Jump to content

tomkeus

The X
  • Posts

    506
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

tomkeus last won the day on June 15 2011

tomkeus had the most liked content!

Reputation

8 Neutral

About tomkeus

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa i ne treba ti bog zna kakva tehnologija da potopiš američku flotu http://www.military.com/opinion/0,15202,95496,00.html
  2. tomkeus

    Curiosity

    Pa hvala bogu. To je NASA. Ne bi mogli mirno da spavaju ako ne zakomplikuju do krajnjih granica.
  3. Nikada nisam primetio da nešto ne valja sa bojama na Transformeru, mada treba uzeti u obzir da nisam jedan od onih samozvanih dizajnerskih vunderkinda koji su izgleda sposobni da vide razliku između dva fotona sa razlikom u talasnim dužinama od jednog angstrema. Što se crtanja tiče, imam Sketch Book pro i nisam uočio nikakvo štucanje. Problem može da bude do stilusa pošto ne rade svi stilusi podjednako dobro na svim ekranima, a i postoje velike varijacije među pojedinačnim stilusima. Ja sam npr. kupio dva Dagi stilusa, jedan za mene i jedan za moju mamu. Jedan je radio mnogo bolje od drugog iako je u pitanju isti model. Ono što jeste problem, mada nije vezano isključivo za Transformer, je problem Androida kao platforme, a to je da je Market pun očajno optimizovanih aplikacija. Firefox koji teram na tabletu je čist kriminal. Gotovo da nisi u stanju da glatko skroluješ web stranice. Nasuprot njemu, Dolphin i default browser rade potpuno glatko, ali nemaju Ad-Block pa moram da trpim ono smeće od browsera.
  4. I naravno: http://www.codingforums.com/showthread.php?t=234111
  5. Treba pre toga da pobede Hohenzollern Bridge
  6. Jedan je u Gruyeres-u a drugi je u Churu u Švajcarskoj. Ovaj u Churu sam video, doduše odustao sam od ulaska, pošto su cene dranje kože sa leđa za švajcarske uslove (regularne švajcarske cene su već i same zločin protiv čovečnosti).
  7. Uvek me je fasciniralo kako ljudi u takvim situacijama pritiskaju kočnicu do daske, i ne pada im napamet da puste, iako očigledno kočnice u takvoj situaciji ničemu ne služe, već naprotiv samo odmažu (sve dok prednji točkovi proklizavaju, automobilom se ne može upravljati).
  8. Reklama za osiguranje http://www.youtube.com/watch?v=Grwl3q69_h4
  9. tomkeus

    mars

    Očigledno, ne dovoljno.
×
×
  • Create New...