Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 regulisao si parking kaznu? :) ← jos bolje, polozio ispit:)....btw, avatar ti je duleeeeeeeeeeeeeee \o/ you go girl nego kad mozesh legalno da mi vadish bubreg...? pa da uvaljamo za 35k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 umoran sam. ceo dan divljam na adi. nekako sam uprkos zastitnom faktoru 40 i suncobranu uspeo da potpuno izgorim kao kraba... polozio ispit. fino se osecam :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Danas sam preso na novi gcc prekompalirao ceo sistem i pao ispit :( kakav smor od dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 sta je ovo koji moj.. svi se primili da stavljaju fotke za avatare.. ocu pare za Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 E aj vas dvojica sto ste zadnji postovali bezite u gvadalaharu/ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Zivot je chudan . O5 se sqvao u shkoli. Bleja uobichajena sad...treba da "nauchim" bios za sutra, neshto malo i zavrshio sam sa shkolom \o/. Rsmo... [hazard] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 svaki dan kad ne bodem ljudima vene je dobar dan => danas je bio dobar dan (mada, nagledao sam se nekih extra rare sindroma, ali opet, bozhe moj, ne mozhe chovek sve u zhivotu da dobije odjedared...) takodje danas sam po prvi put u zhivotu oprao vesh u laundromatu = i pwn sooo much (and my undies smell like daisies ;oP) kad se isforumishem idem malo napolje, ovde danas jelte najduzhi dan = 5 do 22 sunce =o)) i sledeca 4 dana najavili sunchano \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 gledao prvo poluvreme portugala u kladionici uz kaficu, pa otishao do devojkine sestre da joj namestim komunikator da prima mail... pa sad posao + tekme .. i tako.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 a ispit.. kontam da smam dobro odradio.. btw moja grupa pitanja je pwnovala njegovu za sve pare ← Jes, al' nije presudni faktor ja znam da znam vec Labamba. E da ispit je bio shit, nema vremena za rat i mir verziju priche, a i kiseonik nije bio bash na dohvat ruke... Uchio si priznaj. Kao, samo par formula tadadadadada. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 (edited) ^^ edit: pročitah ceo post :))) rofl Džabe danas išao u školu,imao 1 čas,samo blejali ošišao sam se 0.5/2 ,koja gotiva, opet sam onaj stari sutra odlučujući dan da li ću imati najbolji prosek, 4,0 gledam tekmu,užas Edited June 21, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 sad sam bio da berem kajsije: od njih cu da pravim pekmez brao sam i vishnje: od njih cu da pravim vishnjevachu matorci sutra idu preko, pa cu da pravim dunjevachu hohoho Koliko si ovo smisljao, ajde priznaj? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 sad sam bio da berem kajsije: od njih cu da pravim pekmez brao sam i vishnje: od njih cu da pravim vishnjevachu matorci sutra idu preko, pa cu da pravim dunjevachu hohoho ← kruko, ko od nas dvoje zivi u savani ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 sad sam bio da berem kajsije: od njih cu da pravim pekmez brao sam i vishnje: od njih cu da pravim vishnjevachu matorci sutra idu preko, pa cu da pravim dunjevachu hohoho ← HE'S BACK!!!!!!!!!!!!!! Kru-le!!!!!!!!!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Slusam Alice cooper - Poison i obuzimaju me misli o jednoj curi.I sad mesto da radim nesto po tom pitanju ja sedim kuci i ucim biologiju i fiziku.Ali jos dva dana , a onda cu kuci dolaziti samo da uzmem josh kesha , da se treznim i mozda istusiram. I wanna love you but i better not touch I wanna hold you but my sences tell me to stop I wanna kiss you , but i want it too much I wanna taste you , but your lips are venom ITS POISOOOON!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Kad sam rekao "umesto da uradim nesto po tom pitanju" to sam i mislio , nego nemam vremena moram da ucim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 omg....mrtav sam tako da nista od pijanke za veceras...ali sutra mora da padne neko opako opijanje:)...odoh da pikam sad malo ovaj exp za hl2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Gledam slike od sinoc kolko mi nije bilo dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 matorci sutra idu preko, pa cu da pravim dunjevachu hohoho ← ROFL MAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 bio do grada, provozao se... da malo izluftiram glavu... pocinje da mi riknjava desna sluska... moram da qpim nove pod hitno... jebes leto bez puno bajkinga i dobrih sluski... sutra armija... uvece kontam da iscimam drugaricu da odemo na heavy metal night... nisam bio jedno mesec i po dana jbt... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 jebeno sam se od ranog jutra cimao po gradu, i ovo je jedan od onih "i should of stay'd in bed" dana... crko sam po ovoj vrucini zadnju kintu dao u igraoni da prekratim 2-3 sata i nestane struje mladji burazer je rokno 3 godinu(srednje ofkors) al on the bright side za 2 dana idem na holliday!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 LJUDI EUREKA, SE DESILA NASHAO SAM SEBE. PA ja sam pljunuti Jean Claude van Damme.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 jebeno izbagovalo govno od hl-a ne radi...nije mi tu vise onaj monitor od 19 inca, moram opet da se patim na ovom sranju...mrtav sam, idem da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 zadnju kintu dao u igraoni da prekratim 2-3 sata i nestane struje ← Haha Noob!! @kruko : izuzetna izuzetna dosetka :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts