
  9. ^ er ... popovi mogu da se zene, a cela poenta monastva je upravo odricanje od ovozemaljskih zadovoljstava i posvecivanje bogu i duhovnosti @nigger meni tu drzava nije ispala toliko licemerna kao spc. pazi, svi znamo ko vlada njom i sta (ne)rade i za sta ih (ne)boli tuki. a spc se predstavlja kao "mnogo smo fini i dobri trtmrt". pravo pitanje sad je dal su raspopili tog retosa?
  10. mozda ih manje kosta da pljunu lovu za odstetu, ali tako makar dajes pravo popljuvanoj stranci da se odbrani, a ne ko najgore govno isprozivas ga i pobegnes (od odgovornosti)
  11. 111% podrzavam blokadu. ljudima otkupljuju svinje za saku pirincha, a nama zavaljuju za >300 kinti/kg. najlosije mleveno meso se prodaje ~200din/kg. nacin na koji su "resili" ovo je samo jos jedan u nizu dogadjaja (citaj: fijaska) koji pokazuju da nama bato treba jedna strana okupaciona sila na sledecim izborima glasam za nemce keve mi >:|
×
×
  • Create New...